|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,832
![]() |
Yarın basın toplantısından önce;ilk olarak bu akşam gözlerden uzak bir yere,deniz kenarındaki bir meyhaneye tek başına git.Biraz meze söyle,birde ufak rakı açtır!Hem demlen hemde sakin sakin son yılların bir muhasebesini yap.Aklına takılan hatalarını kendi kendine ifade etmekten çekinme!Hiçkimsenin mükemmel olmadığını bil;ama,hatalarından ders çıkarmayı da öğren artık.
Fenerbahçe'ninTürkiye'nin bir devi olduğunu ve zaten her sene şampiyonluğa oynayacağını düşünerek;neden 3 yıl üstüste şampiyonluk sözü verip,sonradan hem kendini;hem daha da önemlisi koskoca bir camiayı elaleme güldürdüğünü unutma!Küçük hedeflerin adamı olan Daum'u neden tekrar getirdiğini bir kere daha düşün! Ben nerede hata yaptım diye iyice düşün,kesin bulacaksın ve yarınki toplantıyı ona göre yap;zira en küçük bir bahanede bile,kimse sana inanmayacaktır! |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açsın sarı kanaryaları okusun yeter abi..
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni SK
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
![]() |
AZİZ BAŞKANAVE YÖNETİME:Yeri geldi mi "Fenerbahçe Avrupa`nın en zengin 20. kulübü" diye böbürlenmeyi biliyorsunuz, peki futbol takımı Avrupa`nın en güçlü 20 takımı arasında mı? O paralar biz taraftarların parası ama aptalca transferlerle çarçur ediyorsunuz.
Yazıklar olsun! Yöneticilik gönül işidir. Nedir bu 13 sene başkanlık? Devlet memuru gibi. Nasıl bir düşünce yapınız var? "Emekliliğe 8 senem kaldı, günüm dolsun öyle gideceğim" diye mi düşünüyosunuz? Bu mantaliteyi bizlere de yerleştirdiniz ya; en acısı o aslında. Hepimiz sizin gibi olduk. İçimizdeki ateş, gözlerimizdeki ışık söndü. Yazıklar olsun!....(ANTU COM 'DAN ALINTIDIR) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Alıntı:
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Alıntı:
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
kardeşlerim antu da kafayı yemiş ben orayı göz ucuyla da olsa takip ediyorum.
2 gün önce en ufak eleştiri yapana no-post cezası verenler anasayfadan 'birileri bunun bedelini ödemeli' diye bildiri yayınladılar. artık yönetim ve başkan herkeste kredisini bitirmiştir demek istiyorum ama yine de belli olmaz,ben içime doğanı söyleyim ne başkan gider ne de yönetim
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yeni SK
![]() |
Alıntı:
|