Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Köşe Yazıları

Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 08-10-2010, 23:34   #1
HABERCİ
SarıKanaryalar Yönetim
HABERCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
HABERCİ is on a distinguished road
Standart Aykut bindiği dalı keser mi?

Aykut bindiği dalı keser mi?

Ziya Şengül’ün köşe yazısı:
Aykut bindiği dalı keser mi?
Fenerbahçe, kötü başladığı ligimizde son haftalarda üst üste kazanarak hem moral buldu; hem de puan sıralamasında yukarıya doğru asansörle çıkar gibi hareketlenmeye başladı.

Savunmada Bilica’nın yerine oynayan Yobo, şimdilik güven veren bir görüntüye sahip. Şimdilik diyorum çünkü daha önce Bilica için çok methiyeler yazdık; sonra bizi sınıfta bıraktı. Onun için ön yargılı olup, çok zirve övgüler yazmaktansa; şimdilik deyip tedbirli olmaya gayret ediyorum.

Alex-Aykut kavgasına inanan insan değilim... Aykut akıllı adamdır. Böyle bir futbolcuyu elinin tersiyle iter mi? Veya bindiği dalı keser mi? Belki biraz daha hareketlenmesi için zaman zaman tam 90 dakikada görev vermedi. O da her antrenörün dipten takip ettiği oyunculara yaptığı bir uygulama şeklidir.

Niang için söylenecek söz bulamıyorum... Attığı gol sayısı, sezon başı olmasına rağmen Ferrari gibi süratli oldu.

Dia içinse iyi dripling yapan, çabuk, süratli ve güçlü olduğunu görüyorum diyebilirim... Ama henüz tam hazır değil. İleriki maçlarda Fenerbahçe’ye onun da çok büyük katkıları olacağı beklentisindeyim...

Fenerbahçe’nin orta sahası, takımı yönlendiren playmaker ve futbol mimarı Emre Belözoğlu’nun aklı ve hırsıyla hareketleniyor. Ayrıca da takım arkadaşlarını ateşleyen adam olarak gözüküyor Emre...

Gökhan Gönül için söylenecek tek bir sözcük var: Mükemmele yakın istikrar abidesi... Tanrı onu nazarlardan, sakatlıklardan korusun.

Mehmet Topuz’a gelince... Ben henüz Kayseri’deki Mehmet Topuz’u göremedim. Bu kadar koşuyor, bu kadar didiniyor, iyi niyetli ama gelin görün ki; attığı gol sayısı hiç hafızalara kazınmıyor. İyi topa vurduğunu zannediyorum ama gollük şutlarını 10 maçta ya 2 tane görüyoruz; ya görmüyoruz. Meraklı beklentiler içinde onun Kayseri’deki Mehmet olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz ama ne zaman? Şimdi Selçuk’un sakatlanmasından sonra ona tam uygun olan orta saha görevi ile verileri sanırım daha iyi olacaktır.
http://www.fenerhaber.net/2010-10-08...dali-keser-mi/
HABERCİ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2010, 23:57   #2
KakavaN
T
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold

Güzel yazı yani mantıklı konuşmuş katılıyorum her cümleye özellikle Dia kısmına.
Topuzu daha ne kadar bekleyeceğiz bi bilsem..
Eski 08-10-2010, 23:58   #3
egzotik
Almost Black
egzotik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
egzotik is on a distinguished road

zıya sengul, sanada bu uslup yakısır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama