|
|||||||
| Atatürk ve Fenerbahçe Atam İzindeyiz Bizde Senin Gibi Fenerbahçeliyiz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Kadim Fenerli
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 51 Mesajlar: 3
![]() |
ATATÜRKTEN ÖZEL BİR ANI
İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler... Trene binerler ve kompartımana çekilirler. Ertesi gün, yaveri, Atatürk'ün kompartımanının kapısını çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatını yıkamaktadır. Yaveri; 'Paşam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde, niye böylesiniz?' der. 'Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı. Setremi yastık yaptım üşüdüm. Uyumadım kalktım' der. Yaveri; 'Aman paşam! Birimize haber verseydiniz. Hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik' der ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir; 'Geç fark ettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiçbirinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam degil, milletimin rahat uyumasi ..' ATAMIZ SAYESİNDE ÖYLE RAHAT UYUYORUZ Kİ; |
|
|
|
|
|
#2 |
|
чаѕаm віtєг dєѕtєκ aѕla
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 988
![]() |
:(
rahat uyuduğumuzu en güzel anlatan anılardan biri
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 18 Mesajlar: 6,252
![]() |
aynen öyle
bi çok kez bunu okumamam rağmen son kelimesinde hatırlayabildim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Fenerbahçe !
![]() |
çok büyük adamsın sen be Atatürk
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 2,626
![]() |
http://webtv.hurriyet.com.tr/categor...1&hid=14409969
ilime,bilime ,çağdaşlığa ne kadar önem verdiğinin kanıtı.nur içinde yat mekanın cennet olsun ATAM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 54 Mesajlar: 1,649
![]() |
Ben çok rahat ve ileriye yönelik rahat uyuduğumuz kanaatinde değilim.Malum konulara burada girmem;ancak,sistemli bir şekilde ATA'nın unutturulmaya çalışıldığı aşikardır.
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
Rahat uyuyabilenler genelde ülke meselelerini, millet çıkarlarını düşünemeyenler diye tahmin ederek uyutulduk. Bari Unutturmak için uğraşmasınlar...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 2,626
![]() |
bana kimse unutturamaz bende kimselere unutturmam.yandaşların tarikatların cemaatlerin çabası nafile.yaşasın ATATÜRK ün kurduğu bağımsımsız TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|