|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
![]() Fenerbahçeli futbolcu Özgür Çek, 2,5 yıl aradan sonra yeniden giydiği sarı-lacivertli forma altında, hayranı olduğu takım kaptanı Alex de Souza'nın görüşlerinden faydalanmak istediğini belirtti. Sarı-lacivertli futbolcunun, Fenerbahçe Dergisi'nin Şubat ayı sayısında yer alan açıklamalarının bir bölümü, kulübün internet sitesinde yayınlandı. Brezilyalı futbolcuya olan hayranlığını, ''Örnek aldığım futbolcu, Alex, Alex ve yine Alex'' sözüyle dile getiren Özgür, kaptanıyla ilgili olarak, ''Hem saha içinde hem saha dışında inanılmaz bir beyefendi. Futbolculuğunu anlatmaya bile gerek yok. Onun görüşlerinden faydalanmak istiyorum. Onunla iyi ki bu takımda tekrar bir araya geldim'' diye konuştu. Fenerbahçe'den 2009 yılında ayrıldıktan sonra Ankaraspor'da Aykut Kocaman ile çalışma fırsatı bulamadığını kaydeden Özgür, teknik direktörü Kocaman için ''Orada olmadı nasip buradaymış. Aykut hoca bu yaşanılan süreçte saha içinde ve dışında ortamı çok iyi korumuş. Her açıdan 10 numara bir insan'' şeklinde ifadeler kullandı. Bu sezon hedefledikleri şampiyonluğu, vefat eden Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis'e hediye etmek istediklerini anlatan Özgür, ''Fenerbahçe belki de geçmişinin en önemli futbolcusunu kaybetti. Onu, artık kitaplardan ve CD'lerden öğreneceğiz. Bizim yaşımız yetmedi onu izlemeye. Ağabeylerimiz de anlattı çok önemli bir insan olduğunu. Fenerbahçe çok önemli bir şahsiyeti kaybetmiştir. Ailesine sabır diliyorum. Üzüntüsünü bizler de yaşıyoruz. İnşallah bu sene kazanacağımız şampiyonluğu hem taraftara hem de Lefter'e hediye ederiz'' şeklinde konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Fiziki direnci dışında Alex'in her şeyini örnek alabilirsin. Ama devamlılık ve fiziki direncini örnek alırsan bitersin. Çünkü Alex bu eksiklerini süper oyun zekası ve üstün yeteneğiyle telafi ediyor.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,822
![]() |
Varmı Alex gibisi. Tabi onu örnek alacaksın. Bence Alex komple her yönüyle ele alındığında dünyanın en önemli oyuncularından bir tanesi.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
birini örnek aldığını söylemek bence çok güzel bir davranış
kişilik belirtilerinden
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Fanatik insan
Üyelik tarihi: Dec 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 26 Mesajlar: 357
![]() |
ben de futbolcu olsam alexi örnek alırım.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|