|
|||||||
| Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ismine sahip çıkamadı. Aziz Yıldırım ismi ağır silahlar, sakızlar, dondurmalar, elektrik dağıtım hizmetleri gibi alanlarda kullanılabilecek. İşte detaylar: 1 oyla Vefa Küçük'ün önünde kongreyi kazandığından bu yana Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğunda 10 yılını deviren ve bu süre içinde sarı-lacivertli takımın başarısı için gecesini gündüzüne katıp, her alanda menfaatlerini korumaya çalışan Başkan Aziz Yıldırım'ın başı "Uyanık bir girişimciyle" dertte. Salih Kayar isimli bir vatandaş, Türk Patent Enstitüsü'ne müracaat ederek "Aziz Yıldırım" ismini 10 yıl süreyle kendi üstüne marka olarak tescil ettirdi. Markalar Dairesi Başkanlığı adına Kutay Kumbasar tarafından imzalanıp tescil edilen "Aziz Yıldırım" markası, Salih Kayar tarafından çeşitli ticari amaçlar için kullanılabilecek. YILDIRIM KURU TEMİZLEME Aziz Yıldırım, isminin marka tescilini geri alabilmek için hukuki süreç başlatırken, mahkemenin 1,5 yıldır sürdüğü öğrenildi. Salih Kayar ismindeki "girişimci", Türk Patent Enstitüsü'nün bu tescili ile Aziz Yıldırım markasını tam 50 dalda imalat veya hizmete dönüştürebilecek. Bu markayla faaliyet gösterilebilecek alanlardan bazıları şunlar: "Ağır silahlar, havanlar, roketler", "Ayak giysileri, baş giysileri", "Gayrimenkul komisyonculuğu", "İnşaat hizmetleri", "Çöplerin depolanması ve taşınması hizmetleri", "Madencilik", "Pastacılık, fırıncılık", "Kuru temizleme", "Elektrik dağıtım hizmetleri", "Hububat mamulleri", "Sakızlar, dondurmalar, şekerlemeler..." Kaynak: Türkiye
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
uyanık....
![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
benim bildiğim isimlerle olmuyor bu iş
aziz başkan kazanır mahkemeye verirse adamdan izinsiz adamın ismini kullanamassın asla kişisel hakkı na tecavüz etmiş olursun adamın ismi bu yahu hiç olurmu böyle şey sahtekarlığa girer |
|
|
|
#4 | |
|
Banned
Üyelik tarihi: Jan 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 37
![]() |
hemen adımı tescil ettirmem lazım :p
![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
Üyelik tarihi: Jan 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 37
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
isimden marka tescili olmaz
|
|
|
|
#8 | |
|
the best 7
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 24- Deniz Barış Yaş: 24 Mesajlar: 728
![]() |
Alıntı:
"aziz yıldırım" markasının "adidas" dan bir farkı yoktur.. en basit örneği "sabri özel" markasıdır.. aziz yıldırım bir marka ismi olarak kullanılmak istendiğinde kullanılabilir.. ben şuan gidip atıyorum şehmuz yanbasan isimli bir marka alabilirim.. marka tescili için gereken tek şey o ismin daha önce tescil ettirilmemiş olması ve satış yapılacağını garanti edeceğiniz bir firmanızın olması.. daha önce kullanılmadığı sürece aklınıza gelen herşeyi marka olarak tescil ettirebilirsiniz.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eminönünde bu akşam,
balık tezgahının önünden geçerken boynumdakı atkıyı gören tezgahtar abiii aziz yıldrımın hatrına vereyim size bir kilo balık demezmi..? ilk başta güldüm, sonra bu konu aklıma geldi birden asıl konuya gelirsek, demekki aziz yıldırım gereksim duymadı ismi ve soyisminin marka olarak kullanılmasında.! sonuç itibari ile haberi vardı tescil olayından. aziz yıldırımın selamı marka olmuş,tescilletmese ne olurki.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|