|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,746
![]() |
![]() Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak. Tazminat davası açacağız Bu arada Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı’na karşı Türkiye’de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu. 1 maç için 101 sayfa savunma Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, “Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil’ diyor. TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza. Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi.
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,828
![]() |
Merakla bekliyorum.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Çok heveslenme derim. Yayın yasağı getireceklerdir uygun bir kulp bulup.Hatta Aziz Yıldırıma toplumu şiddete teşvik etmekten,taraftarlar arasında kin ve hüsümet yaymaktan dolayı ayrıyeten ceza bile kaptıracaklardır. Ne olursa olsun gerçekler hep puslu kalsın kurtlarda puslu havada rahat rahat avlansın. Sadece "taraf" gazetesinin cımbızla çek basına sızdır tarzı haberleri duyacaz. Nerden mi biliyorum?Samanyolu TV nasıl önceden biliyorsa o şekilde.Tek fark bana sızdıran yok.Benim ciğer konusunda ihtisasım var sadece. Birde yanıldıkları bir konu var, Aziz Yıldırım'ın başı koparılırsa Fenerbahçe dağılır sanıyorlar.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başına gökten zembil ile inmedi.Kongre azaları tarafından seçildi.Fenerbahçe kulübünün spor kulübü olmaktan gayri bir çizgisi vardır.Nasıl işgal yıllarında damat ferit paşa hükümetine karşı Kuva-Yi Milliye'nin yanında yer aldı ise bugün de aynıdır. Fenerbahçe Kulübü'nün bizati kendisi canlı bir organizmadır. Bu dava Aziz Yıldırım davası değildir Fenerbahçe'nin kendisine açılan bir davadır. İlk kongrede nasıl bir cevap verileceğini göreceksiniz. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
Alıntı:
düşelim kardeşim...bizim şampiyonluğumuzu adam akıllı kabullenemiolarsa hıyar ağaları düşelim... sadrinin oturdugu masaya oturmamaları bile gerekir bana göre...şrefsiz...akp nin şımarık cocugu...
|
|
|
|
#5 | |
|
Alex de Souza
![]() |
Alıntı:
Fenerbahçe ye bakıyorsun kongre üyelerinin büyük kısmının bunlarla alakası yok... Milan misali tayyip kulüp başkanı olmaya da kalkabilir demedi demeyin... bir diger komplo teorim de "geçenlerde Aziz Yıldırım'ın 'Bunlar beni çıkarmayacak.' sözü bu dusuncemi daha da percinledi"; Aziz Yıldırım ilk seçimde siyasete atılacak...uyuz oldu bi kere yaşananlara...daha yuksek sesle bagirmak isteyecektir bazi yerlere...muhtemelen İstanbul 1.Bölgeden bağımsız aday olur...oyum helali hoş olsun...
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,075
![]() |
hiç umudum yok.
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Siyasete atılması ihtimali var.
Ama nasıl? Düşünülen şöyle birşey Aziz Başkan,Süleyman Seba ve bu ayar bir Galatasaraylı ile birlikte üçünün aynı partiden girmesi düşünülüyor.Canaydın ölmese idi gibi. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,832
![]() |
Kesin deliller olmadan ulu orta konuşmasının bir işe yarayacağını hiç düşünmüyorum!..
Herkes herşeyi iddia ediyor!.. Aziz Yıldırım sadece ''konuşacaktır''!! Ve; Fenerbahçe artık bu şekilde devam edemeyecektir! Yüksek mertebeli olanların ;Aziz Bey'i,oradan çıkartmak istemeyeceklerini düşünelim,çıkarmazlar!.. Burada önemli olan Fenerbahçe'nin durumu!.. Kişiler uğruna feda edilemeyecek yüzyıllık ve de yüzyıllara damgasını vuracak olan Fenerbahçe'nin!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 881
![]() |
çok siyasi düşünüyorsunuz bu meseleyi. bence aziz yıldırım siyasi açıklama yapmaz. yapacağı açıklama fenerbahçeye yapılan haksızlıklara sünger çekilmesiyle fenerbahçeye karşı GS öncülüğünde anadolu ittifakı yapılmasıyla ilgili bir açıklama olur
|
|
|
|
#10 | |
|
Alex de Souza
![]() |
Alıntı:
evet hükümetle iyi ilişkiler kurmaya çalıştı kendisi...topbaşın oglunu yedek yönetici yaptı, hükümet yalakası adnan la arayı düzeltti falan ama... Aziz Yıldırım su pozisyonda hesap sormak isteyecektir...haksızlıga tahammulsuz bir yapısı var kendisinin...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|