|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
1907
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 19 Mesajlar: 2,501
![]() |
Fenerbahçe'den Barcelona destanı! Temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, son şampiyon Barcelona'yı deplasmanda 69-61'lik skorla devirdi. Avrupa Basketbolu'nun en prestijli turnuvası Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, şampiyon Regal Barcelona ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe çok iyi bir maç çıkardı ve Barcelona'yı evinde 69-61'lik skorla devirdi. Baştan sona kıran kırana geçen mücadelenin ilk periyodu 14-13 Fenerbahçe Ülker üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyod sonunda farkı dört sayıya kadar çıkaran Fenerbahçe Ülker ilk yarıyı 32-28 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Regal Barcelona son periyoda 45-42 önde girdi. Temsilcimiz Fenerbahçe müthiş bir mücadele ortaya koyduğu son periyotta rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve karşılaşmayı kazanmayı bildi. Fenerbahçe Ülker bu sonucun ardından 3. maçında 3. galibiyetini alırken, Barcelona ilk mağlubiyetini almış oldu. Fenerbahçe Ülker, bir yıl önce Barcelona'ya deplasmnada 40 sayı farkla mağlup olmuştu.
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
mükemmel bir maç oldu
helal olsun |
|
|
|
|
|
#3 |
|
sehzade
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 30 Mesajlar: 26
![]() |
ne maçtı ya..son saniyesine kadar heyecanlıydı..ukic ve onan harikaydılar..darısı siena macına ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Boşverin canım basketbol gibi amatör şubeleri.
Sevinmeye bile deymez. Önemli olan futbol futbol futbol!!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
futbolda yenebiliyormuyuz barcayı
işte o zaman sansasyon olur bu olayın bu ülkede ve benim gözümde artı dünya gözünde haber değeri bile olmaz ha gidersin baskette iyi bir nba takımını yenersinde işte o zaman sansasyon olur
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Geçen senenın Avrupa şampiyonunu kendi sahasında yeniyoruz, 17 maçlık galibiyet serisini sonlandırıyoruz hala küçümseme. Sanırım spor dallarına bakış açısında büyük bir fark var. Neyse, ben gurur duydum dün takımımızla sonuna kadar. Umarım bu sene Final Four'dayız..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1907
![]() |
Bir ribaund mücadelesi.
Topa yükselen 4 oyuncu.. Kaçı Fenerli ? Helal olsun çocuklar ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
bizim ülkemizde spor=futbol olduğu için bunun hiçbir önemi yok
adam maç yapcaz der ne maçı dersin , sorumu bu lan der futbol işte valla ben gurur duydum o azimle oyunla helal olsun tekrardan |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Alıntı:
![]() Bu bizim ülkemizde olmasada Dünya basınında geniş yer buluyor kimsenin şüphesi olmasın Futbol'da Manu deplasmanında Boliç'in attıığı gol ne ise basketboldada Barça deplasmanında maçı kazandıran her basket o değerdedir Ayrıca sitelerde bu maça ilginin çok yoğun olduğunu gördüm ve kimse boş yorum yazmamış bunun nedenide 2 3 senedir Fb Tv en azından Avrupa maçlarını versin diye dua ediyordum ama sağolsun Ntvspor bunu başardı çok büyük yararı oldu Siena maçı full olursa bunda Açık kanaldan maçların verilmesinin büyük yararı olucak Not:Geçen sene Spormax veriyordu Avrupa maçlarınıda yani şifreliydi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
1907
![]() |