Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 18-05-2010, 14:45   #1
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
mcem is on a distinguished road
Standart Aziz Bey'e bir öneri...

Yarın basın toplantısından önce;ilk olarak bu akşam gözlerden uzak bir yere,deniz kenarındaki bir meyhaneye tek başına git.Biraz meze söyle,birde ufak rakı açtır!Hem demlen hemde sakin sakin son yılların bir muhasebesini yap.Aklına takılan hatalarını kendi kendine ifade etmekten çekinme!Hiçkimsenin mükemmel olmadığını bil;ama,hatalarından ders çıkarmayı da öğren artık.

Fenerbahçe'ninTürkiye'nin bir devi olduğunu ve zaten her sene şampiyonluğa oynayacağını düşünerek;neden 3 yıl üstüste şampiyonluk sözü verip,sonradan hem kendini;hem daha da önemlisi koskoca bir camiayı elaleme güldürdüğünü unutma!Küçük hedeflerin adamı olan Daum'u neden tekrar getirdiğini bir kere daha düşün!

Ben nerede hata yaptım diye iyice düşün,kesin bulacaksın ve yarınki toplantıyı ona göre yap;zira en küçük bir bahanede bile,kimse sana inanmayacaktır!
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 14:48   #2
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

açsın sarı kanaryaları okusun yeter abi..

۱۹٥٦ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 14:58   #3
hayalet34
Yeni SK
hayalet34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
hayalet34 is on a distinguished road

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yarın basın toplantısından önce;ilk olarak bu akşam gözlerden uzak bir yere,deniz kenarındaki bir meyhaneye tek başına git.Biraz meze söyle,birde ufak rakı açtır!Hem demlen hemde sakin sakin son yılların bir muhasebesini yap.Aklına takılan hatalarını kendi kendine ifade etmekten çekinme!Hiçkimsenin mükemmel olmadığını bil;ama,hatalarından ders çıkarmayı da öğren artık.

Fenerbahçe'ninTürkiye'nin bir devi olduğunu ve zaten her sene şampiyonluğa oynayacağını düşünerek;neden 3 yıl üstüste şampiyonluk sözü verip,sonradan hem kendini;hem daha da önemlisi koskoca bir camiayı elaleme güldürdüğünü unutma!Küçük hedeflerin adamı olan Daum'u neden tekrar getirdiğini bir kere daha düşün!

Ben nerede hata yaptım diye iyice düşün,kesin bulacaksın ve yarınki toplantıyı ona göre yap;zira en küçük bir bahanede bile,kimse sana inanmayacaktır!
bu adammı seni dinleyip bunları yapacak ......hayatta inanman 13 senede ben bile onun hakkında bir şeyi öğrendim aziz başkan kendinden başkasını dinlemez bu bir verdiği sözleride tutmaz buda iki
hayalet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 15:49   #4
hayalet34
Yeni SK

AZİZ BAŞKANAVE YÖNETİME:Yeri geldi mi "Fenerbahçe Avrupa`nın en zengin 20. kulübü" diye böbürlenmeyi biliyorsunuz, peki futbol takımı Avrupa`nın en güçlü 20 takımı arasında mı? O paralar biz taraftarların parası ama aptalca transferlerle çarçur ediyorsunuz.

Yazıklar olsun!

Yöneticilik gönül işidir. Nedir bu 13 sene başkanlık? Devlet memuru gibi. Nasıl bir düşünce yapınız var? "Emekliliğe 8 senem kaldı, günüm dolsun öyle gideceğim" diye mi düşünüyosunuz? Bu mantaliteyi bizlere de yerleştirdiniz ya; en acısı o aslında. Hepimiz sizin gibi olduk. İçimizdeki ateş, gözlerimizdeki ışık söndü.

Yazıklar olsun!....(ANTU COM 'DAN ALINTIDIR)
Eski 18-05-2010, 15:52   #5
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

Alıntı:
hayalet34 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AZİZ BAŞKANAVE YÖNETİME:Yeri geldi mi "Fenerbahçe Avrupa`nın en zengin 20. kulübü" diye böbürlenmeyi biliyorsunuz, peki futbol takımı Avrupa`nın en güçlü 20 takımı arasında mı? O paralar biz taraftarların parası ama aptalca transferlerle çarçur ediyorsunuz.

Yazıklar olsun!

Yöneticilik gönül işidir. Nedir bu 13 sene başkanlık? Devlet memuru gibi. Nasıl bir düşünce yapınız var? "Emekliliğe 8 senem kaldı, günüm dolsun öyle gideceğim" diye mi düşünüyosunuz? Bu mantaliteyi bizlere de yerleştirdiniz ya; en acısı o aslında. Hepimiz sizin gibi olduk. İçimizdeki ateş, gözlerimizdeki ışık söndü.

aman kardeşim bu sitede antudan bahsetme alıntıda yapma ne geldiyse başımıza antu denen sitenin saçma sapan sloganı yüzünden geldi.(hep şakşak tam şakşak,padişahım çok yaşa)
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 15:56   #6
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
hayalet34 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazıklar olsun!

Bir de antu 'da eleştiri yasak derler. Onlar da balatayı sıyırdı demek ki

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 16:03   #7
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir de antu 'da eleştiri yasak derler. Onlar da balatayı sıyırdı demek ki
o eleştiriyi yazanda site yöneticisi.kim bilir kaç kişiyi ihraç etti siteden 3 gün öncesine kadar.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 17:59   #8
Kaizer6
Anadolu Fenerlisi
Kaizer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kaizer6 is on a distinguished road

kardeşlerim antu da kafayı yemiş ben orayı göz ucuyla da olsa takip ediyorum.
2 gün önce en ufak eleştiri yapana no-post cezası verenler anasayfadan 'birileri bunun bedelini ödemeli' diye bildiri yayınladılar.
artık yönetim ve başkan herkeste kredisini bitirmiştir demek istiyorum ama yine de belli olmaz,ben içime doğanı söyleyim
ne başkan gider ne de yönetim

AŞKIMIZ RENKLERE!!
EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ!

Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.

Kaizer6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 18:07   #9
hayalet34
Yeni SK

Alıntı:
Kaizer6 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 gün önce en ufak eleştiri yapana no-post cezası verenler anasayfadan 'birileri bunun bedelini ödemeli' diye bildiri yayınladılar.
artık yönetim ve başkan herkeste kredisini bitirmiştir demek istiyorum ama yine de belli olmaz,ben içime doğanı söyleyim
aynen düşünüyorum bu herif çivi çakmış koltuğa gitmiyooor ne biçim adam bu yahu daha ne yapmsı lazım gitmesi için bundan kötüsü nedir fener için yahu ulan yoksa bu adam küme düşürmezsem istifa etmem ancak o zaman başarısız sayarım kendimimi diyor .....vay anam vay eğer öyle bişeyse bu ölene kadar yandık
Eski 18-05-2010, 18:57   #10
jaguar
Lazika
jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jaguar is on a distinguished road

Alıntı:
Kaizer6 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SIkIyorsa kalirlar! Yürek ister! Vallahi bidahaki macta seyirci basar vip localarini. Hincini cikarir o yüzsüzlerden.

Ya seve seve gidecekler, ya döve döve!

Baslamisin Cinconuna, Eziktasina tek askim sensin canim FENERBAHCEM!!
jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama