|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,819
![]() |
Monşerleri yine ezmenin ''klasik'' mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız.Sevinçliyiz;şampiyonluk şansımız çok yükseldi,lakin,her Gs maçından sonra olduğu gibi tekrar dökülmemeliyiz.Elimize geçen bu fırsatı çok iyi kullanmamız gerekir.
Daha önceki fikirlerimi değiştirmedim;şampiyon olsak bile bu takımın seneye köklü bir revizyona ihtiyacı var.Aziz bey gitmez,ama artık futbol işine karışmaması lazım. Bu arada dün gece,geçen seferki gs maçındaki totemin aynısını yaptım.Odamdaki Tv açık olmasına rağmen,kapşonlu montumu giyerek yağmur altında balkonda oturup,Caddebostan'ın sahil tarafında bulunan kafe ve barlardan gelen sesleri dinledim.5 dakikda bir salon'un çevresinde aynı noktalarda tur attım.İlk turda hangi yöne baktıysam,sonrakilerde de öyle oldu.70.dakikada dışardan uğultu kopunca,sesi kısılmış olan Tv'ye yan gözle baktım ve hemen odadan kaçtım.Son 2-3 daikkada ara ara koridorun kenarından Tv'ye göz ucu baktım ![]() ![]() Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Kesinlikle revizyon şart. Tek hedefimiz şampiyonlukmuş gibi düşünmemeliyiz. Futbol Türkiye içerisinde sınırlı değil. Evrensellik istiyorsak kadro yetersiz kalacaktır.
Bu taraftara eziyet ederek şampiyon olabilirler ama bu sadece bir kere olur...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
futbol mutbol oynamıyoz ama bu maç bizi şampiyon yapacak arkadaşlar
takımı havaya soktu
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
carlosun gitmesi,kazımın gönderilmesi bazı topçuların performanslarının artmasına sebeb oldu.örnek santos ve wederson gece alemleri bitince toparlandılar.bilica 2 maçtır fena değil devre arası neşteri meyvesini vermeye başladı.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim büyük maçlarda sorunumuz yok ki zaten
İlk yarıda da cincona 3 attıktan sonra gittik Kayseri'de döküldük Maç 1-1 olduktan sonra 5-1 kaybedeceğimiz maçı Allah'ın lütfuyla berabere bitirdik Önemli olan küçük maçlarda takılmamak Lig uzun ve sadece derbilerden oluşmuyor
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|