|
|||||||
| Futbol Fenerbahçe futbol takımı ve teknik heyeti hakkında herşeyin tartışıldığı Forum. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Başlık garip gelebilir,
Buradaki pek çok kişi Alex'ten nefret ettiğimi düşünüyor olabilir ama bu yanlış, Ben Alex'e oynamasın dediğim zaman hep 4-3-3 taktiği yazarım, Orta sahayı deli gibi kalabalık ve dinamik tutarım yani, Bu sistemde Alex'e zaten yer yoktur ve sistem tam bir avrupa sistemidir, Tam Fenerbahçe'ye göredir, Başarıyı çok rahat getirir. Ama şimdi düşünüyorum da, Kaptanın zaten son senesi, Oynasın bir sene daha, Bir efsaneyi küstürüp yollamayalım, 4-3-3 bir sene daha bekler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
nbr?
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 25 Mesajlar: 168
![]() |
Alex'ten nefret eden bizden değildir.
|
|
|
|
#3 |
|
Sinista Sensei
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 342
![]() |
ben de.
|
|
|
#4 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
alexten bırakın bir Fenerbahçeli hiçbir gslinin bile nefret ettıgını dusunmuyorum..seveni cok sevmeyenide olabilir tabi..ben yenı olsamda bu alex muhabbetını okumuş anlamış bulunuyorum..belli zaten yazdıgın yazılarda nefret ıcerıklı kelımeler yok
benim kanıma gore alex bu takımdan ayrılıp ılerleyen zamanlarda futbolu da bırakınca fenerbahce'de başka bir pozisyonda gorev almalıdır..2 cocugu burda dogdu cok mutlu gunler geçirdi üzüntüleride vardı elbette. hoijdoonk cok kotu gonderildi bu takımdan oda bizden biriydi..simdi alex'e de ona yakışır bir jubile yapılarak ugurlayamazsak ayıbın cabasını yapmıs oluruz.(konuyla pek alakalı olmasada dusuncemı soylemek ıstedim de..)
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 881
![]() |
Alex'in artık son senesi. bize çok hizmet etti tarihe geçti. seyretmesi zevk verdi. adamı son senesinde tartışmanın lüzumu yok. inşallah takım iyi olur. bizde son son süper Aleximizi ber sezon daha keyifle seyrederiz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Artık Alexli mi Alex'siz mi" tartışmaları beni üzmeye ve sinirlendirmeye başladı.
Alex taraflı tarafsız herkesin sevdiği, FB'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur. Her transfer Alex'e göre kıyaslanır olmuştur. Delgado, Felipe, Lincoln, Ricardinho, Alanzinho, Tabata, Elano, vsvsvs.. Alex bir standarttır, adamdır, karakter sahibidir. Saha içinde saygı görür, saygı gösterir. Kendisine faul yapan adama başını kaldırıp bakmaz. Gece kulübünde gören olmaz. Sarhoş gören olmaz. Biriyle kavga ettiğini göremezsiniz. 200 maçta 200 gole (gol+asist) imza atmıştır. Alex'i beğenmeyen önce önüme daha iyi bir istatistik getirsin öyle konuşalım. Alex'i tartışmayı bir nankörlük olarak görüyorum. Alex FB'de kazma santrforlar arkasında kendini heba etmiş bir dünya starıdır. Öylesine orijinal bir oyuncudur ki, orta saha oyuncusu mu forvet mi kimse karar veremez. Benzeri yoktur dünyada. Her biri 1 ya da 2 sezon dayanmış diğer çakma "10" numaralar kendi takımlarında bile bu kadar eleştiri almamışken bizim taraftar içinde Alex'i tartışanların olduğunu görmek beni hakikaten çok üzüyor. Alex bu takımdan gitse de ben ölene kadar Alex forması giyeceğim.
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
+1907 :slap::slap::slap:
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,819
![]() |
Birkaç ay önce Alex'in heykeli dikilmeli diye bir yorumda bulunmuştum.Bence gerçekten dikilmeli!Evet,Delidana renkdaşımızın açtığı''artık Alex'den vazgeçme zamanı gelmedi mi?'' başlığına bende onunla hemfikir olduğumu belirtmiş;ama,bu senenin Alex'in son senesi olduğunu belirtmiştim.Alex'in Fenerbahçeye yaptığı katkılar tartışılmaz bile!Santrafor olmayıp,bu kadar gol atan ve asist yapan bir yabancı,daha bu ülkeye gelmedi!Benim düşüncem şudur:
Alex önümüzdeki sezon bazı maçlarda dinlendirilsin ve taktik ona göre ayarlansın.33 yaşını doldurmuş bir yıldızı yormanın anlamı yok.Onsuz maçlarda 2 golcü ile,o olduğu maçlarda da tek golcü ile oynarız.Alex'in kesinkes derbilerde oynaması şart. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Alıntı:
![]() Valla.