|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,819
![]() |
İşlte oldu!!Türkiyenin yarısından fazlasının istediği şey oldu!!
Anadolu öküzlüğü oldu!!!!!! Yarısından fazlası zaten hödük olanlar Bursayı isiyordu,işte oldu!!Sevinsinler hödükler!! Anadolu takımı şampiyon oldu,bu biraz da siyasi bir olay! Sokağa çıkın,tiplere bakın;Türkiyede iki kelimeyi bir araya getiremeyen ne kadar hödük varsa,Feneri sevmez!! Hödükler kutlayın bayramınızı,kılın malumu!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem abim o bahsettiğin hödüklere şampiyonluğu
Altın tepside kendimiz sunduk Bunun da tel sorumlusu Aziz Başkandır Kim ne derse desin
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bursayı şampiyon yapan Fenerbahçedir.!
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Hödükleri mutlu etmek için elimizden geleni yaptık biz de!
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,819
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gece uyuşturucu aleminin o ünlü lafı vardırya
hani dozu fazla vurup kendine mefta olursun bizde aynen bu dozu kendimize fazla vurup fenerbahçe olarak altın vuruş yaptık diyorum ne yapalım kederde varsa düzülmek neye yarar üzülmek başkanımız sağolsun bize 2 nci sefer aynı acıyı yaşattı artık rahatça istirahatine çekilebilir sevgili guizasıyla __________________
|
|
|
#7 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Siyasi olduğunu düşünmüyorum. Bundan 10 yıl önce de sokağa çıksanız "takım tutmuyorum" diyen adam bile "ama Fenerbahçe'den nefret ediyorum" diye bitirirdi sözlerini. Eğer bu ülkede anti-fb diye bir takım olsaydı yemin ederim gsli, bjkli taraftar sayısı yarıya inerdi. Yani anti-fb olayı herzaman vardı.
Ayrıca futbol sahada oynanır. Onlar istedi diye şampiyon olmadı bursa. Futbolcuları mücadele etti, bizden çok istediler ve oldular.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|