|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,823
![]() |
Aziz Bey Nisanda ayrılmadan evvel bir iyilik yapıp,hemen Aykutu takımın başına getirmeli!Akıllı olalım puan farkımız 5'e çıktı,bu saatten sonra bizden birşey olmaz.Bari Aykutla bir şansımızı deneyelim!
İkincisi,Nisan ayında seçime gidilmesi ve Azizi'in başkanlıktan çekilmesi,yerine de mevcut yönetim kadrosu içinden sadece Ali Koç'un aday olması,veya Saadettin Saran veya inanın dışardan herkes olabilir.Bu hemen olmalı ki,yeni başkan ve yönetim transfer çalışmaları yapabilsinler. Eğer mevcut yönetim kalırsa,seneye bir kişi kombine almaz,ürünler de 0 satar. 1 gecede 2 yıkım birden yaşadık!Hiçkimse bu camiayı ,basketle,voleybolle,kürekle falan uyutmasın,taraftarın %5'inin ancak ilgisini çeker bu saçma şeyler... Bıktım artık;başarıyı sadece gs maçlarına endeksliyen köhne zihniyetten! |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Cem Abi Aziz Yıldırm'ın koltuğu bırakacağına hiç ihtimal veremiyorum.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
keşke sn Ali Koç aday olsa diyorum,geç bile kalındı,,,bence yedirmez ona,,yapar yine harcar sn.Ali Koç'u ben dayananam fenerbahçem hiç dayanamaz sevgili mcem üstadım,,a.yıldırımın bunu yapacağından korkarım,
sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
Gazetelere de gelecek sene için 2-3 tane çok ünlü futbolcu ile transfer görüşmesi yapıldığı haberi uçurur. Taraftarı oyalar. Ha hayvan terli; yer mi yemez mi, bilinmez
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
aykutu bu yeteneksiz ruhsuz futbolcuların başına getirmek aykuta en büyük haksızlık olur.onu harcamak olur.kaçan her şampiyonluk manen itibar kaybı maddi olarak da 100 milyon doların üzerinde bir kayba yol açıyor.iki yıllık zararımız 200 milyon dolar(extra transfer harcamaları,ş.l den gelecek paralar,kombine ,ürün satışları ,tv gelirleri vs).bu zararları yapılan betonlar telafi edecekmi?Aziz yıldırımı anca tribüne gelen bilinçli taraftarlar gönderir (sonuç ne olursa olsun protestolarla)yada taraftarların kulübe ekonomik boykot uygulamasıyla(kombine almaz,ürün almaz,vs) gider.kendi isteğiyle gitmez yapışmış koltuğa .benim merak ettiğim yönetim kurulunda aziz beyin yaptıklarına hatalara dur diyen yokmu hepsimi kukla sadece şeref tribününde oturmak içinmi yönetici olmuşlar.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
Aziz başkanı yerinden etmek, gerçek istifaya sebep olmak yada seçime götürüp devirmek bu imkansız gibi. Bunu başaran kişi çok büyük ihtimal ünilere tez konusu bile olur, o kadar diyim yani
|
|
|
#9 |
![]() |
Ben Aykut'la falan bu geminin yol alacağına inanmıyorum. Aykut Konya'da Anelka'nın faullü gol pozisyonundan sonra en fazla cayırtıyı kopartıp temizligcilerin ekmeğine yağ sürenlerin başını çekmiş bir adam benim gözümde
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kulüp bünyesi içinde diyecegi en son cümle olur (.)
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|