Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Kurumları

Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 16-07-2011, 02:45   #1
hemicuda
Eski Açık
hemicuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 53- Serdar Kesimal
hemicuda is on a distinguished road
Standart Bana forward edilen bir mail

From: Ertan Yardımcı <>
Date: Tue Jul 12, 2011 5:37 pm
Subject: Mektup...

Bir kısmınız zaten gormustur ama bir arkadastan gelen maili
iletiyorum, ufak da olsa bir moral olabilir, sayi cok yukselirse, ses
de getirir..

Paylasirsaniz sevinirim..

2011/7/12 Yasemin

Önce internet sitesini inceledim.

http://www.metristcik.adalet.gov.tr/index.html

Mektup yazmak istiyordum ama kurallar nedir vs öğrenmek için baktım
sitede bununla ilgili bir bilgi bulamayınca telefon açtım.

Operatörden Metris bilmemnetipi cezaevi sesi içimi acıttı.

Sonra bir adam çıktı. Mektup yazmayla ilgili kural vs var mı diye sordum.

Yok dedi. Adresi teyit ettik, sitedeki adres.

(Metris 1 no'lu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Eski Edirne Asfaltı üzeri
Beşyüzevler 34200 Esenler-İstanbul )

Adı soyadı yazmayı unutmayın dedi.

Adı Aziz Yıldırım dedim.

Tamam yazın yollayın iletiriz biz deyince, şansımı deneyip "nasıl
başkanımız, sağlığı iyi değildi" diye sordum.

"Yok yok, gayet iyi" dedi

Biraz daha ileri gidip "nasılsa yakında çıkarıcaz onu ordan, o zamana
dek iyi olmasını sağlayın" dedim.

From: "mustafa ercan" <>
Date: Tue Jul 12, 2011 6:40 pm
Subject: YAPILABİLECEKLER ŞU ANDA LİĞİN TESCİL EDİLMESİ VE ŞAMPİYONLAR LİĞİNE KATILMAMIZ BİZİ ASLA REHAVETE SOKMASIN.HALA BAŞKANIMIZ TUTUKLU.BU NEDENLE,

DİGİTÜRKLER KESİNLİKLE İPTAL EDİLMELİ.
İNTERNET SAGLAYICI OLARAK FENERNET SEÇİLMELİ.
GAZETELER BOYKOT EDİLMELİ.(BİZİM PARAMIZLA BİZE ÇAMUR ATIYORLAR)
CEP TELEFONLARINDA FENERCELL E GEÇMELİ.
FENERBAHÇE DERGİSİNE ABONE OLMALI.
FENERİUMLARDAN HERKES KENDİ BÜTÇESİ DOĞRULTUSUNDA ALIŞVERİŞ ETMELİ.
EVLERE FENERSU ALINMALI.
BAŞKANIMIZIN İLK GÜNDE BELİRTTİĞİ GİBİ BU SİYASİ BİR DAVA.SIRAYLA DİĞER TAKIMLARIN BAŞINADA GELECEK.
ŞEYTAN İNSANLARI GÜNAHA DAVET EDER.AMA İNSAN MEYLETMEZSE GİNAHKAR OLMAZ.PEKİ ŞİKEYİ YAPMAYA RAZI OLAN, SÖZDE 19 MAÇTAKİ SİKENİN ESAS UNSURU 70-80 KİŞİ OLMASI GEREKEN FUTBOLCU VEYA HAKEMLE NERDE.
KORE DE ŞİKE SORUŞTURMASI YAPILIYOR 61 KİŞİ TUTUKLANDI 37 Sİ FUTBOLCU.BİZDEKİ ŞİKECİ FUTBOLCULAR NERDE.
TEKNİK TAKİP DENİLİYOR EN İYİ TEKNİK TAKİP TELEVİZYONLARDA YAYINLANAN MAÇLARDIR.BENCE TERSİ DURUM VAR.BİR BURSA MACI BİR G.ANTEP MACI.
BEN ŞAHSEN HİÇ BİR SPOR MÜSABAKASINA HERHANGİ BİR SİYASETÇİ VEYA BÜROKTARIN GELMESİNİ İSTEMİYORUM.SPORDAN BESLENMEYİ BIRAKSINLAR.

From: belgin aral <>
Date: Tue Jul 12, 2011 10:22 pm
Subject: Re: *^*FBC*^* [Eylem] 5 gün 5 eylem !!! 19 temmuzda bağdat caddesinde formamızı giyip bulusacağız diye biliyordum 17 temmuz da değil...

From: tezerg <>
Date: Tue Jul 12, 2011 10:25 pm
Subject: Re: *^*FBC*^* Yorumlar lig tv iptal....

en buyuk FENERBAHCE

tezosh...

From: .´¯¥¯`. Aß .´¯¥¯`. <>
Date: Tue Jul 12, 2011 10:43 pm
Subject: Sadri Şener Adamın geçmişi sahtekarlıklarla dolu...

http://www.haberturk.com/yazarlar/guntay-simsek/214789-dhmi-sadri-senerden-kurtulamaz
From: nejat kuscu <>
Date: Wed Jul 13, 2011 12:16 am
Subject: Yan: *^*FBC*^* Yorumlar Elle tutulur belgesi olmayan yayın organlarının sırf intikam almak için ahlaka aykırı yayınlarını kınıyorum. Bize yapılan bu saldırılara cevap verecek kanuni her faaliyete katıldım. Katılırım.FB Sevgisiyle.

From: Bora Baydar <>
Date: Wed Jul 13, 2011 12:42 am
Subject: FB sonuç

SEVGİLİ RENKDAŞLAR,

BU AKŞAM İTİBARI İLE SONUÇ BELLİ OLDU

"ŞENER SERBEST FENERBAHÇE KÜMEYE"

BEN BU BİN YALAKANIN AĞZINDAN SALYALAR AKARAK " HA HA BU 17 ŞAMPİYONLUĞUN KAÇI GERÇEK "DİYE SORMALARINI KENDİLERİNCE DALGA GEÇMELERİNİ ,
HER GÜN TABİ CANIM DOĞRU OLAN BUYDU İYİ OLDU KONUŞMALARINI ÇEKMEK İSTEMİYORUM.

TEKLİFİM;

YÖNETİM KARAR ALSIN VE LİGDEN ÇEKİLELİM.
ÇEKİLELİM ,KENARA ÇEKİLELİM VE SEYREDELİM ALEMİ.

KİMSEYE FENERBAHÇE CEZA ALDI KÜME DÜŞTÜ DEDİRTMEYELİM

BÖYLECE BELKİ SADECE BİR YILDA 1.LİGE ÇIKMA ŞANSIMIZ OLUR. YOKSA İKİ YIL SÜRECEK
(FEDERASYON DAVA AÇILINCA KARAR VERİP BİZİ DÜŞÜRÜNCE LİGLER BAŞLAMIŞ OLACAĞINDAN BANK ASYADA DA OYNAYAMAYACAĞIZ.BİR SENE BOŞ BİR SENE BANKASYA ETTİMİ İKİ SENE)

BANA KALIRSA KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKELİM

HİÇBİR NAĞMERDE BIRAKMAYALIM.

ÇANAKKALE'DE BOMBA ÇUKURUNDAKİ İKİ ASKER GİBİ

"BİZE NAĞMERT KURŞUNU İLE ÖLMEK YARAŞMAZ"

ÇEKİLELİM.

Y.BORA BAYDAR

From: asu gizli <>
Date: Wed Jul 13, 2011 1:16 am
Subject: UYANDIK Sevgili Fenerbahçeliler,

Fenerbahçeliliğimi kemiklerime kadar hissettiğim bir yazıyı daha önce kaleme aldığımı hatırlamıyorum. Şu anda uğradığımız haksızlıktan dolayı avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Sanki kalbimi bir el parmakları arasına almış ve bir limonla oynar gibi kalbimin parmakların arasında ezildiğini hissediyorum. Bazen neden her şey mazlumların başına geliyor anlayamıyorum. Ama şunu unutmayın hatta Değerli Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerimizde unutmasın ; ‘Her şey Allahtan’dır’.

Bu sütunları okuyan arkadaşlar benim Aziz Yıldırım’a ne kadar karşı olduğumu bilirler. Ancak bu karşıtlık onun sadece futboldan anlamaması ve iyi bir futbol takımı kuramaması üzerinedir. Yoksa onun sadece Fenerbahçe’ye karşı değil tüm futbol camiasına yaptıkları ortadadır. Küfürün sona ermesi için çaba sarf eden, Kulüplerin daha yüksek gelire kavuşmaları için yapılması gerekenleri herkese anlatan, Naklen yayın ihalesinin buralara ulaşması için gerekli işlemleri yapmasına kim ne diyebilir. Fenerbahçe’yi tesis açısındada getirdiği nokta ortadadır.

Şimdi Gelelim Bombardımana ;

Ey Basiretsiz Hükümet ve Meclis çatısı altındaki milletvekilleri bu operasyonun T.C.’nin bir hukuk devleti olduğunu söyleyen Sayın Bülenç ARINÇ ;

Böyle bir operasyon hepimiz için bir utanç kaynağıdır. Türkiye hala bir hukuksuzluk devletidir. Türkiye sanıklardan delillere ve suça ulaşmaktan vazgeçmek zorundadır. Önce deliller toplanmalı ardından yetkili mahkemeler bu deliller ışığı altında tutuklama ve gözaltılara karar vermelidir. Düşünebiliyor musunuz bir kimse benim eroin sattığımı ihbar ediyor ve ben Türkiye’nin ünlü bir karakteriyim Ardından polis kameralarla benim evimi basıyor önde polis arkadan gazeteciler kameralar karşımda ve bana soruyorlar eroinin kilosunu kaça satıyorsunuz nereden temin ediyorsunuz vs. Ayıp, utanılmaz, iğrenç bir durum bu mu HUKUK DEVLETİ olmak sayın ARINÇ. Gerek Hükümet Gerekse Yasama bu Ceza Muhakemeleri Usulu Kanununda Gerekli değişiklikleri derhal yapmak zorundadır. Aksi takdirde hiçbir hukuki mesnede dayanılmadan yapılan bu operasyonlarda sanık yaftası yapıştırılanlar beraat etseler dahi toplumun bu insanlara yapıştırmış olduğu bunlar kesinlikle suçludur yaftasından kurtulamamakta yani kamuoyunda suçsuz ilan edilememektedirler. Bakın Eskişehir külubü şimdiden Bülent Uygun’u, Ümit Karan’ı ve Mehmet Yıldız’ı suçlu ilan etti bile. Sayın Arınç, BU mu sizin HZ.Ömer adaletiniz ve Hukuk Devletiniz?

Ey Basiretsiz Yargı,

Bizi bütün dünyaya rezil etmeye nasıl devam edebilirsiniz anlamak mümkün değil. Size bağlı kolluk kuvvetleriniz bir bardak suda fırtına koparıyor. Siz de bende gayet biliyoruz ki bu tür operasyonlar ulaşılmak istenenin sadece ve sadece %10 luk bir kısmına ulaşmanızı sağlayacaktır. Nitekim tutuklamalarınız bile gözaltına alınanların %30’unu geçmeyecektir. Buna rağmen bu olaylarla ilişkili olan herkes delilleri yok etti bile. Tüm bunları bilmenize rağmen Türkiye’yi dünyaya rezil etmeye devam ediyorsunuz.

Mehmet Yıldız’a Fenerbahçe maçında nasıl olurda o gölü kaçırdın diyorsunuz. EEE geçen sene Guiza’ya Fenerbahçe’nin rakipleri gol kaçır diye prim verdilerse ne olacak? Guiza o yüzde yüzlük gol pozisyonlarını nasıl olurda kaçırıyordu? Acaba Hakan Şükür’de aktif futbolculuğu döneminde aldığı teşviklerden dolayımı gollerini kaçırıyordu yoksa kazmalığından mı?

Şimdi Size Soruyorum:

Zalad’a sekiz tane gol atan yada attıranlar ne olacak ?

Fatih Terim,Mehmet Ağar, Haluk Ulusoy ilişkileri ne olacak? Fatih Terim’in ilk senesinde Fenerbahçe aleyhine düğmeye basılan Samsunspor ( Metin Diyadin’in ayağının kırıldığı bırakın kart faul bile verilmeyen maç), ardından Baliç’in yüzde yüzlük golün iptal edildiği maç (Takımın ismini hatırlamıyorum, Bir Karadeniz takımı idi, yardım serbest) ve sonrasında ki maç ? Arif Erdem’in Galatasaray lehine kazandırdığı 20 penaltılı sezondan bahsediyoruz.

Beşiktaş Kongresinde kongre üyelerine Fenerbahçenin önünü kesmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Yıldırım Demirören’e ne olacak?

Beşiktaş – Galatasaray maçından önce Kupa bizim lig sizin olsun diyen ve maçın bitimine 14 saniye kala topu Hasan Kabze’nin önüne bırakan Oscar Cordoba ve Beşiktaş Başkanı’nın söylemleri ve yaptıkları yanlarına kar mı kalacak?

Sadri Şener, Yıldırım Demirören , Bursa Milletvekilimiz, Adnan Polat’ın lig Fener şampiyon olursa kirli değilse temiz söylemleri ne olacak?

Geçen sene futbolcularının çoğu sakat olan fakat Fener maçı öncesinde adeta bir mucize gibi iyileşen Beşiktaş futbolcuları Fenerbahçe’ye kaybettikten sonra Bursa’daki maç kafilesinde hangi Beşiktaşlı futbolcular vardı hangileri ne sebepten ötürü yoktu? Beşiktaş Bursa maçına kaç futbolcu götürdü as Futbolcuları neredeydi? Sahada hangi futbolcular vardı ve özellikle yedek külubesinde kimler vardı?

Denizli maçının görgü şahitleri ve bu maç ile görüşlerini bildiren Ahmet Çakar ve Kubilay Gürkan’ın görüşleri neden değerlendirilmiyor?

Bu sezon Fenerbahçe’ye karşı çimleri yerinden sökerek mücadele eden takımlar neden bir hafta sonra Trabzon’a karşı böyle değillerdi ( Bursaspor gibi ). Karabük kaç tane takımdan evinde dört yedi?

Geçen sene Son maç öncesi Trabzonspor’lu futbolculara kimler ne mesajlar çekti? Trabzon spor kalecisine ve bazı oyuncularına teşvik primi verilmiş olabilir mi?

Önümüzdeki senelerde şampiyon olan takımların kulüpleri şampiyonluktan iki ay sonra basılacak mıdır?

Bu ithamları çok uzatmak mümkün ama şimdilik frene basmak gerekir diye düşünüyorum.

BAKIN SEVGİLİ RENKDAŞLARIM,

Bu kadük uygulanması yanlış tecelli eden yasa kısa vadede bizi vurmuş olabilir. Ancak uzun vadede bu yasa bizi koruma altına alıyor. Kalbinizi müsterih tutun. Çünkü bir daha denizli faciasını biz değil hiçbir takım yaşamayacak. Kimse Türkiye’nin dörtte üçü bizi destekliyor diyemeyecek. Lig bizim kupa sizin söylemleri bir daha yapılamayacak. Fener şampiyon olursa lig şaibelidir diyemeyecek. Eşit şartlarda kimse bizimle mücadele edemez ve bu yıldan sonra bizim şampiyonluklarımızın sayısı Galatasaray’a bile fark atacaktır.

Bize gelince bizim takımımız ve yöneticilerimiz asla böyle adice kural dışı yollara başvurmamıştır ve vurmayacaktır. Fenerbahçe’nin hukuki açıdan şampiyonluğunun alınması ve küme düşürülmesi imkansızdır. Hele UEFA yüzde bir şüphe varsa düşürün geyiklerini çığıranlar ligden en az yedi takın düşürülmesi gerektiğinin farkındalar mı? Böyle bir durumda Süper ligde kalan 11 takımın ligi idame edemeyeceğinin farkında değiller mi ? Zavallılar.

Siz bu zavallıları dikkate almayın rahat olun rahat uyuyun.

Sevgiyle başladığım yazımı huzurla sonlandırıyor hepinizi birlik olmaya ve asla şüphe için düşmemenizi diliyorum.

Asu Gizli

From: erkan tiryaki <>
Date: Wed Jul 13, 2011 1:19 am
Subject: (No subject) Fenerbahce'ye Fenerbahce'nin F'sinden baska F giremez!!! Devletin en ufak kilcal damarlarina sizabilirler ama ne yaparlarsa yapsinlar, Ata'nin taraftari oldugu kulube sizamayacaklar. bu bir ele gecirme operasyonudur. ancak bu surec tersine donecek, kazdiklari kuyuya yuvarlanacaklar. cunku gercek, isik gibidir; karanlikta ilerler..
sadece tek buyuk degil tek durust de Fenerbahce!

From: alper turgutozer <>
Date: Wed Jul 13, 2011 8:20 am
Subject: Re: *^*FBC*^* Yorumlar

12.07.2011 tarihi itibari ile Digiturk 'ü iptal ettirdim.(lig tv değil 2 kutuda iade)Sn.Aziz Yıldırım'ın emniyette çekilen resmini basan gazeteyi bireysel protesto sebebi ile almıyorum-aldırmıyorum+tüpçünün gazetelerini protesto ediyorum.
FENERIUM'DAN DESTEK İÇİN ALIŞVERİŞE DAVET EDİYORUM HERKESİ.

om: Ugur Onalp <>
Date: Wed Jul 13, 2011 9:11 am
Subject: Gerekirse mermi kullanabilirsiniz ha..! "Gerekirse mermi kullanabilirsiniz"..! Yuh olsun be, bin defa yuh olsun...

Dilerim doğru değildir...
--
Ugur Onalp

From: Murat BOZDOĞAN <>
Date: Wed Jul 13, 2011 11:12 am
Subject: RE: *^*FBC*^* Yorumlar BÜYÜK FENERBAHÇE'nin BÜYÜK TARAFTARLARI öncelikle şunu belirteyim ki ben şiddetten yana değilim 30 milyonu aşkın taraftarıyla FENERBAHÇE büyük bir güçtür bu gücü şiddete değil ekonomik yaptırıma yönlendirelim.son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM'ın metris ceza evine gönderilmesiyle devam eden süreç tamamen FENERBAHÇE'li diye bildiğimiz ve 3 kasım 2002 de stadımıza sandıkta görüşürüz mesut bey ve seçimden hemen sonra adam gibi adam tayyep erdoğan yazılı pankartlarımızla,sandıkta oylarımızla desteklediğimiz şahsiyetin emri ile olay bu boyutlara gelmiştir.şimdi stadımızda asacağımız ilk pankart sandıkta görüşeceğiz tayyep erdoğan olmalıdır.mesut yılmaz iktidardayken 6s 4 sene üst üste şampiyon oldu bu şampiyonluklarda araştırılsın tayyep iktidardayken 2 defa son maçta şampiyon kaybettik.sözün kısası tayyep FENERBAHÇE taraftarı görünümlü gs taraftarıdır.

ekonomik olarak yaptırımlarımıza gelince günlük siyasi ekonomik spor gazeteleri çıkartalım,havzdan çıkalım BİZ BİZE YETERİZ öteki takımlar düşünsün maçlarımızı FENERBAHÇE TV den yayınlasınlar şifre koyup dekoder satsınlar FENERBAHÇE taraftarı olan yerlerden alış veriş yapalım paramızı kendi içimizde döndürelim ben artık gazete almıyorum lig tv aboneliğimi iptal ettirdim sadece FENERBAHÇELİ olan esnaftan alışveriş yapıyorum.saygılarımla

benim ilk aşkım FENERBAHÇEM
hemicuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-07-2011, 13:06   #2
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Boykot ve Fenerbahçe ürünleri kullanma çağrısına aynen katılıyorum.
Ama davanın siyasi olduğunu düşünmüyorum. Bizimkiler maalesef şüpheli şekilde yakalanmışlar. Şu da bir gerçek ki, belli bir siyasi kesim bu olayı zevkle kullanıyor.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-07-2011, 14:19   #3
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

kişiler beni hiç entres etmiyor
ben fenerbahçe sevdalısıyım
kişiler üzerinden fenere helal gelmesin yeterki rıdvan nerede konusuna yazdığım yazının bir paragrafını buradada yazıyorum

ben onu bunu bilmem arkadaş
başkanımız sayın aziz yıldırım ne yazıkki ne yazıkki dilim varmıyor söylemeye ama söylüyeceğim fener tarihinin en kötü başkanı olarak geçmiştir tamam birsürü hizmet yaptı ama fenerede tarihinin en kötü ilklerini yaşattı
bizim fenerbahçeliliğimiz öbür tarafdada devam eder ama doğru tekdir.
sayın başkanımızı hırsı sporu daha doğrusu futbolu bilmezliği ve onu yönlendirenlerin kurbanı olmuştur.
bence fenerbahçenin yerinde olsam soruşturma bitene kadar futbol şubesinin kapısına kilidi asar soruşturma neticelendirildimi gereğinin yapılmasını beklerdim.

şimdi çıkın oynayın ligin yarısında düşürülün yada avrupa kupalarından ihraç edilin koca bir sene heba olsun saçma sapan işler boşa kürek çekme

ben bu durumların olabileceğini taaa haluk ulusoy başkanlığı zamanından görüp yazıyordum bu lig pislenmiş gerekirse futbol şubesine kilidi vurup bu ligden çekilelim diye hiç olmassa fenerbahçe adına helal getirmezdik
Eski 16-07-2011, 22:47   #4
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

7 ay önce şoruşturmayı başlatan savcı zekeriya öz 07.03.2011 tarihin gs ye üye oluyor şimdi sayın zekeriya öz gs hakkında şike delili toplayabilirmi nasıl tarafsız olabilir.?
gs tüzüğü .
MADDE : 2 Anayasamızın öngördüğü esaslara, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve uygun olarak; Galatasaray Spor Kulübü Derneğini seven, üye, taraftar ve sempatizan olan Yönetici ve İşadamlarının Galatasaray Spor Kulübü Derneğine maddi ve manevi katkıda bulunmak için, tanışma ve görüşmelerini sağlamak, birbirlerini daha yakından tanımasına yardımcı olmak ve böylece karşılıklı dostluk, sosyal, kültürel ve ticari işbirliği bağlarını güçlendirmek ve geliştirmek.
Benzeri değerleri paylaşan ve Galatasaraylılığı çıkarlara dayanmayan işadamı ve yöneticileri bir araya getirmek, kamuoyunda etkin lobi oluşturmak, üyelerinin kişisel ve toplumsal gelişmelerinde onlara yardımcı olacak bilgi ve yetenekleri arttırmak için gerekli olanakları sağlamak, toplumun fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını tanıyıp bu konulara eğilmeye özendirmek, etik standartları, mesleki bir sorumluluk kabul ederek bu mesleki sorumlulukları uygulamak ve geliştirmek, başta Galatasaray Spor Kulübü taraftarı olmak üzere diğer sporu seven ve desteklemek isteyen tüm işadamı ve yöneticilerin dayanışma ruhunu geliştirmek ve toplumun kültürel ve sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmalarını sağlamak, ülke ekonomisine ve tanıtımına katkıda bulunmaktır.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-07-2011, 23:00   #5
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:
ombudsman isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kişiler beni hiç entres etmiyor
ben fenerbahçe sevdalısıyım
kişiler üzerinden fenere helal gelmesin yeterki rıdvan nerede konusuna yazdığım yazının bir paragrafını buradada yazıyorum

ben onu bunu bilmem arkadaş
başkanımız sayın aziz yıldırım ne yazıkki ne yazıkki dilim varmıyor söylemeye ama söylüyeceğim fener tarihinin en kötü başkanı olarak geçmiştir tamam birsürü hizmet yaptı ama fenerede tarihinin en kötü ilklerini yaşattı
bizim fenerbahçeliliğimiz öbür tarafdada devam eder ama doğru tekdir.
sayın başkanımızı hırsı sporu daha doğrusu futbolu bilmezliği ve onu yönlendirenlerin kurbanı olmuştur.
bence fenerbahçenin yerinde olsam soruşturma bitene kadar futbol şubesinin kapısına kilidi asar soruşturma neticelendirildimi gereğinin yapılmasını beklerdim.

şimdi çıkın oynayın ligin yarısında düşürülün yada avrupa kupalarından ihraç edilin koca bir sene heba olsun saçma sapan işler boşa kürek çekme

ben bu durumların olabileceğini taaa haluk ulusoy başkanlığı zamanından görüp yazıyordum bu lig pislenmiş gerekirse futbol şubesine kilidi vurup bu ligden çekilelim diye hiç olmassa fenerbahçe adına helal getirmezdik
:slap: :slap: :slap:
Alıntı:
canary yellow isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
7 ay önce şoruşturmayı başlatan savcı zekeriya öz 07.03.2011 tarihin gs ye üye oluyor şimdi bu savcı gs hakkında şike delili toplayabilirmi nasıl tarafsız olabilir.?
Savcı Mehmet Berk fenerbahçe kongre üyesi. İstanbul'da sürekli maclara giden birisi. Ama adalet mekanizması içersinde üzerine düşen gorevi dogrulukla yapmaya çalışıyor. Bence bu gözlükleri çıkartıp, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçeye yaptıgı kötülüğün farkına varalım.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

Eski 16-07-2011, 23:07   #6
canary yellow
Eski Açık

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:slap: :slap: :slap:

Savcı Mehmet Berk fenerbahçe kongre üyesi. İstanbul'da sürekli maclara giden birisi. Ama adalet mekanizması içersinde üzerine düşen gorevi dogrulukla yapmaya çalışıyor. Bence bu gözlükleri çıkartıp, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçeye yaptıgı kötülüğün farkına varalım.
savcı mehmet berk şoruşturmanın şimdiki savcısı soruşturmayı başlatan savcı zekeriya öz .
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
Eski 16-07-2011, 23:19   #7
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:
canary yellow isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
savcı mehmet berk şoruşturmanın şimdiki savcısı soruşturmayı başlatan savcı zekeriya öz .
Buna cevabı açıktan yazamıyorum. Özel mesaj atacağım.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

Eski 18-07-2011, 20:26   #8
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road

dekortiko aynı cevabı bende öm alabilir miyim?
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-07-2011, 10:15   #9
canary yellow
Eski Açık

sayın avukat demek istediklerimi söylemiş.özellikle son paragraf.

“Savcı, ‘19 maçta şike var’ diyor. Savcı bunu dedikten sonra o zaman yargılamaya gerek yok.”
“Hakimler ve savcılar, büyük kulüplerin kongre üyesi oluyorlar. Peki para vererek mi üye olmuşlar, yoksa bulundukları mevkiler dolayısıyla mı üye olmuşlar?”“Her maça 50 ya da 100 bilet isteyen hakim ve savcılar, bu sistemin dışında mıdırlar? Ya bedavadan alınan bu 50-100 kadar biletin hesapları yarın ortaya çıkarsa.”
Taraf gazetesinden Neşe Düzel’e konuşan avukat Faik Işık şunları söyledi...
- Ne zamandan beri Aziz Yıldırım’ın avukatısınız?
Aziz Yıldırım, güya askeri ihalelerle ilgili sırları açığa vurmak gibisinden bir davada sanık.
- Aziz Yıldırım, yıllardır askeri ihaleler alan bir müteahhit değil mi?
Tabii öyle. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın internet sitesinde yayınlanan bir ihaledeki sistemin bilgilerini sızdırmakla suçlanıyor. Ben bu davanın avukatı oldum. O davadan on gün sonra da bu şike operasyonu başladı. İşte Aziz Bey’e, “Sizin çok sayıda avukatınız var” dedim. Ama o “Bu dosyalara senin girmeni istiyorum” diye bana iki gün boyunca ısrar etti. Ben de bu kadar zor bir anında onun talebini reddedemedim.
- Yıldırım tam olarak hangi suçtan ya da suçlardan sanık şu anda?
Şike yapmak maksadıyla silahlı örgüt kurmaktan yargılanıyor ve bu örgütün başı olarak gösteriliyor. Operasyonun kapsamı bu yani. Yoksa ortada örgüt diye bir şey yok. Biz bunu hakime de hatırlattık. “Bulunduğu söylenen sekiz ruhsatsız silahla Aziz Yıldırım arasında nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz? O silahlar, Yıldırım’ın evinden ya da Fenerbahçe Kulübü’nden mi çıkmış” diye sorduk.
Aziz Yıldırım niye hapiste bilmiyoruz
- Peki, bu şike operasyonunun içinde silahlı mafyacılar da yok mu?
Bakın. Savcılık bu operasyonda herkesi şikeden sorguluyor. Örgüt diye bir şey yok. Bu operasyon, 2010’un Aralık ayında Olgun Peker isimli bir şahsın incelemeye alınmasıyla başlıyor.
- Bir süredir hapiste bulunan Sedat Peker’in manevi oğlundan söz ediyorsunuz.
Savcılık, Olgun Peker’in Giresunspor’la olan ilişkilerini incelemeye alıyor. Bu ilişkileri incelerken, oradaki örgütsel yapıyı da izlemeye alıyor. O örgüte ilişkin bir operasyon yapmadan önce bekliyor, “Başka nerelere ulaşırız” diye bakıyor. Olgun Peker’in grubundan iki kişinin Fenerbahçe’nin kongre üyesi olduğunu ve Fenerbahçeli birkaç kişiyle diyaloglar içinde olduğunu görüyor. Yani savcılık Olgun Peker’in ilişkilerinden yola çıkarak Fenerbahçe’yi de bu izleme ağının içine alıyor.
İnfial meydana getirildi
- Siz belgeleri gördünüz mü?
Eskiden Devlet Güvenlik Mahkemeleri (DGM) vardı. Güya DGM’ler kalktı ve daha demokratik bir hale geldik. Oysa bir tek şey değişti. O da polis, savcı ve hakim daha kibar oldular. Siz bana, “Aziz Yıldırım neden yargılanıyor” diye soruyorsunuz. Biz, size gazetelerden okuduklarımız kadarıyla cevap verebiliriz. Çünkü dosya, sanığa ve savunmaya gizli tutuluyor. Gazetelerde bir sürü haber çıktı ve şu anda Aziz Yıldırım ile sorguya gidip gelen şahısların hepsi kamuoyunun gözünde suçlu durumuna düşürüldü. Kamuoyunda, tutuklanmalarını gerektirecek bir infial meydana getirildi.
Sorguda yanındaydık
- Soruşturma dosyasında yer alan F.Bahçeli yöneticilerin telefon konuşmalarını siz okumadınız mı?
Aziz Yıldırım’ın savcılık sorgusu 8-10 saat sürdü. Köksal Bayraktar Hoca, ben ve bir meslektaşımız savcının sorgusu boyunca Aziz Bey’in yanındaydık. Savcı, her şüpheliye bu telefon kayıtlarının kendisiyle ilgili kısmını okuyor. Tape’lerin Aziz Bey’le ilgili bölümlerini savcı bize okudu.
- Gazetelerde okuduğumuz telefon konuşması kayıtlarını savcı Aziz Yıldırım’ın kendisine de okudu mu?
Evet okudu. Biz tutuklanmaya sevk edildiğinde de Aziz Bey’in yanındaydık. Benim size söylemek istediğim şey şu. Aziz Yıldırım hangi konsept içinde hapiste tutuluyor derseniz, savunma makamının o konseptin tamamını görmesi mümkün değil. Çok sanıklı bir olay bu. Bizim, Aziz Yıldırım’a sorulanların dışında bir bilgi sahibi olmamız yasak. Bir insanın günlerce süren telefon konuşmalarından belirli bölümleri seçip alt alta yazdığınızda suç uydurabilirsiniz.
LANGA’DANAK BİR MESAJ MI?
“Ortalıkta bir sürü fotoğraf var. Yarın langadanak, bu mahkeme üyelerinin Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı maçların fotoğrafları da ortaya çıksa. Hiç boş konuşmuyorum. Langadanak lafını söylerken de boş konuşmuyorum” diyen Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın sözleri mesaj olarak algılandı. Işık’ın “Langa’danak” diyerek aralarında tutuklanan Şekip Mosturoğlu ile diğer F.Bahçeli yöneticilerle, hakim ve savcıların İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Langa Tesisleri’nde oynadıkları maçları hatırlatıp, mesaj verdiği öne sürüldü.
Yıldırım, “Soruşturmayı derinleştirelim” diyor
- Bu şike sisteminin içinde herkes var mı diyorsunuz?
Savcının kendisi bile var. Bakın niye var. Siz savcısınız, hakimsiniz. Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın nasıl kongre üyesi oluyorsunuz? Bu kulüplerin kongre üyesi olabilmek için resmen bin, üç bin, beş bin lira paralar veriliyor. Bu paraları hakikaten vermişler de mi üye olmuşlar, yoksa bulundukları mevkiler dolayısıyla mı üye olmuşlar? Her maça, 50 ya da 100 bilet isteyen hakim ve savcılar, bu sistemin dışında mıdırlar?
(GİARDANO BRUNO)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama