|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
![]() 1-ERKEK BASKETBOL TAKIMI Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonu. BAYAN BASKETBOL TAKIMI Türkiye Ligi Şampiyonluğunu. Sezonu nağmalup şampiyon bitirip tarihe geçti. 2-ERKEK VOLEYBOL TAKIMI Türkiye Ligi Şampiyonu. BAYAN VOLEYBOL TAKIMI Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa Şampiyonu. İndesit Avrupa Şampiyonlar Ligi ikincisi. 3-YÜZME Karışık branşında Türkiye Şampiyonu Serbest branşta Türkiye Şampiyonu Sırtüstü branşında Türkiye Şampiyonu Kurbağalama branşında Türkiye şampiyonu 4-KÜREK Erkeklerde Anı Kupası ve Bahar Kupası Şampiyonluğu Bayanlarda Anı Kupası ve Genel Toplamda Şampiyonluk 5-BOKSTürkiye Bayanlar Boks Şampiyonası Kupası Kulüplerarası Boks Şampiyonası Kupası Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Kupası 6-MASA TENİSİ 1-Bayanlar Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu 2-Bayanlar Türkiye Kupası Şampiyonluğu 7 YELKEN:-Balkan Şampiyonası, Optimist Dalında Birincilik -Tekno 293 Federasyon Kupası’nda Bayanlarda Birincilik 8-ATLETİZM -Bayanlar Türkiye Şampiyonluğu -Erkekler Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa B Grubu Birinciliği 9-FUTBOL Türkcell süper ligi 2009-2010 sezonu lig ikinciliği, Türkiye Kupası ikinciliği. Can Gebetaş-fanatik
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bu branşların hangisiyle Aziz Yıldırım yakından ilgileniyor acaba? Aziz Yıldırım'ın dokunmadığı her dalda başarımız var
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu şampiyonluklardan sonra kaç çocuk Fenerbahçeli olmuştur acaba?yada bu şampiyonluklar 25 milyon Fenerbahçelinin kaçını sokaklara dökmüştür karnaval havası yaratmıştır?Amiral gemisi FUTBOL şubesidir oda başkan ve yönetimi sayesinde batmıştır.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe'm gayet başarılı,dev bir takım olduğunu bu yıl da göstermiştir.
Futboldaki başırısızlık buna gölge düşürmüş olabilir,bizi derinden üzmüş olabilir ama başarıları göz ardı etmemizi de gerektirmez sanırım. Tebrikler şanlı Fenerbahçe'm...
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakın fenerbahçe taraftarını voleybol basketbolla kazanmamıştır
artı voleybol basketbol başarıları fenerbhçeye hiç bir şey kazandırmaz hiç bir çocuğuda fenerli yapmaz şimdi soruyorum bu ülkede fenerbahçe işgal zamanında düşmanlara karşı verdiği ve kazandığı futbol maçlarıyla bu taraftarını kazanmıştır birde bundan 20 sene öncesine kadar bizim kulüpte voleybol basket maçları bu kadar önemlimiydi değildi peki biz futbolda o zaman 13 şampiyonluk kazanmışız o zaman fenerin esamesinin okunmaması gerekir. kandırılıyoruz arkadaşlar bal gibi kandırılıyoruz futbolda milyon dolarları heba ediyorlar bi mok takım kuramıyorlar amatör sporlarda bir voleybolcuya 300 -500 bin eline verdinmi koşa koşa geliyor türkiyeye adam garibim zaten ülkesinde bu kadar parayı bir arada göremiyor verin bakıyım bir futbolcuya afrika dışında hiç gelirmi türkiyeye maliyet hesabı arkadaşlaar evet fenerbahçe başarısızdır hemde köküne kadar beni ve benim gibi düşünen bir çok fener taraaftarını asla bu amatör branş başarılarıyla kandıramazlar ya şampiyon olsaydık ben kocaman bayrağımı 5 e 8 metre apartmandan sallandıracaktım gururla hadi bakalım baskette şampiyon olduk başkan assın bayrağını millet kıçıyla güler fenerbahçe başarısızdır harcanan paralarda cabasıdır heba olmuştur
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
futbol elbette üzdü hayal kırıklığı yaşattı yalnız her ay başı sitelerde gazetelerde Şampiyon başlığının altında Fenerbahçe adını görmek bana gurur veriyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|