|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Aziz Yıldırım:''İbrahim'i Tanjevic İstemedi'' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, camiaya sembol olmuş İbrahim Kutluay'ın neden takıma dahil edilmediğini açıkladı. Yıldırım, İbrahim Kutluay'a şube içerisinde bir görev teklif ettiklerini ancak tecrübeli oyuncunun bunu kabul etmediğini belirtti. Yıldırım, ''Tanjevic kendisine Fenerbahçe ve milli takımda süre veremeyeceğini söylemiş. Araya Mahmut Uslu da girdi. Ancak hoca kabul etmedi. Ne yapayım? 'Hocaya oynat dersem', 'Gel takımı sen yap demez mi' bana... dedi. '35 YAŞINDAN SONRA HERKES OYNAYACAĞIM SEVDASINA GELDİ' Aziz Yıldırım'ın FBTV'deki açıklamaları şöyle: ''İbrahim ile olan konu şu. 1998’de başkan olarak geldiğimde İbrahim'e 1 milyon 200 bin dolar ücretini verdim. '1999’da gitmek istiyorum' dedi. Efes’e kiralık gitti. Sonra Yunanistan’a. 2000'de tekrar gelmek istedi. Ben karşıydım. Çünkü bizi zor durumda bırakıp gitmişti. Sonra Aydın Örs ve Uslu almamız için bastırdı. Aydın Hoca gitti. Tanjevic ile devam ettik. Bu sene de geri döndü. Tanjevic'le görüşmüş. Hoca oynatamayacağını söylemiş. Uslu, hocayla konuşmuş. Yine oynatmayacağım demiş. Ona Fenerbahçe’de görev verelim dedik. 'İlla oynayıp para kazanayım istiyorum' dedi. 35 yaşından sonra herkes oynayacağım sevdasına geldi. Kapı açık. Aydrın Örs'e de dedim, basketbolun başına geç diye.'' basketdergisi.com
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Fenerbahçe !
![]() |
alsak nolurdu
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bence başkan bu konuda mevzuyu hocaya bırakmakla son derece doğru bir karar vermiştir
birde başkan zaten demiş gel artık yönetici idareci hocalıktan başla yani oyuncu olarak değil ee yaş 35- |
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alıntı:
kendisini takıma istemeyen hocanın tepesine yönetici olması da hiç yakışık almazdı
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ölümüne Fenerbahçe.!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 19 Mesajlar: 1,423
![]() |
tanjevic bence ayıp etmiş,ibo her zaman bu takımda bulunmalıdır..
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
rıdvan hocam o hocanın başına yönetici olarak değil yanlış anlaşıldı yazdığım yani alt yapı basket takımında hoca olarak veya idari menejer olarak başlar ilk baştan diye Alıntı:
kardeşim fenerbahçe kulübü işi bitenin çekip gideceği sonra da canı isteyince tekrar geri dönebileceği bir kulüp değildir bunu herkes iyi öğrenmeli burası çocuk kulübü değil |
||
|
|
|
#7 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
askerlik mevzusu ile ayrılmadı mı bu ibo?
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
aynı başkan değil miydi ben patronum karışırım diyen !!!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|