|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olağan mali genel kurul toplantısında " Bir şanssızlık olmuştur. Bütün suçlu benim. Özür diliyorum ama bir şey söyleyeceğim. Sevinenler sevinmesin fazla, gerekeni yapacağım onu bilsinler. Onlar da beni iyi tanır'' şeklinde konuştu.
Eski Başkan Ali Şen'e gönderme yapan Yıldırım, ''Ali Şen verdiği beyanatta 'Aziz Yıldırım'a söyledim Fenerbahçe iyi oldu, şampiyonluğa gidiyor' dedi. Şimdi kaybettik o zaman bu sorumluluğa o da ortak. Benim dönemimde Fenerbahçe Futbol Takımı hiç küme düşmemeye oynamadı'' ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım, önümüzdeki hafta bir basın toplantısı düzenleyip bazı kulüp başkanlarına yanıtlar vereceğini bildirdi. -''ARTIK SON MAÇLARA KALMAMASI LAZIM''- Aziz Yıldırım, konuşmasının son bölümünde Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak kaçırdıkları şampiyonluğa değinerek, şöyle konuştu: ''Sözler veriyor, bazen yerine getiremiyoruz. O gün bir tane gol atsaydılar ertesi gün aynı sözler söylenebilecek miydi? Ben de kızmak istiyorum, başkanım. Ben de üzülüyorum. Ben üzülmüyor muyum? Neler yaşadığımızı...Denizli'yi bizimle beraber yaşayan arkadaş var yönetimde olanlardan. Neler yaşadığımızı bilmiyorlar mı? Eğer parayla satın alma değeri olsaydı herhalde ben Pazar günü satın alırdım. Normal şartlarda parayla değeri olsa alabilirsiniz. Kötü anlamda değil, bu açıklamadan başka bir şeyler çıkarmasınlar. Bunun bir değeri olsa para verseniz alırsınız deseler yapmaz mısınız veya yapmaz mıyız. Fakat kimi suçlayacağız. Alex vurdu 12 adımda olmadı, Mehmet vurdu olmadı. Bilmem kim vurdu olmadı, kaleci yattı yere ayağına çarptı çıktı ama seneye inşallah bunları aşacağız. Yalnız şunu söyleyeyim: Bu kürsüde konuşmak serbest. Dışarıda olmaz. Burada gelsin herkes istediğini söylesin. Saygıyla karşılıyorum. Buradan çıkarılacak en büyük ders, artık son maçlara kalmaması lazım.'' http://www.ajansspor.com/futbol/supe..._bombalar.html
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
bırakın şimdi ligin son maçını önce ön elemeyi geçecek transferler yapın rakip tottenham gelince Özer'de Gökhan'da sakat Deniz'i sağ beke koyarakmı cl ye kalacağız kalamassakta o zaman işte bu taraftar ligin ilk 6 7 haftasını umursamaz haklı olarak o zamanda nal toplarız diğer haftalarda
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
sana inanmıyorum Aziz Bey
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,834
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
hadi yapmayın ,lütfen güldürmeyin.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerekeni yapacağım demekle olmuyor bu işler Sayın Başkan
Gereken istifa edip artık yakamızdan düşmenizdi Yapmadınız yada yapamadınız diyelim
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Çok güçlüyüz. Bu güçfutbolada mecburen yansıyacak. Gecikti bande biliyorum. Artık camianın dayanma gücüde azaldı. adımlar doğru atılmak zorunda ve atılacak. Sezon boyunca hep beraber güleceğiz. Biz şimdiden başlayalım
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
inşallah dediğiniz gibi olur ben pek umutlu değilim sonbaharda alınabilecek kötü sonuçlar neticesinde çok kötü şeyler olabilir statda inşallah kan dökülmez çok gerdiler bu taraftarı.çocukken bir altay maçına gitmiştik dayımla çok hakem hatası olmuştu maçta gollerimiz penaltılarımız verilmemişti o gün kapalı tribün yakıldı polis arabaları yakıldı savaş alanı gibiydi mithatpaşa stadı ve cıvarı.o günlere benzemez inşallah.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|