Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Konu Kapatılmıştır

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 25-08-2011, 12:11   #1
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road
Standart Aykut Kocaman İstifa Etti..!

Kocaman istifa etti!

Bomba etkisi yaratan karar sonrasında şok olan Aykut Kocaman, “Artık ben bu görevi yapamam. Teknik adamlığı bırakıyorum” dedi. Yönetim, Kocaman’ı ikna etmeye çalışıyor

Futbol Federasyonun deprem etkisi yaratan kararı sonrasında Fenerbahçe’de her an her dakika şok gelişmeler yaşandı.

Öğle saatlerinden itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki yönetim odasında toplantı üstüne toplantı yapan idareciler, neler yapacaklarını, nasıl tepki göstereceklerini kararlaştırdı. Bu gelişmeleri ve Futbol Federasyonu’nun aldığı kararları yakından takip eden bir kişi de teknik direktör Aykut Kocaman’dı.

Genç çalıştırıcı her geçen dakika her alınan kararla adeta yıkılırken son derece üzüntülü anlar yaşadı. Sonuçta UEFA’nın Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden çıkarıp yerine Trabzonspor’u almasıyla birlikte Aykut Kocaman’ın da dayanacak gücü kalmadı.

Yöneticilerle bir görüşme yapan genç çalıştırıcı, “Bu gelişmelerden sonra burada kalamam. Her şeyden önemlisi bu işi yani teknik adamlığı yapamam. Bunun için de görevimden istifa ediyorum” dedi. Yöneticiler ise hocalarını şimdilik sakinleştirmenin yollarını arıyor.

HTSPOR / Senad OK
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Eski 25-08-2011, 12:12   #2
_19o7_
Eski Açık
_19o7_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_19o7_ is on a distinguished road

yalanlama gelmemişmiydi ?

_19o7_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Eski 25-08-2011, 13:05   #3
tanerarslan20
Misafir
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
tanerarslan20 is on a distinguished road
Standart kocaman umudumuz.....

sevgili aykut kocaman hocamıza sevgi ve saygılarımla...

başkanımız sayın aziz yıldırım haksız yere metrisde iken t.f.f nu lakayırt bir şekilde aldığı karar ile türk futboluna ve fenerbahçemize hançeri vurmuş iken fenerbahçemizin milyonlarca taraftarı bank asya liginde bile oynamanın bundan çok daha iyi olacağına inanarak bank asyada oynamak bu pisliğin içinde olmaktan daha iyidir demişken futbolcularımız gerekirse bir yıl para almadan oynamaya hazırız diye haykırıyorken ve siz sayın aykut hocam bu geminin kaptanısınız batan gemiyi önce fareler terkeder.....kaptan olarak sayın aykut hocam lütfen görevinizin başında dim dik durunuz hatta eskisinden daha sağlam daha güçlü durunuz ki türk futboluna dün aldıkları kararla ihanet edenler utansın....hayatta her şey gelir geçer bu günlerde gececek ama türk milleti ve milyonlarca fenerbahçeli hiç bir zaman t.fut.fed.aldığı bu kararı unutmayacak dostumuzu düşmanımızı şimdi daha iyi biliyoruz.....aykut hocam siz böylesine bir noktada bu takımın başında durmak zorundasınız ÇÜNKÜ SİZ GERÇEK BİR FENERBAHÇELİSİNİZ. ve lütfen bizi yıldıramasınlar....
tanerarslan20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Eski 25-08-2011, 13:08   #4
tanerarslan20
Misafir
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
tanerarslan20 is on a distinguished road

sevgili fenerbahçe ailesi lütfen sakin olalım ve sabırlı olalım.....elbette yapılanlar kimsenin yanına kar kalmayacak ama lütfen ********lere koz vermeyelim bu dakıkadan sonra yapacağımız her türlü eylemi çok iyi kordine edmeliyiz.....fenerbahçe okadar büyükdürkü TÜRKİYE futbol federasyonundan bile büyükdür. fenerbahçesiz bir federasyon aynı M.ali aydınlar efendiye benzer.....efendi demem de ki gaye başka....aslında efendi kelimesi yerine başka bir ithamda bulunacaktım ama......
tanerarslan20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Eski 25-08-2011, 16:06   #5
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

etmemiş
Eski 25-08-2011, 16:22   #6
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Özgür is on a distinguished road

Aykut Kocaman : ''Görevimin başındayım, yarın ki idmanda Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak hazır olacağım''
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama