|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Başkanımızın Avukatına Olan Güveniniz? | |||
| Benim güvenim tam. |
|
6 | 54.55% |
| Güvenmiyorum. |
|
2 | 18.18% |
| Kararsızım |
|
3 | 27.27% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Yıllardır Başbakanın Avukatlarından biri Hükümet yanlısı,Yıllardır taraf gazetesi üyesi Fenerbahçemizin Adam gibi Avukatı Şekip Mosturoğlunun kalemi kırılınca birden bire Aziz Başkan bu adama güvenmek zorunda kalıyor (aynı anda bu adam başka bir davasınada bakıyor başkanın)
İzlediğim birkaç kanalda bu adamın hukuksal kariyerinin hiç iyi olmadığı söyleniyor o nedenle Müzik grubu falan kurmuş diyorlar tam anlayamadım o kısmı zaten Aziz Yıldırımı bu savunamaz diye dalga geçen yazarlar bile oldu Bu adam sözde Baransu ile Düşman ? Düello yapıyor ? fakat beraber yemek yiyorlar takılıyorlar,muhabbet ediyorlar ''ben sana delil yollarım kanka'' sohbetleri geçiyor Baransu kendisini çok sakin bir şekilde alt ediyor Sonra direk Faik Işıl ''Ben zaten senin gazeeciliğini tebrik ediyorum mehmetcim eheh'' falan diye kıvırmaya başlıyor Herşeyden önce iyi bir avukat değil Sakin kalamıyor,Zeki değil Tek düze bir adam,kekeliyor,aynı cümleleri defalarca tekrarlıyor Sempatik falan ama Ne iyi bir Avukat olduğunu düşünüyorum Nede samimi.. Belki bu oyunun bir parçası sevgili taraf gazetesi üyesi,baransunun kankası,Başbakanın avukatı Faik Işık ? umarım benden başka bu adamın çelişkili tavırlarına dikkat eden olmuştur |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Aziz Yıldırım'ın üç avukatı var. Bunlardan birisi Ceza Hukuku Profesörü Köksal Bayraktar. O benim hocamdı. Müthiş birisidir. O varken hukuki anlamda kimsenin endişesi olmasın.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
ben güveniyorum çünkü başbakan boş bir avukatı kariyersiz bir avukatı kendi avukatı yapacak değil ya.
Rıdvan Abi tabi daha iyi yorumlar tavırlarını falan.Ama mutlaka Aziz Yıldırım çık konuş demiştir. en azından bir ses oldu medyada
|
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,840
![]() |
Alıntı:
Türkiyede son 7-8 yıldır ''savunma makamında'' olmak son derece zorlaştı!İddia makamı git gide kuvvetleniyor ve mahkemelerdeki çoğu davalar savunma makamının tersine gelişiyor!Olay insanları,bir şekilde içeri tıkmak!!.Yapılan itirazların devamlı reddedilmesi de bunu gösteriyor!Türkiyede şunu görmek lazım: Son derece acımasız bir sistem devreye girmiştir!Böyle giderse kimse avukat falan olmaz!!Herkes ya polis olur,ya savcı,ya da hakim,çünkü suçlamak daha kolaydır!Hele ki;son yıllara bakıldığında... Bunu Fenerbahçe ile ilgili yazmıyorum sadece!Daha da detaya girmem! |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Ortalardan kayboldu Faik Bey
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|