|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşlerimden ricam Aykut'u eleştirirken biraz insaflı olmaları
Aykut dediğimiz kişi sadece bir futbolcu değildi Fenerbahçe'miz için Aykut dürüstlüğün,profesyonelliğin ve forma aşkının tek bünyede toplanmasıydı Onu seyretme şansına sahip olanlar gerçekten şanslıydılar ve bu gerçeğin farkındaydılar Trabzon maçından sonra söyledikleri o güne kadar söylenmemiş sözlerdi Ve o günden sonrada bir daha başka bir örneği görülmedi Efendiliğin ve formanın hakkını vermenin diğer adıydı Aykut Seyretmeyenler bunları bilmediği için kantarın topuzu kaçıyor bazen Aykut şu an halen o görevde kalıyorsa İnanın bu banka hesabına yatan dolarlardan dolayı değil Orada durmasının tek nedeni çok sevdiği Fenerbahçe'sini bir krize sokmak istememesindendir Ve orada durduğu her an kendine zarar verdiğini bile bile Tek Fenerbahçe'si zarar görmesin diye şu an kendini feda ediyor Yoksa o da farkında Aziz Yıldırım'ın bir oyununa geldiğinin Ama dedim ya sonuçta zarar görecek olan Fenerbahçe'si olduğu için susuyor Yoksa gerek kişiliği,gerek kültürel birikimi çoktan istifa etmesi gerektiğini söylesede O aşık olduğu renkler için kendinden vermeye devam ediyor Tarihimize altın harflerle yazılan bu ismi eleştirirken bunları göz ardı etmeyelim lütfen Saygılarımla.......
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Konya diyorum.
Anelka diyorum. Özgüç Türkalp diyorum. Temizligciler diyorum Konyaspor T. Direktörü Aykut Kocaman'ın yaptığı cayırtı diyorum. Unutamıyorum
|
|
|
|
#3 | |
Alıntı:
Adamın orada canı yanmış Ki nitekim attığımız gol elle atılmış bir goldü Ha Aykut başka takımın hocasıyken yapsaydı bu çıkışı haklısın abim derdim Ama bence orada yaptığı çıkış abartılacak bir çıkış değildi bence
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
2-0 gerideydik. Dk 60 olmuş, o golle 2-1 yapmışız. Adamlar temizligcilerin havasına bürünüp orada ortalığı birbirine kattılar. Fındık kabuğunda fırtına kopartmaya çalıştılar. 4 tane yediler. Daha ligin ilk yarısı. Küme düşme durumları yok, şampiyonluk ihtimalleri yok. Sanki Fenerbahçe hakemi satın almış gibi, o kadar cayırtı yapmanın manası ne? Aykut'un takımları GS ile oynarken hiç mi mağdur olmadılar da, rakip Fenerbahçe olduğunda, "bu ülkede hocalık yapılmaz, futbol camiası çok kirli, bu kirliliğin içinde benim yerim yok" diyerek teknik direktörlüğü bıraktığını açıklayacak kadar Fenerbahçe ile ne alıp veremediği vardı. Dedim ya, ben bunu unutamıyorum.
|
|
|
|
|
#5 | |
Alıntı:
![]() ![]() Birazda iyilerini hatırla yavvvvvvvv
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
GS'yi 3-0 'dan 4-3 yendiğimiz maçta ikinci yarının ilk dakikasında attığı anormal bir gol var. O müthiş beceri dolu erken gol sayesinde ikinci yarı takım şahlanmıştı. O golü de hiç unutamam.:slap:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
1996 şampiyonluk maçı öncesi.takım rizede kampta puan farkı 3 gece yarısı oğuz ve aykut başkanla geçmiş maçların prim pazarlığı yapılıyor yani trabzonu yeneceklerine inanmıyorlar bari paraları kurtaralım niyetindeler.işte o gün biletleri kesiliyor ikisininde.Ali ŞEN nin yaptığı en büyük icraatlardandır.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
Trabzonsporlu meslektaşlarımız için üzülüyorum dedikten 1 hafta sonra yani. Ama rakip Rize değil, İstanbulspor'du. Sonraki hafta da Van'dan şampiyon dönmüştük
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
takım trabzon maçı için kamp yapıyordu rizede.trabzon maçı öncesinde olan bir olay bu.maça 1 gün kala.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
Şampiyonluk maçı öncesi deyince yanlış anlamışım. Doğru, Rize'de kamp yaptıktı. otobüsle giderken taşladılardı da, Mecnur'un kafasını yarılmış ve Ali Şen o olayı çok güzel değerlendirmişti.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|