|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
Kaptan Alex'ten Aykut Kocaman'a sitem... 3-2 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediye maçında forvet oynayan Brezilyalı yıldız bu pozisyonda yer almasıyla ilgili net konuştu.Alex, bir taraftarın twitter'dan, “Birisi Aykut Kocaman'a senin ideal pozisyonunun santrfor almadığını söylemeli. Galatasaray maçının ilk yarısına ve bu (dün) akşama bak intihar” şeklindeki sözlerine, “Defalarca söyledim'' yanıtını verdi. TOPUZ DA NASİBİNİ ALDI Alex twitter'dan taraftarın, “Üzgünüm, ama Mehmet Topuz'un kanadından gol geldiği zaman o yürüyerek geriye dönüyordu” sözlerine Alex, “Bu doğru. Ben de 2 yıldır benzer şeyleri söylüyorum ama anlatamıyorum” dedi. Maç sonrası LİG TV'ye de değerlendirmelerde bulunan Alex, “Maçın başından sonuna kadar rakibimiz üstündü. Hak ettikleri bir maç. Toplu ve topsuz oyunda iyi değildik. Toplu oyunda da topu kaptırınca rakibin etkili atakları vardı. Hak etmediğimiz bir maçı kaybettik. Sadece bir tane kötü faktör üzerinde bahsetmek mantıklı değil. Saha içerisinde birden fazla kötü faktörün doğurduğu bir sonuç aldık. Bu akşamı unutmamamız gerekir ve ders almalıyız. Gelecek için ışık tutacak bir maç olabilir ona bakmalıyız” dedi. 'DEĞİŞİKLİKLERİ HOCAYA SORUN' Basın toplantısında da açıklamalarını sürdüren Alex, “Çok basit bir analiz olacak. Maçın basından sonuna rakibimiz üstündü. Başından sona hak ettiler. Bence maçın analizi bu. Sizlerin saha içine nasıl baktığınızı kestiremiyorum fakat bence burada bulunduğum süre içerisinde savaşan ve mücadele eden bu Fenerbahçe takımıdır. Ancak futbolun içerisindeki insanlar bilirler ki bazen bu savaşmak skora yansımayabilir. Mücadele, savaş, bu takım içerisinde hiç eksik olmadı olmayacak. Yapılan oyuncu değişiklikleri bana sorulması gereken soru değil. Bu değişikliklerden sorumlu olan ve kararı veren kişi Kocaman'dır. Kendisi geldiğinde bu soruyu ona sorabilirsiniz” diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
maalesef bunlar dışardanda gözüküyor Mehmet ikinci yarıda kopuyor zaten adım atamıyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Alex haklı ama çok önemli değil. Bir iki puan kaybında birbirimize düşmememiz gerekir.
Kötü ve zor günlerden geçiyoruz.
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
m.topuz bu yıl çok kötü.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,159
![]() |
Mehmet Topuz sakatlıktan yeni çıktı, onu direk olarak oynatmak ne kadar doğru oldu bunu da Aykut Kocaman'a sormak lazım. Adam koşamaz tabi aylarca antrenmansız kaldı. Mehmet Topuz'u taraftara antipatik gösteren Aykut Kocaman'dır. Nasıl Bienvenu'nun çıtası buysa, nasıl Bienvenu'yu "O Bank Asya futbolcusu, onda da suç yok oynatanda var." diye kabul ettiysek, bu sezon Mehmet Topuz'u da böyle kabul etmeliyiz.
|
|
|
#6 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
Aykut dün resmen daum a en çok kızdığım şeyi yaptı...
sakat adamı oynattı...orhan şam i ne diye aldin sen kardeşim...bugünler için degil mi...ne diye sakat adami oynatmaya kalkarsin... 2. bişey...madem bilicaya ziegler i stopere çekecek kadar güvenmiyorsun aldir bi savunmaci oraya... yok 6 yabanci muhabbetine bienvenuyu oyuna sokamazdim diyorsan zeigler le bienvenuyu değiştir canerle de özgür çeki....özgür çek sol bek oynuyordu ankaragücünde... bilica kazma denyo falan ama saglam durdu mu duruyor...ilk yari üstünlük bizdeyken ziegler i stopere caner i beke çekti sol taraf koridor oldu... Aykut hocanin hatalar silsilesi yaptigi 2.maç bu sezon... bi de rakipten bu kadar çekinmesin...Doka dan çekinip sakat Gökhanla başladı oyuna...olmaz...biz niye daum a kızıyorduk o zaman... tamam ne Aykut hoca senin ne de takımın işi kolay değil...ama biraz daha dikkatli biraz daha geçen seneki gibi...rakibe göre kadro çıkarma be hoca...sistem takımı diyerek geldin sen bu takıma...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|