Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Yönetimi

Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 25-04-2011, 12:09   #1
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road
Icon3 Başka Bir Arzunuz?

Voleybol Erkekler Türkiye Şampiyonu, Kadınlar Basketbol Ligi Şampiyonu, Voleybol Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonu, Erkekler Basketbol Ligi Lideri, Futbol Süper Lig Lideri..

Başka Bir Arzunuz?
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-04-2011, 12:20   #2
delidana
Mehmet Ali
delidana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
delidana is on a distinguished road

22.05.2010 tarihli yazım:
http://www.sarikanaryalar.net/kendim...-t13083p5.html
Alıntı:
delidana isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar. Mauritius (TIKLAYIN) isimli egzotik ülkeye yaptığım 1 haftalık seyahatten 3 gün önce döndüm.
Gezinin zorunluluğu ve ilginçliği yüzünden gitmemezlik yapamadım. Giderken aklım hep Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında kaldı. Üstelik kayınçom dekortiko ile bacanağım kutupyıdızı maça giderken ben maçı izleyemeyecektim bile. Bizimkilerin maçta başlarına gelenleri öğrenince bu seyahate gitmiş olmamın daha hayırlı olduğunu düşündüm

Döndüğümde izleyebilmek için arkadaşlarımdan maçı ve şampiyonluk görüntülerini kaydetmelerini istemiştim. Şampiyonluk görüntülerimiz biraz kısa sürüyor ama maçın tamamını iki kez izledim.
Şampiyonluk kaybetme stresinden ve bütün Fenerbahçeliler'in ateş püskürür durumda olması sebebiyle 3 gündür siteye yazmadım. Olan biteni tam kavramak ve biraz sakin kafayla düşünmek istedim.
Düşüncelerim şöyle:
Trabzonspor maçında takım şampiyonluğu isteyerek oynamış. Bir sürü pozisyon üretmiş. Sonradan yapılan bazı yorumlar ne yapalım olmayınca olmuyor tarzında. Ben buna katılmıyorum. Bu takımda Guiza gibi yetersiz bir forvet ve yanındada Alex gibi temposuz bir adam oynayınca maçı kazanamamız sürpriz veya kaderin cilvesi değil. Sezon başında yanlış kadro kurmanın cezası bana kalırsa.
Burada tek maçın eleştirisini yapmak anlamsız. Şampiyonluk Trabzon maçında kaybedilmemiş. Ligin 10. haftasında Galatasaray'ı 3-1 yendiğimiz maçtan sonra Galatasaray'ı tekrar yendiğimiz (galiba) 27. haftaya kadar arada oynadığımız maçlardaki hatalar yüzünden kaybettik. Bu böyle bilinsin.
Futbolcularımızın iş ahlakı daha yüksek olsaydı kadrodaki forvet kısırlığına rağmen şampiyon bizdik. Barda sabahlayan, gamsız, kendine bakmayan, sahada yürüyecek hali kalmayan bazı oyuncular ve benim genel olarak desteklediğim Daum' un maalesef o iş ahlakı zayıf adamları paso oynatması yüzünden hiç hesapta olmayan kayıplar yaşadık. Devre arasında biraz ayıklama yapılınca takım toparlandı.
Şimdi bunları niyemi yazıyorum?
Çünkü herkes yönetime sallıyor. Olayın yani kaybetmemizin yönetim dışındaki sebeplerine dikkat çekmek istedim. Bazı futbolcuların ahlak ve adaba uymayan hataları şampiyonluğun kaçırılmasının baş sebebidir.
Hem fenerbahçe'nin karşısında bütün Türkiye Bursalı olmuşken, biz taraftar olarak dönüp kendi yönetimimize sallıyoruz ve kendi güzelim stadımızı yakıyoruz. Bu yaklaşım yanlıştır. Ne olursa olsun asıl mühim olan kurumsal güçtür vede kurumsal duruştur. Bencede Aziz Yıldırım futbolda istenen derecede başarı sağlayamamış bir başkandır. Ama göreceksiniz Fenerbahçe'nin gücünün önünde Türkiye'de duracak güç kalmadı. Önümüzdeki senelerde Aziz Yıldırım'ın sportif hatalarına rağmen bile Fenerbahçe diğer takımlara karşı ağır sıklet kalacak. 2006 'da 170 milyon olan bütçe bu sene 345 milyon oldu. 4 senede 2 kat yani. Bu sene futbolda transfere ayrılan bütçe GS ve BJK 'nin kulüplerinin bütün branşlar, genel giderler, personel maaşları, geçmiş transfer taksitlerinin vs her şeylerinin dahil olduğu toplam bütçeleri kadar.
Evet tamam hiç istenmeyen ağır üzüntüler yaşadık. Bence bunu unutmanın yolu eldeki kazanımları ve kurulu düzeni yıkmaktan geçmez. Aziz Yıldırım bütün hata ve defektlerine rağmen kalmalıdır. Mühim olan kurumsal güçtür. Göreceksiniz bu kurumsal gücün önünde Türkiye'de hiç bir güç duramayacak. Taraftarlar olarak toparlanmalı ve camiadaki moralleri yükseltmeliyiz. Başka Fenerbahçe yok. FENERBAHÇE'NİN BİR DURUŞU VE DÜNYA GÖRÜŞÜ VARDIR.TEMELİNİ MİLLİ KURTULUŞ YILLARINDAN ALMAKTADIR. FUTBOL ALANINDAKİ SPORTİF HATALARINA RAĞMEN BU YÖNETİM FENERBAHÇELİLİK DÜNYA GÖRÜŞÜNÜ LAYIKIYLA GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTEDİR. Bu bilinci hiç bir zaman kaybetmeden birlik olarak ayağa kalkmalıyız. Evet son yıllarda futbol alanında çok üzüldük. Ama göreceksiniz. Kenetlendiğimiz takdirde karşımızdaki kardeş büzüklerin üzerinden buldozer gibi geçeceğiz.

BİR FENERBAHÇE VAR
BİR DE DİĞERLERİ...
İNADINA FENERBAHÇE!!!

delidana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-04-2011, 22:44   #3
ismailcandir38
Eski Açık
Futbolcu: 3- Roberto Carlos
ismailcandir38 is on a distinguished road

Alıntı:
Özgür isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Voleybol Erkekler Türkiye Şampiyonu, Kadınlar Basketbol Ligi Şampiyonu, Voleybol Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonu, Erkekler Basketbol Ligi Lideri, Futbol Süper Lig Lideri..

Başka Bir Arzunuz?
vallahi bu kadar başarının üstüne bir sütlü kahve iyi gider ama ben özellikle futbolda önce şampıyonluk sonra avrupada bekliyorum artık.
ismailcandir38 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-04-2011, 21:55   #4
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

kesmez abi kesmez

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama