|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
Sabah Metris’e gidecekler, akşam da yönetimi toplayacaklar.
![]() ŞİKE iddanamesi sonrası gözler Fenerbahçe’de yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Sarı lacivertilerin gündemi yoğun: - Stada bile giremeyecek olan futbolcu Sezer Öztürk’ün... - İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve tercüman Samet Güzel’in durumları ne olacak? - Federasyon, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’a men cezası verirse, ne yapmalıyız? Yarın bu gündemle toplanacak olan sarı lacivertli yönetim kurulunda 3-4 üye sabah saatlerinde Metris’e giderek Aziz Yıldırım ile görüşecekler. Yönetim kurulunda bazı üyelerin toplu halde istifa etmeye ve kongreye gitmeye sıcak baktıkları ifade ediliyor. Ancak Başkan Yıldırım’ın bu karara karşı çıktığı ve yasal olarak başkanlık yapamayacak duruma gelene kadar görevine devam edeceği öğrenildi. Hürriyet http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19392726.asp |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Aziz Yıldırım Silivriye sevk ediliyor.
Ve iddianamaden bir bölüm; "Şike soruşturması dosyası açıklanırken oldukça tartışılacak, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. İddianameye giren bir gizli tanığın ifadesine göre Aziz Yıldırım’ı Fenerbahçe Başkanlığı’na Ergenekon adı verilen terör örgütü seçtirmiş." Hal böyle olunca Fenerbahçe kongre azası olduğum ve Aziz Yıldırım'ı seçtiğim için ben de Ergenekon terör örgütü üyesi olmuş oluyorum. Dolayısı ile benim yüzümden bu forumda Ergenekon üyeliği kapsamına çekilebilir. Kazanız mübarek olsun. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Ben Aziz başkanın bu gibi şeylere karıştığına asla inanmak istemiyorum. Ama bir gerçek varki bazı durumlarda camianın yıpranmaması için yaralarını acilen sarması için kendini feda etme pahasına istifa etmelidir. Fenerbahçe için en hayırlısı ilk etapta budur.
|
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Benim zaten Ergenokan'a üye olmuş olduğumdan haberim yok.
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
![]() ![]() ![]() Mehmet Ali'nin de yazdığı gibi forumda fikir özgürlüğü var. Herkes özgürce fikir beyan edebiliyor. Bu konuda epeyce toleranslı olduğumuz sanırım herkesçe kaul edilmektedir. Fikir özgürlüğününü snırı, kişilere hakaret edilmemesi ve suç işlenmemesidir. Aksine davranış hem mesajı yazanı, hem de forumu zor durumda bırakır. O nedenle forum yönetimi kurallara aykırı mesajlar hakkında daha dikkatli olmalı ve mesajı yazan arkadaşları uyararak, mesajı silmelidir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|