|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Oysa diğer tüm branşlarda olduğu gibi futbolda da başarılı bir sezon geride kalmış, Başkan Aziz Yıldırım’ın tabiriyle, kaleye atılan 37 şuttan hiçbiri 3 direğin arasından geçmeyince, aşırı bir tepki ortaya konmuştu. Başkan Aziz Yıldırım, kaçan şampiyonluk kadar stadın yanmasına da çok üzülmüştü. Ama geriye dönüp bakınca futbol dışında bütün branşlarda gelen şampiyonluklar, 2009-2010’da Fenerbahçe Kulübü’nü ‘altın bir sezon’ olarak tarihe geçirirken, ‘stadın yakılmasına ne gerek vardı’ sorusunu da akıllardan çıkarmıyor. Öz ve üveyler Fenerbahçe bir ‘spor kulübü’ olmanın gereğini tam anlamıyla yerine getirmiştir. Ne yazık ki, bütün bu başarılara futbolun gölgesi düştü. Çünkü yönetim futbol takımı üzerinden infaz edilirken, bunlar görmezden geliniyor. İnfazı medya değil Fenerbahçe camiası yapıyor. Onlar bile hakkını vermekte cimri ve ketum davranıyor. Fenerbahçe’de amatör (daha doğrusu amatör olduğu ileri sürülen) branşların nereye geldiğinden çok, nereden ve nasıl geldiğine bakmak lazım. Düne kadar var mıydı, yok muydu belli olmayan, kimsenin umurunda olmayan, yasak savma kabilinden zar zor ayakta tutulan üvey branşlar. Ve bunlar daha işin abc’si, temel aşaması.
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Futbol da olsa gerçek anlamda bir altın yıl geçirmiş olacaktık, neyse geçmişe bakmanın anlamı yok. Önümüzde yeni yıllar kazanılacak yeni kupalar var, daha uzun yıllar var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
benim için futbol önemlidir.fenerbahçeli olmama sebeb ogünleri,ercanları,nedimleri,fuatları radyodan dinlediğim gündür.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,837
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi işi son maçla ele alırsak
Ve 37 şuttan biri bile girmedi edebiyatı yaparsak Her sene yaptığımız hataları tekrarlamaktan öte gidemeyiz Bin kere söyledim tekrar ediyorum ; Aziz Yıldırım ve onun gibi düşünenlerin görmek istemedikleri nokta : Biz şampiyonluğu son maç vermedik Çünkü son maç adam gibi top oynadık Fenerbahçe'nin oynaması gerektiği gibi oynadık Lakin sezon boyu aptalca tercihler yapan bir hocanın önderliğinde Maç seçen futbolcular topluluğu bizi kupalardan etti Son maç son maç edebiyatını bırakın artık Siz o futbolu sezona yaysaydınız lig 6-7 hafta kala biterdi O nedenle kimse son maç için ağlamasın Ve şansızlıktan yakınmasın Şanstan söz etmek gerçekten komik oluyor,haberiniz ola
|
|
|
#6 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Alıntı:
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
Alıntı:
sen ve senin gibi gençler için öğle ama biz moruklar için öğlemi acaba özgürcüm
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alıntı:
Trabzonspor'a kupa finalinde kaybederken bizim sahada yürüyerek oynadığımız ruhsuz futbolla, Trabzonspor'un bizim şampiyonluk maçımızda savunmada sergilediği cansiperane futbolu ard arda seyretmek lazım. Fenerbahçe kupa finalindeki futbolunu lig maçlarının yarısına yansıttı. İşte bize şampiyonluğu o maçlar kaybettirdi. Bunun baş sorumlusu futbolculardır. Ondan sonraki sorumlu, lakayıt futbolculara kayıtsız şartsız forma veren Daum ve de futbolcular üzerinde idari boşluk gösteren yönetimdir.
|
|
|
|
|
#9 | ||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
Son 9 haftada sıfır mağlubiyet Ortada olan dönemse utanılacak bir futbol Bunu ben demedim Rıdvan demişti hatırlarsan Artı ekleme yapayım İlk 8 maçı kazanırkende 1-2 maç dışında yine yokları oynadı bu takım Taraftarı fıtık edercesine bir futbol vardı sahada Son 9 haftada da yine mükemmel top oynamadık ki Sadece savunmayı sağlam tuttuk ve 1-0'larla maçları aldık hepsi bu O nedenle diyorum son maça takılmayalım diye Bu takım sezonun genelinde taraftarı kanser edecek bir futbol oynamıştır O nedenle son maçta kaçan şampiyonluğun şansla falan alakası yoktur Alıntı:
Ne kadar güzel özetlemişsin Benim konular boyu anlatmak istediklerimi Sen üç cümleyle anlatmışsın abim :slap:
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
futboldaki kaçan şampiyonluğun teşhisi konmuş.ilhan ve elyasa olsaymış şampiyonmuşuz yapılan transferden belli oldu durum .birde antalyadan veysel cihanı alırsak tozunu atarız ligin.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|