|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,819
![]() |
HAZIR!
Kupayı alamadık,moralimiz çok bozuldu(haftada bir gün top oynayıpda bedavadan o kadar para kazananların moralinin bozulmasına hakkı yoktur!) Bugün adeta geçtiğimiz Şubat ayında dökülen takımı yeniden seyrettim!Yine bedavacılık,salak Guizaya ara topları atıyorlar.Guiza kim,defansı çalımlamak kim??Ceza sahamızdan ,4 kişi arasında kalan Guizaya top atıyorlar.Bunun adı bedavacılık,kolaya kaçmaktır! Kulüp olarak yalnızız bu yarışta ve bu stresi nasıl atlatırız bilemiyorum ve açıkca Pazar günkü maçtan çok ama çok korkuyorum! |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
şampiyon olacağız abi
merak etme
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
boşver abi
içine işerim ben bu kupanın şampiyon olup eziklere kapağı takacağız
|
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Alıntı:
İsterse 1 asır olsun BİZLER YANINDAYIZ,, Sadece kupalara sevinen taraftar değiliz,, Sevinmek için sevseydik sarının yanına kırmızı ,,siyahın yanı beyaz koyardık,, "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Üst üste çok kazandık. Bir yerde takılacaz diye korkuyordum. bu takılma İyiki lige rastlamadı. Arada soğuk duş iyi gelir tekrar basarız gaza. Şampiyon olmamız engellenemez
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
![]() |
Umarım hafa sonu düzeliriz,ancak beni korkutan şey,yakaladığımız seriden sonra,bozuk oyunun da seri haline dönüşmesidir.Yanılmayı çok istiyorum ama çok korktuğumu belirtmeliyim.Pazar gecesi maçı seyredeyim mi onu da bilmiyorum,ya da gideyim bir yere inzivaya çekileyim!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
2006 olmasın lütfen.
:( Gerçekten olmamalı, psikolojik sıkıntıya soktu bu Fener. Harbiden Kanser eder..
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi zaten Guiza'yı oynatmak bu takıma ihanettir
Guiza'yı oynatmak bu takımı sabote etmektir Bu adamı kim zorla oynatıp bu takımın içine ediyorsa hesabı o vermelidir Ankaragücü maçının bahanesi olamaz bence Aziz efendi şampiyonluk sözü verdi Zaten o maç berabere falan biterse Aziz efendiye geçmiş olsun
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|