|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
23 Nisan nedeniyle bugün başkanlık koltuğunu Muş’tan gelen bir öğrenciye bırakacak.
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün başkanlık koltuğunu Muş’tan gelen bir öğrenciye bırakacak. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, bayram nedeniyle İstanbul’a gelen Muş’un Varto İlçesi Aşağı İçmeler A.Yılmaz İlköğretim Okulu’ndan öğrenciler, Şükrü Saracoğlu’nu ve içindeki müzeyi gezip, temsili bir F.Bahçe Kulübü Yönetim Kurulu oluşturmak için kulüp idari merkezine geçecek. Muşlu öğrenciler, burada yöneticiler ve başkanın koltuklarına oturup temennilerini aktaracaklar.
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Tüüühh sevinmiştim
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
Bana bi bıraksan bi daha oturamazsın da...
|
|
|
#4 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
"beni seç,beni seç"
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bu çocuk süper fenerli gözlüklü canavar gibi başkan messsiyi bile alacakmış
|
|
|
#6 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlık 10 numara.O değil de bir an düşündüm bıraksın ister miyim diye hala kararsızım ben.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|