|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Kocaman istifa etti!
Bomba etkisi yaratan karar sonrasında şok olan Aykut Kocaman, “Artık ben bu görevi yapamam. Teknik adamlığı bırakıyorum” dedi. Yönetim, Kocaman’ı ikna etmeye çalışıyor ![]() Futbol Federasyonun deprem etkisi yaratan kararı sonrasında Fenerbahçe’de her an her dakika şok gelişmeler yaşandı. Öğle saatlerinden itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki yönetim odasında toplantı üstüne toplantı yapan idareciler, neler yapacaklarını, nasıl tepki göstereceklerini kararlaştırdı. Bu gelişmeleri ve Futbol Federasyonu’nun aldığı kararları yakından takip eden bir kişi de teknik direktör Aykut Kocaman’dı. Genç çalıştırıcı her geçen dakika her alınan kararla adeta yıkılırken son derece üzüntülü anlar yaşadı. Sonuçta UEFA’nın Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden çıkarıp yerine Trabzonspor’u almasıyla birlikte Aykut Kocaman’ın da dayanacak gücü kalmadı. Yöneticilerle bir görüşme yapan genç çalıştırıcı, “Bu gelişmelerden sonra burada kalamam. Her şeyden önemlisi bu işi yani teknik adamlığı yapamam. Bunun için de görevimden istifa ediyorum” dedi. Yöneticiler ise hocalarını şimdilik sakinleştirmenin yollarını arıyor. HTSPOR / Senad OK |
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,346
![]() |
yalanlama gelmemişmiydi ?
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 6
![]() |
sevgili aykut kocaman hocamıza sevgi ve saygılarımla...
başkanımız sayın aziz yıldırım haksız yere metrisde iken t.f.f nu lakayırt bir şekilde aldığı karar ile türk futboluna ve fenerbahçemize hançeri vurmuş iken fenerbahçemizin milyonlarca taraftarı bank asya liginde bile oynamanın bundan çok daha iyi olacağına inanarak bank asyada oynamak bu pisliğin içinde olmaktan daha iyidir demişken futbolcularımız gerekirse bir yıl para almadan oynamaya hazırız diye haykırıyorken ve siz sayın aykut hocam bu geminin kaptanısınız batan gemiyi önce fareler terkeder.....kaptan olarak sayın aykut hocam lütfen görevinizin başında dim dik durunuz hatta eskisinden daha sağlam daha güçlü durunuz ki türk futboluna dün aldıkları kararla ihanet edenler utansın....hayatta her şey gelir geçer bu günlerde gececek ama türk milleti ve milyonlarca fenerbahçeli hiç bir zaman t.fut.fed.aldığı bu kararı unutmayacak dostumuzu düşmanımızı şimdi daha iyi biliyoruz.....aykut hocam siz böylesine bir noktada bu takımın başında durmak zorundasınız ÇÜNKÜ SİZ GERÇEK BİR FENERBAHÇELİSİNİZ. ve lütfen bizi yıldıramasınlar.... |
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 6
![]() |
sevgili fenerbahçe ailesi lütfen sakin olalım ve sabırlı olalım.....elbette yapılanlar kimsenin yanına kar kalmayacak ama lütfen ********lere koz vermeyelim bu dakıkadan sonra yapacağımız her türlü eylemi çok iyi kordine edmeliyiz.....fenerbahçe okadar büyükdürkü TÜRKİYE futbol federasyonundan bile büyükdür. fenerbahçesiz bir federasyon aynı M.ali aydınlar efendiye benzer.....efendi demem de ki gaye başka....aslında efendi kelimesi yerine başka bir ithamda bulunacaktım ama......
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
etmemiş
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Aykut Kocaman : ''Görevimin başındayım, yarın ki idmanda Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak hazır olacağım''
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|