|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
![]() Oyuncumuz Uğur Boral, FC Sheriff maçında attığı golün üzerindeki baskıları alacağını söyledi. Roberto Carlos'un takımdan ayrılmasına üzüldüğünü belirten Uğur Boral, Carlos'tan çok şeyler öğrendiğini de ifade etti. Maç sonrası açıklamalar yapan Uğur Boral, "Bu maç benim için önemliydi. Çok önemli maçlar oynadım ama uzun aradan sonra maça çıkıyordum. Önemli bir maçtı, Semih'in verdiği pasa güzel vurduğumu düşünüyorum ve güzel gol oldu. Mutluyum; bu gol üzerimdeki baskıları alacaktır. Carlos'un gitmesinden dolayı üzülenlerden birisiyim. Ondan çok şey öğrendim. Onun kariyerinin altında bizler görünmeyiz bile. Çok şeyler öğrendim ondan. Carlos çok efendi, sevimli, konuşkan iyi bir insan. Çok üzülüyoruz. Takım onu çok seviyor. Kendini kanıtlamış bir futbolcu. Gitmesinden dolayı üzgünüz. Gittiği yerde inşallah başarılı olur, hayat onun için iyi olur. Onunla görüşüceğimize inanıyorum" diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 61 Mesajlar: 1,195
![]() |
inşallah daha önce olduğu gibi bir gol atıp iki üç ay yatmazsın.göster kendini artık.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Özge Gündoğdu
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,544
![]() |
yalnız cidden guzel goldu tebrikler.
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
daha sevilla maçlarının yıl dönümüne var uğur boral
senede 2 maç oynarsın 30 maç yatarsın
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
almasaydı keşke
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
carlosda gitti,
arkada vederson la oynarsa daha iyi olacaktır.. sol açıkta santostandan,vedersondanda daha çok katkı verecektir... |
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Bizi hala Uğur'a mahkum eden transfer yanlışlarına ne demeli?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Alıntı:
bu kadar bi insanın hakkı yenmemesi gerekir diye düşünüyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
sol bekte Santos ikisinide cebinden çıkarır
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|