|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Ben kulübümle gurur duyuyorum. Ne bekliyorlardı zaten, bizim ufalanacağımızımı? Çok beklerler bu pezevenklerin heveslerini dahada kursaklarında bırakıp bank asyada bir an önce başlama planımızı bitirmeliyiz. Bu olursa fenerbahçesiz gidip kumda oynarlar!!...
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 33
![]() |
Bende az önce cevizli carefour daydım. İçerisi full dolu.
FENERBAHÇE ÇILDIRDI BİR KERE. 1.000.000 kart kesmez bizi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi bu taraftar kart çıkartmak için ne gerek biri açıklayabilir mi? Herhangi bir fenerium'a gidip çıkartabiliyor muyuz?
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 37
![]() |
İnternetten kolayca alabilirsin.
|
|
|
|
#6 |
|
T
Yok onları okudum zaten ben kredi kartı numarası falan vererek almak istemediğimden sormuştum.
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 37
![]() |
Diğer Satış Noktaları
www.biletix.com.tr - Biletix Satış Noktaları ve Çağrı Merkezi (0216 5569800) - Fenerbahçe Taraftar Dernekleri - Turkcell ve Avea GSM operatörleri üzerinden Mobil Ödeme yöntemi. (Klasik kart alımlarında, FBKART yazıp, 7979’a SMS olarak göndermeniz ve sonraki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir. Gönderilen mesajlar Turkcell tarafından 0,50 TL, Avea tarafından 0,50 TL olarak ücretlendirilir.) - İSTANBUL: Akmerkez - Aquarium Bayrampaşa - Bakırköy Town Center - Bayrampaşa Carrefour - Beyazıt - Beylikdüzü - Beyoğlu - Bostancı - Cevahir - Dereağzı - Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri - Güneşli - İçerenköy - Kadir Has - Kartal - Kemerburgaz - Kozzy - Küçükyalı - Maltepe Carrefour - Metro City - Olivium - Optimum Outlet - Pendik - Profilo - Seyrantepe - Starcity - Suadiye - Şükrü Saracoğlu Stadyumu - Ümraniye - Üstün Pasajı - Yüzme Şubesi. ANKARA: Ankamall - Ankara Gölbaşı Tesisi - Antares - Cepa - Kentpark - Kızılay. ADANA - ANTALYA: Lara - Migros AVM - AYDIN: Söke. BURSA: Anatolium - Asmerkez. DİYARBAKIR -ELAZIĞ - GAZİANTEP: Sankopark. HENDEK - İZMİR: Alsancak - Agora - Forum/Bornova. KAYSERİ - KIBRIS - KOCAELİ: Gölcük - Kocaeli Real. KONYA: M1 Selçuklu. LÜLEBURGAZ - MANİSA - MERSİN - SAKARYA - SAMSUN
|
|
|
|
#8 |
|
T
Benim ilgimi bu kısım çekiyordu zaten herhangi bir feneriumdan olur mu diye ondan sormuştum, çok teşekkürler.
|
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
ben bu taraftar kart sayısının daha fazla olduğunu sanıyordum
Dünya'da Real Madrid'ten sonra en çok taraftarlığı kanıtlanmış yani taraftar kartına sahip klüp olduğumuza dair bir haber hatırlıyorum bu rakamların o yüzden daha fazla olduğunu düşünmüştüm
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fb dergiye abaone olduk
olmasıda, neden hepsini bir slipte çektiniz ya of uleyn bende taksite böleceklerini umuyordum. extralara 96 papel daha eklendi. ![]() kulübte para mı bittimi bitmedimi bilmem ama (bende bitti)canın sağolsun FENERBAHÇEM, iyi bir haber extralardan ![]() oglumun forma taksitleri bitmiş..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|