|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Alper Potuk adım adım Fener'e
![]() Fenerbahçe kulübü, transferin gözde isimlerinden genç yıldız Alper Potuk için Eskişehirspor kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Lig TV'nin haberine göre iki kulüp bugün yapılan görüşmeler sonrasında prensip anlaşmasına vardı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünan daha önce yaptığı açıklamada, "Alper'i geçen sezon satmayacağımı söylemiştim ve söz vermiştim. Ancak şunu da belirtmek isterim, geçen sezon Türk futbolu ekonomik açıdan bu yıla göre yüzde 300 daha iyiydi. Her takım için gelirler düştü. Dolayısıyla Alper'i isteyen kulüpler var. Eğer, Alper 'ben gitmek istiyorum' derse, onun önünü açmayı düşünürüz. Alper için 10 milyon avro istiyoruz. Geçen sezondan beri Fenerbahçe ve Trabzonspor'un istediği doğrudur. Galatasaray'dan ise bana gelen resmi bir teklif yok" demişti. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
10 milyon avro ???????????
Mantıksız. Madem o kadar paramız var da, Niang' ı niye sattık da yerini doldurmayıp Bienvenu gibi toy adamı aldık o halde? İnandırıcı gelmedi bana bu transfer.
|
|
|
|
#3 |
|
[I]
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
![]() |
Ben eskisehirliyim bu oyuncuyu yakından takip ediyordum. Çok başarılı olacağına inancım tam. Yeter ki ilk dönemlerde çok büyük beklenti icinde olmayalım..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
selçuk a tuncay a ya da deniz baris a yapilanlar yapilmamali futbolcu sogutulmamali...
|
|
|
#8 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 881
![]() |
10 milyon euro maliyet olursa beklentide ona göre büyük olur
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu paralara oyuncu alınıyorsa alt yapıyı kapatalım.alt yapıya yapılan masraflarla her yıl 2 tane ümit milli futbolcu alırız.alt yapının hiç bir hayrı yok sadece eski futbolculara maaş arpalığı kimi yetiştirmişler şimdiye kadar.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
verilen paraya bir şey diyemem
ama istatistik yapmıyor diye adamı istememezlik yapmayın derim Selçuk gibi senede 50 şut atıp 1'i gol olacağına orta sahada iyi oynasın yeter bende kaç senedir izliyorum kendisini çokta beğeniyorum çok yararlı olur
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|