|
|
#1 | ||
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Renkdaşlar,abilerim kardeşlerim bakın şunu anlayalım ki hepimiz Fenerbahçeliyiz bundan şüphe eden varsa şimdi çıkıp gitsin ama bazılarımız öyle bir davranıyor ki artık taştı içimdekiler sabah girdim siteye açılan bi konu ve altındaki yorum,
Alıntı:
Alıntı:
demekki bu durumdan memnunlar şimdi sezon bitsin konuşuruz. bu lafı söyleyen biri olarak bu lafı üzerime aldım ama hala sitedeyim uydurmayın kazanırken kimseye sataşmadım burda tam tersi Özgür'ün söylediği laflarda onu sakinleştirdim ama kaybedince nede meraklısınız insanları harcamaya işte taraftar arasında fark bu olsa gerek,asıl takım kazanırken siz yoktunuz ortalarda yeter artık insanları dışlamayı bırakın kimsenin Aziz Yıldırım şakşakcısı olduğu yok şimdi yorumumu yapar geçerim kimse babamın oğlu değil öyle Aziz Yıldırım'a karşı ekstra bir sevgimde yok siz sadece eleştiri üzerine kurulmuşsunuz bu sitede bi tane güzel mesajınız yok ama sürekli kaybedelim hemen ilk sıradasınız gene formamı giyer dışarıya çıkarım kim için Fenerbahçe için ister Aziz Yıldırım istifa etsin ister etmesin,site artık öyle bir hal aldıki kaybedince üzülmek yerine cehennem bekçilerinin tepkisiyle uğraşıyoruz varmı böyle bir şey ya sizinle mi uğraşıcaz takıma destek verelim diyoruz Başkan ağzımızdan çıkmıyor şakşakçı oluyoruz, ben şampiyonluğa giderken hep sustum ama sizler bilemessiniz çünkü sizler yoktunuz o zamanlar sitede çünkü,boşver dedim oda Fenerli bende ama siz bunu düşünemeyecek kimi desteklediğimi anlayamayacak kadar olgunluğa erişememişsiniz Fenerbahçe'nin bu durumundan memnun olduğumu düşünen varsa talep etsin banlanıyım,ama şundan eminimki kaybedildiğindede burdayım kazanıldığındada o zaman laf söyleyenler önce kendine çeki düzen versin
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
Alıntı:
sadece fikirlerinizi merak ettim o kadar ayrıca bu konuyu açarken de düşüncem siz eleştirdiniz siz eleştirmediniz diye gruplamak değildi tek düşüncem böyle karmaşık bir ortamda takım hakkında başkan hakkında yönetim hakkında veya td hakkında siz değerli renktaşlarımızın fikir beyan etmesiydi. konu böyle algılarsak daha sağlıklı olur.
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Bizle hiç uğraşma banla gitsin kendini ne sikintiya sokuyorsun .aziz yildirim doktirini iliklerinize kadar işlemiş eleştiriye hiç tahammülünüz yok tipki sizlere güzel masallar anlatan padişahiniz gibi.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
bence hiç oradan buradan alıntı yapıp birbirimize laf sokma sırası değildir...
Fenerbahçe için Türkiye'de 2.lig başarısızlıktır. Bunun sorumlusu ligi çok iyi tanıyor diye 3 sene şampiyonluk için söz veren Başkan Aziz Yıldırım'dır... Bu adama körü körüne destek olmak, bu adamın yanlışlarını görmesine engel olmak demektir. Sezon bittiğine göre herkes istediğini söyler yönetime başkana futbolcuya dauma... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
yok anlamıyorsun,yani bir şey söylemeye gerek yok o yüzden
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 taraf diye birşey yok
Aslında taraf yok Hepimizin ortak paydası Fenerbahçe Birbirimizi tabii ki eleştirecez Ama sınırları aşmadan Ben eleştirdim diye ne kimse bana ne biçim Fenerbahçe'lisin diyemez Nede eleştirmeyenlere ben yalaka diyebilirim Yukarda bahsettiğim ince çizgileri korursak birbirimizide kırmayız sanıyorum Ama bazı gerçekleri de ısrarla görmeyen arkadaşlarımızda yok değil
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|