|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
1975-76 sezonunda hangi maç hatırlamıyorum Alpaslan kazanılan iki penaltıyıda dışarıya attı !!!(bu memlekete onun kadar iyi sol ayaklı adam gelmedi,onun kadar da iyi bir libero oynamadı) ve Trabzonspor şampiyon oldu.
Daha sonra kendisi Trabzonspor'dan para aldığını beyan etmiş idi. Şimdi çıkıp bu küllenen olayı tekrar açıklayarak gündeme getirmeli işin nerelere kadar uzandığını topluma duyurmalı,Trabzonspor'un ilk şampiyonluğunun şaibeli olduğunu gözler önüne sermelidir. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Alpaslan'ı çok iyi bilirim. Taraftar kartı meselesini ilk Ali Şen icad etmişti. O dönem lisedeydim. 1.200 TL'ye kendime kart çıkarttım. Arkasını da kaptan Alpaslan'a imzalattım.
Onun Trabzon'la ilgili bu olayını bilmiyordum.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu olayı duydum daha önce.ama tekrar gündeme getirilmeli hemde alparslan tarafından.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
|
|