|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Doğuştan:19.07.1970
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 40 Mesajlar: 305
![]() |
Alex’in son kararı
Fenerbahçe ile mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın, sarı-lacivertli kulüpten kesinlikle ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Alex ülkesine geri dönerek eski takımı Corinthians’ta forma giyecek, ardından jübile yapacak Fenerbahçe’nin efsane oyuncuları arasına girmeyi başaran Brezilyalı yıldız Alex de Souza’nın sarı-lacivertli kulüpte artık gün saymaya başladığı öğrenildi. Bu sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Alex’in, ülkesine dönmek için hazırlıklar yaptığı bildirildi. Daha önce futbolu ülkesinde bırakıp, antrenörlük yapmak istediğini açıklayan Brezilyalı oyuncunun, sarı-lacivertli kulüp ile mayıs ayında sözleşme yenilemeyeceği belirtildi. Fenerbahçe’de mayıs ayında yapılacak olan kongreden sonra transfer politikasının netleşecek olması Alex’i, beş yıl hizmet verdiği kulübünden kaptan ve zirvede iken ayrılma kararı almaya itti. Sarı-lacivertli yönetiminin yeni sözleşme önermesi için beklemeyecek olan Alex’in, Brezilya’ya dönerek eski kulübü Corinthians’da bir sezon daha forma giyip futbolu bırakması kesinleşmiş gibi gözüküyor. Transfer olduğu dönemden bu yana çok eleştiri almasına rağmen Fenerbahçe’de oyuncu istatistiklerini alt üst eden bir grafik çizen Alex, sarı - lacivertlilere gelmiş en yararlı yabancı oyuncu olarak tarihe geçti. Alex’in Türkiye’den ve Fenerbahçe’den ayrılma kararını ligin devre arasında Başkan Aziz Yıldırım’a açıklayacağı ve kendi alanına iyi bir oyuncu alınması için kulübün yolunu açacağı da belirlendi. milliyet http://www.tumspor.com/haber/2008090...son-karari.php
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Haberin doğru olmadığını düşünüyorum,
Alex biz istersek gitmez, Bizimle sözleşme yeniler çünkü o Fenerbahçe'yi seviyor, Hatta futbolu burada bırakarak tam bir efsane olmasını isterdim. Sonra da bizde antrenörlük yapardı.
|
|
|
#3 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Transfer haberleri bitti şimdi sıra bunlara geldi !
|
|
|
#4 |
|
Gazi Warriors
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 20-Özer Hurmacı Yaş: 20 Mesajlar: 679
![]() |
Sözleşmesinin Bitmesine Az Kaldıya O yüzden Başladılar Böyle Haberlere.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
gidebilir normaldir
eğer giderse tabatayı alalım mutlaka |
|
|
|
#6 |
|
:...яappєя...:
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 18 Mesajlar: 618
![]() |
abi sana katılıyorum tabata bence alex'in yerini doldurur.
tabi alex giderse
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
Bunu alex kendi ağzıyla söylemişti zaten
Alex ülkesine geri dönerek eski takımı Corinthians’ta forma giyecek, ardından jübile yapacak |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ama ben yönetimin yerinde olsam alex i asla bırakmam
|
|
|
|
#9 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
sezon arası sözleşme işi halledilmeli
yalnız burada maddi iyileştirmede bekleyecektir Alex takımdaki yeni transferleride hesaba katarak hakkını isteyecektir Yönetimin Alexe para konusunda cimrilik yapacağını sanmıyorum asıl handikap olan Alexi çantada keklik görüp erken davranmamaları olur
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Bence futbolu bizde bıraksın,
40'ına kadar oynasa da Alex'in katkısı azalmaz, Çünkü stili öyle, En az bir 3 sene daha oynamasını isterim, O zaman tam bir efsane olur. Sonra da bizde futbolu bırakıp antrenör falan bir şey olmasını çok isterim. Efsane isimler arasında: Alex de Souza, Harika! Semih için de aynı şeyleri düşünüyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|