|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Aşık mı oldum sanıyorsunuz?Sarı saçlı mavi gözlü bir bayana. Gerçek sevgiyi çok önceden bulmuştum ben aslında...Sarının yanında lacivertin asaletinide taşıyan bir varlığı sevdim ben...Her adı geçtiğinde küt küt diye kalbimi attıran , her maçında sevincine üzüntüsüne ortak olduğum bir varlığı sevdim...Ben karşılıksız sevmeyi belkide ondan öğrendim.Karşılıksız sevmeyi...Ne beklentim vardıki ondan?Ne faydası vardı bana?Hatta bazen üzülmenin öznesi oluyordu.Niye seviyordum o zaman... Bu soruyu anlatmaya çalışacağım ama öyle kelimelerin , cümlelerin olduğunu sanmıyorum ya da benim dağarcığımda mevcut değil...Öyle bir tutku ki bu Anlatılmaz Yaşanır dediğimiz nadir olaylardan biri bu
-Lacivertin yanındaki sarıyı, beni büyüleyen çubuklu formayı FENERBAHÇE'm benim diyen taraftarı, sık sık uğradığım mabedi sevdim ben... -Ben KADIKÖY'de sahaya çıktığında konfeti atmayı sevdim... -Ben her gol attığında Pınarbaşı çekmeyi sevdim... -Ben her gol yediğinde 'HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER' demeyi sevdim ... -Ben her galibiyette 'şen ola FENER şen ola' demeyi sevdim... -Ben her mağlubiyette 'yenilsende yensende taraftarın senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte' demeyi sevdim... -Ben umutların kırıldığı anda 'bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın' demeyi sevdim... -Ben her şampiyonlukta 'oley ,oley ,oley ,oley ŞAMPİYON KANARYA' demeyi sevdim... -Ben kötü günlerde 'başın öne eğilmesin aldırma FENER aldırma , enbüyük sen değilmisin' demeyi sevdim... -Ben galip gelince çevreme başı dik coşkulu gitmeyi sevdim... -Ben yenilince çevreme mağrur , daha bir bağlı gitmeyi sevdim... -Ben yağmurlu havada iliklerime kadar ıslanacak kadar sevdim... -Ben 'SARI-LACİVERT-ŞAMPİYON-FENER' coşkusunu sevdim... -Ben mağlup olunca statta öylece kalakalmayı sevdim... -Ben yenilince O'na sitem etmeyi sevdim... -Ben seni karşılıksız sevdim FENERBAHÇE'm... Demiştim ya öyle bir tutku ki bu 'Anlatılmaz Yaşanır' Gönlüm düştü bu sevdaya Ne mutlu seni sevdim KANARYA Ne güzel şey seni sevmek Sevdiğini söyleyebilmek...
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Süper gerçekten:slap:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Güzel ötesi.. ![]() ![]()
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,047
![]() |
Öyle bir sevgidir ki tarif edilmez
FENERLİ olmayan kimse bilemez Seni bizden başka kimse sevemez FENERİM,herşeyim....
|
|
|
|
#5 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
İlk aşkım, tek aşkım, son aşkım...
![]() SarıLacivert bir aşk bizimkisi.. ![]() Yazı çok güzel...
|
|
|
#6 |
|
Kill For You ~
![]() |
Ben kötü günlerde 'başın öne eğilmesin aldırma FENER aldırma , enbüyük sen değilmisin' demeyi sevdim...
harikaa , teşekkürler (: |
|
|
|
|
|
#7 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,197
![]() |
İlk maça gittiğimde duygudan ağladığımı sevdim.
|
|
|
#8 |
|
ANTİ cinconlu
Üyelik tarihi: May 2010 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 16 Mesajlar: 333
![]() |
Süper saol paylaşım için
|
|
|