Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 19-05-2010, 14:24   #1
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road
Standart Artık Şunu Anlayalım

Renkdaşlar,abilerim kardeşlerim bakın şunu anlayalım ki hepimiz Fenerbahçeliyiz bundan şüphe eden varsa şimdi çıkıp gitsin ama bazılarımız öyle bir davranıyor ki artık taştı içimdekiler sabah girdim siteye açılan bi konu ve altındaki yorum,

Alıntı:
Kaizer6 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eleştirinin Vakti midir yoksa ''Hep Destek Tam Destek'' Masallarına Devam mı?

sezon başında eleştiri yapılırsa ; daha sezon başı‚ hem ara transfer de var.
sezon devam ederken ; sezon bitsin konuşuruz.

sezon bitince ; eğer 35 şuttan birisi gol olsaydı....

ne zaman eleştiri yapılır ? eleştiri yapanları eleştirenler veya bunun tam tersi,sezon boyu bu tartışmanın içindeydik.sezon sonu geldi.bununla alakalı olarak şimdiki fikirler nedir acaba.?
şimdi bu renkdaş normal şekilde sıkıntısını belli etmiş buna eyvallah

Alıntı:
spor1963 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yazdıkların çok doğru bu lafları söyleyenler yok şimdi sitede .demekki bu durumdan memnunlar şu anda. benim tek gerçeğim FENERBAHÇE.VE BİZE BU ACILARI YAŞATAN ŞAHSIN İSTİFASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
ancak bu renkdaşın şu lafına dikkat ettim,
demekki bu durumdan memnunlar
şimdi
sezon bitsin konuşuruz.

bu lafı söyleyen biri olarak bu lafı üzerime aldım ama hala sitedeyim uydurmayın kazanırken kimseye sataşmadım burda tam tersi Özgür'ün söylediği laflarda onu sakinleştirdim ama kaybedince nede meraklısınız insanları harcamaya işte taraftar arasında fark bu olsa gerek,asıl takım kazanırken siz yoktunuz ortalarda yeter artık insanları dışlamayı bırakın kimsenin Aziz Yıldırım şakşakcısı olduğu yok şimdi yorumumu yapar geçerim kimse babamın oğlu değil öyle Aziz Yıldırım'a karşı ekstra bir sevgimde yok siz sadece eleştiri üzerine kurulmuşsunuz bu sitede bi tane güzel mesajınız yok ama sürekli kaybedelim hemen ilk sıradasınız

gene formamı giyer dışarıya çıkarım kim için Fenerbahçe için ister Aziz Yıldırım istifa etsin ister etmesin,site artık öyle bir hal aldıki kaybedince üzülmek yerine cehennem bekçilerinin tepkisiyle uğraşıyoruz varmı böyle bir şey ya sizinle mi uğraşıcaz takıma destek verelim diyoruz Başkan ağzımızdan çıkmıyor şakşakçı oluyoruz,
ben şampiyonluğa giderken hep sustum ama sizler bilemessiniz çünkü sizler yoktunuz o zamanlar sitede çünkü,boşver dedim oda Fenerli bende ama siz bunu düşünemeyecek kimi desteklediğimi anlayamayacak kadar olgunluğa erişememişsiniz

Fenerbahçe'nin bu durumundan memnun olduğumu düşünen varsa talep etsin banlanıyım,ama şundan eminimki kaybedildiğindede burdayım kazanıldığındada o zaman laf söyleyenler önce kendine çeki düzen versin

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-05-2010, 14:49   #2
Kaizer6
Anadolu Fenerlisi
Kaizer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Kaizer6 is on a distinguished road

Alıntı:
damir/alex20.fan isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Renkdaşlar,abilerim kardeşlerim bakın şunu anlayalım ki hepimiz Fenerbahçeliyiz bundan şüphe eden varsa şimdi çıkıp gitsin ama bazılarımız öyle bir davranıyor ki artık taştı içimdekiler sabah girdim siteye açılan bi konu ve altındaki yorum,

şimdi bu renkdaş normal şekilde sıkıntısını belli etmiş buna eyvallah

ancak bu renkdaşın şu lafına dikkat ettim,
demekki bu durumdan memnunlar
şimdi
sezon bitsin konuşuruz.

bu lafı söyleyen biri olarak bu lafı üzerime aldım ama hala sitedeyim uydurmayın kazanırken kimseye sataşmadım burda tam tersi Özgür'ün söylediği laflarda onu sakinleştirdim ama kaybedince nede meraklısınız insanları harcamaya işte taraftar arasında fark bu olsa gerek,asıl takım kazanırken siz yoktunuz ortalarda yeter artık insanları dışlamayı bırakın kimsenin Aziz Yıldırım şakşakcısı olduğu yok şimdi yorumumu yapar geçerim kimse babamın oğlu değil öyle Aziz Yıldırım'a karşı ekstra bir sevgimde yok siz sadece eleştiri üzerine kurulmuşsunuz bu sitede bi tane güzel mesajınız yok ama sürekli kaybedelim hemen ilk sıradasınız

gene formamı giyer dışarıya çıkarım kim için Fenerbahçe için ister Aziz Yıldırım istifa etsin ister etmesin,site artık öyle bir hal aldıki kaybedince üzülmek yerine cehennem bekçilerinin tepkisiyle uğraşıyoruz varmı böyle bir şey ya sizinle mi uğraşıcaz takıma destek verelim diyoruz Başkan ağzımızdan çıkmıyor şakşakçı oluyoruz,
ben şampiyonluğa giderken hep sustum ama sizler bilemessiniz çünkü sizler yoktunuz o zamanlar sitede çünkü,boşver dedim oda Fenerli bende ama siz bunu düşünemeyecek kimi desteklediğimi anlayamayacak kadar olgunluğa erişememişsiniz

Fenerbahçe'nin bu durumundan memnun olduğumu düşünen varsa talep etsin banlanıyım,ama şundan eminimki kaybedildiğindede burdayım kazanıldığındada o zaman laf söyleyenler önce kendine çeki düzen versin
renktaş ben özel olarak kişileri düşünüp de bu konuyu açmadım öncelikle onu belirtiyim
sadece fikirlerinizi merak ettim o kadar
ayrıca bu konuyu açarken de düşüncem siz eleştirdiniz siz eleştirmediniz diye gruplamak değildi tek düşüncem böyle karmaşık bir ortamda takım hakkında başkan hakkında yönetim hakkında veya td hakkında siz değerli renktaşlarımızın fikir beyan etmesiydi.
konu böyle algılarsak daha sağlıklı olur.

AŞKIMIZ RENKLERE!!
EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ!

Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.

Kaizer6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-05-2010, 14:52   #3
damir/alex20.fan
Şeboist

Alıntı:
Kaizer6 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
renktaş ben özel olarak kişileri düşünüp de bu konuyu açmadım öncelikle onu belirtiyim
sadece fikirlerinizi merak ettim o kadar
ayrıca bu konuyu açarken de düşüncem siz eleştirdiniz siz eleştirmediniz diye gruplamak değildi tek düşüncem böyle karmaşık bir ortamda takım hakkında başkan hakkında yönetim hakkında veya td hakkında siz değerli renktaşlarımızın fikir beyan etmesiydi.
konu böyle algılarsak daha sağlıklı olur.
zaten yazdıklarına eyvallah dedim senden yana bir problemim yok problemi elimden geldiğince anlatmaya çalıştım

Alex De Souza
#10#

ŞEBrOck & D/D
Eski 19-05-2010, 15:13   #4
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

Bizle hiç uğraşma banla gitsin kendini ne sikintiya sokuyorsun .aziz yildirim doktirini iliklerinize kadar işlemiş eleştiriye hiç tahammülünüz yok tipki sizlere güzel masallar anlatan padişahiniz gibi.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-05-2010, 16:32   #5
alpiero
SarıKanaryalar Yönetim
alpiero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
alpiero isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

bence hiç oradan buradan alıntı yapıp birbirimize laf sokma sırası değildir...

Fenerbahçe için Türkiye'de 2.lig başarısızlıktır.
Bunun sorumlusu ligi çok iyi tanıyor diye 3 sene şampiyonluk için söz veren Başkan Aziz Yıldırım'dır... Bu adama körü körüne destek olmak, bu adamın yanlışlarını görmesine engel olmak demektir.

Sezon bittiğine göre
herkes istediğini söyler yönetime başkana futbolcuya dauma...
alpiero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-05-2010, 16:50   #6
damir/alex20.fan
Şeboist

Alıntı:
alp_de_souza(88) isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence hiç oradan buradan alıntı yapıp birbirimize laf sokma sırası değildir...

Fenerbahçe için Türkiye'de 2.lig başarısızlıktır.
Bunun sorumlusu ligi çok iyi tanıyor diye 3 sene şampiyonluk için söz veren Başkan Aziz Yıldırım'dır... Bu adama körü körüne destek olmak, bu adamın yanlışlarını görmesine engel olmak demektir.

Sezon bittiğine göre
herkes istediğini söyler yönetime başkana futbolcuya dauma...
laf söylenilince cevap verme ihtiyacı duyuyor insan doğal olarak ben ne konu açmıştım ne bir şey sesimi çıkarmadım ama Fenerbahçe'nin bu halinden memnun olanlar denildi ne demem gerekiyordu eyvallah diyip geçsemiydim,yönetime futbolcuya başkana istediğinizi deyin ben kendi yorumumu yapar geçerim ama bana deyince cevap verme gereği duyuyorum doğal olarak
Alıntı:
spor1963 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizle hiç uğraşma banla gitsin kendini ne sikintiya sokuyorsun .aziz yildirim doktirini iliklerinize kadar işlemiş eleştiriye hiç tahammülünüz yok tipki sizlere güzel masallar anlatan padişahiniz gibi.
yok anlamıyorsun,yani bir şey söylemeye gerek yok o yüzden

Alex De Souza
#10#

ŞEBrOck & D/D
Eski 20-05-2010, 00:48   #7
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

2 taraf diye birşey yok
Aslında taraf yok
Hepimizin ortak paydası Fenerbahçe

Birbirimizi tabii ki eleştirecez
Ama sınırları aşmadan

Ben eleştirdim diye ne kimse bana ne biçim Fenerbahçe'lisin diyemez
Nede eleştirmeyenlere ben yalaka diyebilirim

Yukarda bahsettiğim ince çizgileri korursak birbirimizide kırmayız sanıyorum
Ama bazı gerçekleri de ısrarla görmeyen arkadaşlarımızda yok değil
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama