|
|
#1 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Bugün 2006 yılındaki facia gibi yıkıldık. Ağlamaktan bir şekil olan gözlerimle yazıyorum yazımı. Eğer Aziz Yıldırım adamsa istifasını hemen şimdi verir.
Yok vermiyorsa da birşey demeyeceğim. Ayrıca gitmeden yanına topçu olmayan Güiza ! Onun yanına da eşekbaşı Daum'u da alsın. Biz kupaya değil renklere aşığız. ![]() Haydi renkdaşlarım birlik olalım.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Daum teknik adam değildir. Aksini ispat edebilen varsa onada söylüyorum Daum teknik adam değil, onu savunanda futboldan anlayan biri değildir.
Tek forvet korkaklıktır işte. Guiza gibi bir hıyarı oynatırsan gol atamazsın. Yerine taraftarın en güvendiği ismi koymazsan olacağı budur. Gökhan adisinede söyleyebileceğim tek şey o vuramadığın (yada bekleyip vurmadıkların) yarın öbür gün içinde patlar inşallah
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Aziz istifa.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu travma 10 sene üstümüzden gitmez
Kim gider derse kıçımla gülerim Ve birşey daha ; Artık son haftaya bırakırsan şampiyonluğu,unutun gitsin Bu artık kronik vaka oldu bizim için
|
|
|
#5 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Aziz istifa !
|
|
|
|
|
#6 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Abi korkuyorum dediğimde korkmayı bırakın, şampiyonluğa hazırlanın diyordu herkes. Ben bu takımdan korkmadım ki hiç. Bu takımı yönetenlerden korktum. Bu takım ruhunu bilemeyen kişilerin ezik, korkak, ruhsuz olmalarından....
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yemişim kuralını forumunu ya allah belanı versin daum guiza aziz
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Hayatımda kendimi hiç bu kadar küçülmüş hissetmedim. Fenerbahçesinin de futbolcusunun da yönetiminin de anonsçusunun da...
|
|
|
|
#9 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
artık olmaz bu kadar yılda bu kadar eziyet.
sen git amatör branşlarla ilgilen futbolumuza dokunma dedegones i getirdin güizayı getirdin yetmeden dön baba dönelim dedin daumu getirdin güiza denen hırtoda bu kadar ısrar ettiniz şampiyonlugu kaybettik artık senden gelecek hayrın ben taa..
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
aziz ve saz arkadaşları o koltuğa yapışık kaldığı sürece daha çok hüsranlar yaşarız.normal olağan hale geldi artık finalde kaybetmeler.65,8taşın,trabzonun olmadığı ligde şampiyon olamayan takım dünya kulübü felan olamaz aziz masallarına inananlar devam etsin.hep destek tam destek.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|