|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
http://www.sarikanaryalar.net/fenerb...or-t17810.html
http://www.sarikanaryalar.net/saha-d...or-t17901.html Bunlar geçen haftalarda yazdıklarım. TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM hiçbir maçta Fenerbahçemi bu kadar aciz,korkak ezik görmemiştim. Yazıklar olsun diyorum. Takımı bu hale sokan hocayı lıyorumBizi Anadolu takımınındanda öte amatör takımı haline getiren, Bizden korkan rakipler yerine rakipten korkan bir Fenerbahçe yaratan Beşiktaş teknik direktörü Bursa deplasmanında rakip 10 kişi iken stoper çıkarıp forvet alırken bizimkisi 10 kişi takıma kapanıyor... Daha bir sürü şey Alkışlar Hocamıza bizi bu hale soktuğu için yazılıp söylenicek çok şey var daha ... Utandım bu geceki takımdan
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
11 gün 4 maç insaf..
19 maç 17 galibiyet insaf |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
ınsafı falan yok bunun 11gunde 4 macla alakasıda yok. Benım yenmek yenılmek umrumda degıl. Ben bu korkak fenerbahceden utandım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
![]() |
sanki adamlar ayda 1 yapıyor
sadece ilk hafta ile ikinci hafta arası bize haksızlık yapıldı dışarıda 1 aydır oyuna girmeyen Stoch var Sezer desen adam top oynamayı unutacak kılıf bulmaya gerek yok rezillik bir durumdayız baş sorumlusuda hocanın korkaklığıdır
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Kayseri şuursuz akınlar yapıyor, ikinci yarı stoch ve dia yı sokmayıp oyunu sıkıştırmasından bende utandım. Koskoca fenerbahçenin kalecisi volkan zaman çalmaktan sarı yememeli.
Benim takımım anadolu kulüpleriyle oynarken bu kadar oyunu kendi yarı alanında oynarsa bu olur işte. Haa Türkiyede futbol mutbol yok zaten kabul ama bu kadar 1-0 a yatarak oynamamalı. Ben anlamıyorum arkadaş. Stoch sezer bugün gs bjk dahil hangi takıma satma teklifi yapsanız havada kaparlar. Ama işte ferrari garajda dururken şahinle gezmek gibi birşey bu...
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Bir hoca takıma bakmalı ve düşünmeli.
"Benim hücum gücüm mü daha iyi, yoksa savunmam mı?" diye. Bariz şekilde hücumumuz iyi: Alex, Dia, Semih, Bienvenue, Dia, Stoch, Sezer, Uğur.. Lugano gittikten sonra savunmamız sakatlıklar da gelince çöktü. E madem öyle, çürük defansının gol yememesine dayalı oyun kuracağına, sağlam duran kuvvetli hücum gücün üzerine oyun kurmalısın. 2 yersen 5 atarsın bu takımla. Biz FB'yiz, rakip bizden korkmalı.
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 881
![]() |
ilk yarı %69-%31 aleyhimize topla oynama oranlarını görünce yüzüm kızardı. hem sinirden hem utançtan
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ohho Aykut Kocaman'ı bile bu kadar kolay asıp kestik ya pes artık.
Serdar, Gökhan, Emre, Mehmet Topuz, Selçuk yok. İlk 11'de oynayan 4 adam yok. Takım zor bir dönem atlattı. 11 günde 4 maç yaptık. Tüm bunları alt alta koyduğumuzda hocamızın önceliği güzel oyuna değil üç puana vermesi çok çok doğal ve doğrudur. Ben de dedim kapanmamız beni de rahatsız ediyor bugün ilk değişiklik 78'de geldi bana göre yanlıştı ama bu yorumlar çok ağır. Şu halde bile 4 maçta 10 puan aldık ki 12 olurdu Manisa maçının hakemi olmasa bir de bu açıdan bakmak şart. Bu arada ben de isterim 3 yiyelim gerekirse ama 5 atalım atak oynayalım geçen seoznki gibi çok güzel paslaşalım orta sahada üstünlük bizde olsun. Ama kim vardı bugün orta sahayı toparlayacak Allah aşkına? Kanat oyuncularından ya da hücuma dönük Sezer'den mi bekliyordunuz? Emre, Mehmet, Selçuk yok Cristian da kötüydü gerçek ortada. Ben de istemiyorum takımımı böyle görmek hak veriyorum yorumlara ama abartı buluyorum neredeyse yollayalım gitsin çok kapanıyoruz diyeceksiniz. Şartlar da ortada sonuçta.
|
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
![]() |
ya Tuğçe sen sanıyormusun ki böyle oynayarak devam edebiliriz
böyle taktik mi olur Barça karşısında bile takımlar bu kadar kapanmıyor Allah aşkına bırakın duygusallığı artık yaptığı yanlışı ligin başından beri söylüyorum 1 günde adam asmıyorum böyle gidersekte artık gol yemediğimiz maç sayısı çok aza iner yol geçen hanı gibi gel bana gol atak diye yalvarıyoruz rakiplere
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyler futbol artık paldır küldür saldırmak şeklinde oynanmıyor
biraz detaylara bakın oyuncu eksikleri eldeki kadro nasıl oynar ben mesela fenerin şu eksik kadrosuyla tam bir kontraatak takımı olduğu kanaatindeyim
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|