Aziz Yıldırım, başkanlığı düştüğü takdirde Ali Koç’u destekleyip, koltuğuna oturtacak. Bir de şike olaylarını gün yüzüne çıkartmak ve doğruları göstermek adına gazete satın alacağı gelen bilgiler arasında
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris’ten çıkacağı günün hesaplarını yapıyor. Kafasındaki planlar da bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. Başkan, yeni yasanın TCK’ye verdiği “Şahıs ‘şüpheli’ bile olsa başkanlığı düşer” ibaresinin hayata geçirilmesi durumunda, yerine Ali Koç’un geçmesini sağlayacak. Kongrede Ali Koç’un desteklenmesi için pres yapacak.
Yıldırım’ın bir başka planı ise çok kızdığı basından intikam almak için piyasada etkinliği olan gazetelerden birisini satın almak. Yıldırım bununla da ilgili olarak, “Ben içerideyken bana sürekli ateş edenlerin, pisliklerini ortaya dökeceğim. Benim gazetemde sadece doğrular yazacak. Kulüp başkanlığını öğrettiğim gibi gazeteciliği de öğreteceğim” dediği de gelen haberler arasında.
Yıldırım’ın, avukatları aracılığıyla piyasadaki gazetelerle ilgili araştırma yaptığı hangi gazetenin kendi fikir yapısına yakın olduğunu araştırdığı da bildirildi. Yıldırım’ın çıkışta F.Bahçe, TV’yi de geliştirmeyi düşündüğü, yakın çevresiyle kanalın haber kanalı mı, yoksa günlük TV kanalı olarak mı yayın yapmasını planlanması üzerinde çalışıldığı iddia edildi.
FOTOSPOR
http://www.fotospor.com/futbol/fener...-gazete-alacak