Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Köşe Yazıları

Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 06-10-2008, 09:09   #1
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road
Standart Arsenal’e Karşı Deniz’siz

Uğur MelekeGLOKAL

umeleke@milliyet.com.tr

Arsenal’e karşı Deniz’siz

6 Ekim Pazartesi 2008

Kadıköy’de maça çıkmadan sadece 69 saat önce Paris’te, UEFA Kupası’na veda etti Kayserispor... Toledo, Aydın, Koray ve Purovic gibi önemli eksikleri olduğu için o meşhur “rotasyon”un içine girme şansları da yoktu, ilk 11’de aynı 9 oyuncuyu kullandı Tolunay hoca... Üstelik Beşiktaş gibi “cumartesi-perşembe-pazartesi” değil, “pazar-perşembe-pazar” oynuyorlardı, söz konusu 9 oyuncunun tamamı 8 günde üçüncü maçtalardı, buna rağmen enerjileri bir kademe eksilmemişti bile.
Özellikle ideal savunma dörtlüsünün üçünden yoksun geldiği Kadıköy’de 22 yaş ortalamalı yeni dörtlünün performansı da, Kayseri’de 4 sezondur çözülemeyen alternatifli defans kurgusunun sağlandığının işaretiydi. Sezon başından beri 9 resmi maçta yalnızca 5 gol yemeleri de son derece saygıdeğer...
Bu denli zor pozisyon veren bir Kayseri’ye karşı Fenerbahçe’nin, “birbirlerine pas vermesini yasaklasanız fonksiyonsuz kalacak Selçuk-Maldonado ikilisi” ile topu önde dolaştırması, varyasyonlar üretmesi pek mümkün gözükmüyordu. İlk kez 90 dakikayı bir arada tamamlamayı 45’te garantileyen Kazım-Uğur kanat akınları yapmaya çalıştılar, ama genç Bilal de, Koray’ın yokluğunda her geçen gün futbolu büyüyen Durmuş da çok iyi savundular çizgilerini.
Belki maçın Fenerbahçe açısından tek olumlu notu, Deniz’in 46 dakika forma giymesi idi. Önceki gece La Liga’da Senna ile Aurelio’yu karşılıklı izledikten sonra Selçuk-Maldonado’yla aralarındaki farkı bir kez daha gözlemlemiştik doğrusu. Keşke Deniz, UEFA listesinde de olsaydı ve Arsenal karşısında Türk futboluna katkı yapabilseydi.

milliyet

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-10-2008, 09:26   #2
alierkan1957
Guest

heyy koca fenerbahçe
taraftarın ve benim zamanında beğenmediğimiz denize bile muhtaç bıraktın bizleri ya
Eski 06-10-2008, 10:32   #3
Shadow
Nightmare
Shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
Shadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud of

Alıntı:
alierkan1957 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
heyy koca fenerbahçe
taraftarın ve benim zamanında beğenmediğimiz denize bile muhtaç bıraktın bizleri ya
Deniz oyuna girdiğinde landı bir de :?:

Shadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-10-2008, 10:47   #4
ERENKO64
Müdavim
ERENKO64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
ERENKO64 is on a distinguished road

Mağlupsün yasin neden girer oyuna defansı neden üçlemezsin.Maldonado'nun çıkıp deniz'in girmesi ne alaka.Şu anki orta sahada oynuyor görünen selçuk maldonado'yu bu ligin hiç bir takımında 5 dakika oynatan olmaz.Deniz'e kızmaya hakkımız yok adamı kaç maçtır silmişin maç 2-0 olmuş kurtarıcı olaraka oyuna sürüyorsun.Bakın eğer fenerbahçe bu hoca ile en kısa sürede yollarını ayırmazsa daha çok kötü sonuçlar bizi bekliyor.Sakatlar düzelsede bu takımın zerre kadar kondisyonu yok ayaklar gitmiyo rakibe yalandan baskı yapıyolar.Senelerdir kadıköyde yarım pozisyona bile giremeyen bir takım seyretmedim ben.Benim umudum yok.David uzun sakatlıktan kurtylup sovmu yapacak.Onun toparlanması epey sürer.Vederson keza öyle.Hafta içi tüm idamanlara katılan oynamak istiyorum diyen tümer 18 kişilik kadroda yok.En son 1988 yılında kulüp takımı çalıştırmış bir adamı hedefleri ve beklentileri her sene dahada büyüyen bir takımın başına getiren başkan ve yönetim birinci suçludur.Şu takıma yardımcı hoca bile altı maçta dört mağlubiyet aldırmayı başaramazdı.Sayın başkan yöneticiler çıkın konuşun saklanmayın kaçmayın başarılı iken hepiniz mikrofonlara koşuyorsunuz başarısızlıktada çıkın konuşun.Yapılan bir hata var ortada bunuda kabul edin.
yürürken düşen çoraplarını
aynı hizaya getirmek için
annen değil miydi önünde diz çöken
ERENKO64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-10-2008, 10:56   #5
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
ERENKO64 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En son 1988 yılında kulüp takımı çalıştırmış bir adamı hedefleri ve beklentileri her sene dahada büyüyen bir takımın başına getiren başkan ve yönetim birinci suçludur.Şu takıma yardımcı hoca bile altı maçta dört mağlubiyet aldırmayı başaramazdı.Sayın başkan yöneticiler çıkın konuşun saklanmayın kaçmayın başarılı iken hepiniz mikrofonlara koşuyorsunuz başarısızlıktada çıkın konuşun.Yapılan bir hata var ortada bunuda kabul edin.
Bu kaostan çıkabilmenin ilk şartı,
hataları görebilmek, yanlışı tespit edebilmektir.
Aziz Yıldırım muhtemelen kendi üzerindeki okları başka tarafa çekebilmek için,
Aragones'i değiştirecek veya pasifize ederek, üstüne başka bir yerli hoca koyacaktır.
Ama kendi hatalarını göremezse,
yeni getireceği hoca da yanlış olacaktır, yapacağı transferler de...

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama