|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
TÜRKİYE’yi sarsan şike operasyonu konusunda düşünceleri en çok merak edilen isimlerin başında geliyordu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin yaşadığı zorlu döneme dair ne tavır takınacağı da merak ediliyordu.
Şike operasyonuna destek veriyor muydu? - Fenerbahçeli, dahası kongre üyesi bir Fenerbahçeli olarak neler düşünüyordu?Shakhtar Donetsk maçında çıkan olayları nasıl değerlendiriyordu? - Federasyona alacağı her türlü kararda destek olacak mıydı? Bu soruların tümü hatta daha fazlası yanıt buldu. Başbakan Erdoğan resmi ziyaret için gittiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den dönüşünde birlikte olduğu gazetecilere bu konuda ilk kez konuştu; Bu süreçte F.Bahçelilik yapamam Bir Fenerbahçeli Başbakan olarak kalkıp da, bu süreçte burada Fenerbahçelilik yapamam. Şike operasyonunu, “Bu süreci arınma temizlenme süreci olarak değerlendiriyorum” diye değerlendiren Başbakan, Futbol Federasyonu’na da, “Federasyonun duruşunu takdir ediyorum. Doğrusu federasyon yönetimi şu anda hakikaten kılı kırk yararak süreci götürüyor” diyerek destek verdi. Bedelini herkes ödemek zorunda Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı maçta çıkan olaylara da değinen Başbakan Erdoğan şöyle konuştu; Mesela son Shakhtar Donetsk maçında yapılanlar... Maçta Fener seyircisinin tavrı hoş değil. Demek ki hala olanlardan ders çıkarılmamış. Burada kulüplerin başkanları seyircilerine sahip çıkacaklar. Çıkmazlarsa bedeli ödemek zorunda kalacaklar. Artık kimsenin tuttuğu takım yok Erdoğan, “Olabilecek her kararı almaları yönende desteğiniz var yani” sorusuna da şu yanıtı verdi; Yasal düzenlemeyle önleri çok açık. Bütün mesele bu noktada. Artık orada kimsenin takımı yok. Bu Federasyon yönetiminde herkes takımsız. Tabii ben de, bir Fenerbahçeli Başbakan olarak kalkıp da, bu süreçte burada Fenerbahçelilik yapamam. Bulunduğum nokta buna müsait değil. Bu sözleri takım yönetimleri dahil benimle görüşen herkese söyledim, söylüyorum. Federasyon kararlarını peyder pey alıyor. Malum ligler ertelendi. O zamana kadar yargıdan ne gelir bilmiyoruz. Ama burada da tabii ki medyanın yaklaşımları önem arz ediyor. Başbakan daha önce ne demişti? “Yargının vermiş olduğu bir karar. Bu karar üzerinde herhangi bir yoruma girmem doğru olmaz. Bunların gerekçesinde ne var ne yok bilmiyorum. Tabii ki burada özellikle F.Bahçe sevdalılarının, taraftarların bu tür yargıya intikal etmiş kararları olgunlukla karşılamaları bana göre özgürlükler noktasında demokratik parlamenter sistem içerisinde F.Bahçe camiasına yakışan bir tavır olmalıdır. Ben de bir F.Bahçeliyim. Ama bunu olgunlukla karşılamamız lazım.” Shakhtar maçında ne olmuştu? FENERBAHÇE ile Shakhtar Donetsk takımları arasında 21 Temmuz’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan özel karşılaşmada sarı lacivertli taraftarlar, şike operasyonu nedeniyle sorumlu tuttukları TFF ve basına tepki göstermiş, sahaya yabancı madde atmışlar ve büyük tepki göstermişlerdi. Bununla da yetinmeyen, foto muhabirleri ve basın tribününde oturan gazeteciler dışarıya çıkartılmış ardından sarı lacivertli taraftarlar sahaya inerek maçın yarıda kalmasına neden olmuşlardı. Karşıhaber http://www.karsihaber.com/basbakan-e...er-150118h.htm |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
![]() |
Verilen bu ders nedir?
Hem kim niye ders veriyor? Yargı süreci bitti mi,federasyon ceza verdi mi bunların hiç biri olmamışken neyin dersi bu? Yoksa bu yapılanlar dersin bir parçası mı? Yakalar içeri tıkar senelerce tutuklu yargılarız,yumurta atana 4 sene veririz,seninde taraftar gibi ..... koruz,dikkat et falan diyor herhalde. Yok bu olay siyasi değil,komplocular sizi gibi falan diyenler gidip Aziz Nesin vakfından geri zekalı sertifikalarını alsınlar. İsme yazılıyormuş çalınsada bir şey olmaz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
İş zaten RTE'nin bilgisi dahilinde gerçekleşiyor bence.
Ülkedeki hukuk düzeni nedense 2002 de bozuldu. SUçlu sçunu bilmeden yıllarca yatabiliyor. Sonra da ne olucakacaba. K.bakmayın senelerinizi geri veremeyiz ama canımız sağolsun masumsunuz mu? RTE siz sanırım Fenerbahçelilik ne demek bu derse çalışmamışsınız. Fenerbahçe büyüklüğü ile dolu kalpler elbet bir gün hak ettiği yere taşır bu takımı...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
'pardon' filmi ülkemizin kaotik hukuk düzeni hakkında çekilmiş en güzel filmdir bana göre
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Alıntı:
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
başbakan bu söylemiyle herşeyi belli etti
federasyonun özerk olduğu ülkede cezalandırma konusunda başbakan nasıl konuşuyor böyle tehdit edercesine. 25 milyona adam akıllı oturun yoksa burnunuzdan getitiriz demiş resmen. zaten o maçların cezasını federasyon veriyor sen ne konuşuyorsun. bu işin siyasi bir iş olduğu belli olmuştur artık. senin meclis başkanın senin milletvekilin bas bas bağırırken ts şampiyon olsun diye sen nerdeydin sen madem Fenerbahçelilik yapmıyorsun milletvekillerine niye başka takım hakkında yorum yapmasına izin veriyorsun. Faruk Özak ı spor bakanı yapıyorsun ts şampiyonluğa oynuyor sen iktidardayken kasımpaşa hiç sene keybetmeden pat diye süperlige daha önce kasımpaşa nın adı yok bunlar da tesadüf dimi başbakan
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi erken seçime gidelim,çünkü demekki bu seçimden bir ders çıkarılmamış...
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Bedelini öder sözü Shaktar maçındaki saha basma olayıyla ilgili bir ifade.
Başlığa göre yorum yapmasanız iyi olur ![]() Tekrar söylüyorum. Bu işin kökeninin tarikatla siyasetle alakası yok. Nasıl başladığını ben iyi biliyorum. Aziz Nesin'le de alakası yok.
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,746
![]() |
29 yıldır kupa kazanamayan, 5 yıl sonra şampiyon olan, Avrupa’da çeyrek final oynarken ligde ikinciliğe takılan Fenerbahçe bu ülkenin şeytanıysa, melekler ceza gününü bekliyorsa, bir şeyi hiç unutmasınlar.. Bu dünyada ne mutlak iyilik vardır ne de mutlak kötülük..
(Altan Tanrıkulu)
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|