|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Aydınlar istifaya doğru
Düne damgasını vuran olaylardan biri, Mehmet Ali Aydınlar’ın durumuydu. Son derece moralsiz olduğu gözlenen Futbol Federasyonu Başkanı’nın, geniş katılımlı toplantı sonrası, 4 büyüklerin temsilcilerinin bulunduğu ikinci toplantıya katılmayıp, yerine vekili Göksel Gümüşdağ’ı göndermesi dikkat çekti. Bu toplantıda, kulüp temsilcileri ile, şike, teşvik ve küme düşmeleri düzenleyen Federasyon talimatlarının değiştirilmesi konusu görüşüldü. Kulüplerin önerilerini Gümüşdağ not etti. Böylesine kritik bir görüşmede Mehmet Ali Aydınlar’ın bulunmaması, bir-iki ay içinde görevden ayrılacağı yönündeki yorumları güçlendirdi. 4 büyüklerin yaptığı toplantıda görüşülen küme düşürme cezasının zorlaştırılması konusunun Aydınlar’ın görevden ayrılmasından sonra masaya yatırılacağı öğrenildi. Buna göre, daha önce böyle bir değişiklik yapılmayacağını açıklayan Aydınlar, istifa ettikten sonra bu değişiklik gerçekleşeceği için, kendisi sözünden dönmemiş olacak. Fotospor
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Bilmeden ve istemedende olsa, kendisini oraya getiren güçlerin planlarına alet oldu. Bıraksa ne yazar, bırakmasa ne yazar.
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
kararları biz verdik diye diye artık ağzında tüy bitti adamın,
buda kendini öne atmak zorunda olduğunu,zorla bir şeyler yaptırıldığının farkında olduğunu ama elinden bir şey gelmediğini gösteriyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,829
![]() |
TFF'nin başkanı olmak demek,bir özel şirketin başında olmakla aynı şey değil.MAA kararları tek başına veremez,veya ben yaptım oldu diyemez,yok böyle birşey!Kimbilir kimlerin baskılarına maruz kalıyor!Ben kendisinin yerinde olsam,hemen istifa eder ve tüm bildiklerimi açıklardım.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|