|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
"Canhıraş feryat ediyorum"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, HABERTÜRK TV'de Takımdan Ayrı Düz Koşu programına konuştu HTSPOR.COM Şike soruşturması nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Aykut Kocaman, HABERTÜRK TV ekranlarının yeni spor programı Takımdan Ayrı Düz Koşu'ya telefonla bağlanarak Gazete HABERTÜRK Spor Müdürü Halil Özer, Gazete HABERTÜRK Spor Yazarı Serdar Ali Çelikler ve Kadir Çöpdemir'in sorularını yanıtladı. "İLK 3-4 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ" Kocaman, Kadir Çöpdemir'in "F.Bahçe'nin geleceğiyle ilgili ne söylersiniz?" sorusunu "Öncelikle 3-4 haftalık periyod bizim için çok önemli olacak. Üst üste zor maçlar var. Bu süreç içinde skor olaraktan ziyade oyun olarak daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğiz" şeklinde yanıtladı. Aykut Kocaman, Halil Özer'in "Çok sıkıntılı bir dönem geçirdiniz. Futbolcuları nasıl hazırladınız?" şeklindeki sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Dünyanın en güzel işlerinden birini yapıyoruz. Futbol oynuyoruz. Futbol insana zevk veren bir oyun. Biz bu dönemi son derece sağlıklı bir şekilde atlattık. Bütün oyuncular da buna inanıyor. Top oynadık, idman yaptık, top oynadık, idman yaptık. Başta Kaptan Alex olmak üzere tüm arkadaşlarımız idmanlara top oynamak için çıktı ve enerjimizi bu yöne kanalize ettik" "KULÜBÜMLE SÖZLEŞMEM DEVAM EDİYOR" Fenerbahçe Teknik Direktörü, Serdar Ali Çelikler'in 3 sorusuna şu yanıtları verdi: 3 rakibiniz de maçlarını yaptı. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'la ilgili ne söylersiniz? Temelde rakip olarak gördüğümüz dört rakibimizin üçü puan kaybetti, Bursaspor kazandı. Galatasaray ve Beşiktaş kaybetti, Trabzonspor 10 kişi kalmış rakibine puan kaptırdı. Beklenmeyen kayıplar oldu. Maçlara bakarsak Galatasaray ilk yarıda biraz daha iştahlı bir takım görüntüsü verdi. Ancak yedikleri golden sonra toparlayamadılar. Trabzonspor geçen yılki gücünü koruyor gibi gözüküyor. Beşiktaş toparlayabilir mi bilmiyorum ama geçen yılkiyle aynı gözüküyor. Bursaspor yine güçlü. Fenerbahçe ile sözleşme yenilediniz mi? Sözleşme yapmadan sahaya çıkılmaz tabii ki. Sözleşmem devam ediyor. Gelen ve giden oyuncular hakkında ne söyleyeceksiniz? Gönül isterdi ki bu yaşananlar hiç olmasın ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde geçen seneki kadrosuyla ve ilave oyuncularla mücadele etsin. Bütün oyuncularımız çok değerli oyunculardı ve bize çok da büyük katkı sağladılar. Gelen oyuncular gidenlerin bıraktığı bayrağı alıp devam edecekler. "CANHIRAŞ FERYAT EDİYORUM" Aykut Kocaman şike iddialarıyla ilgili, "Geçen sezon kazandığımız her puan fazlasıyla helaldi. Sahada canla başla oynayan ve rakiplerini gücüyle yenen bir takımımız vardı. Bunu bildiğim için zaten son derece canhıraş bir şekilde feryat ediyorum" diye konuştu. Kocaman, sözlerini "Yaz içinde yaşanan olaylardan sonra ekstra bir motivasyon olduğunu söyleyebilirim. Önümüzde uzun bir periyod var. Bu motivasyon performansımızı tabii ki artıracaktır ama bunu da dengelemek gerekir. Yoksa zamanla zarar verir takıma" şeklinde tamamladı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Sen bizim Kocaman sevgimizsin!!!!....
|
|
|
|
#3 |
|
Kocaman Adam
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 21- Selçuk Şahin Yaş: 36 Mesajlar: 152
![]() |
KOCAMAN bir adamsın valla...her cümlen akıl,fikir,gerçekçilik ve FENERBAHÇELİLİK kokuyo...yeminle tarafsız söylüyorum rahat bıraksınlar ne tarator ne çin filozofu şenol ne de denizli kalır ortada..
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
takımımız iyi ki böyle bir hocanın ellerinde..
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Zaten o bizimle olduğu müddetçe LAZYO denen şahsiyetsizler spor kulübü'nün hiç şansı yok !....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|