|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
![]() Derbide çok farklı bir F.Bahçe izledim. Oysa maça giderken hiç ümidim yoktu. Biliyordum ki Sarı - Lacivertliler iyi futbol oynamıyordu, zor bir dönemden geçiyordu. “Ne olacak bu takımın hali” diye taraftar da hayıflanıp duruyordu. Birilerinin müdahale etmesi gerekiyordu. Bir neşter vurma zamanı gelmişti. Bu kadar kötü futbolun altında başka bir şeyler mi yatıyordu? Neden her biri kendini gösteremiyordu? Anlayacağınız işler yolunda değildi. Ama Arsenal ve G.Saray maçları F.Bahçe’nin yeniden dirilişi oldu. İki karşılaşmada da takım daha rahat oynamaya başladı, futbolcular daha çok koştu, top vermedi, top sektirmedi, bireysel yetenekler ayağına aldığı toplarla daha da ön plana çıktı. F.Bahçe’ye de yakışanı buydu. Sorun demek ki Alex’teymiş... Hep söyledim; bir kez daha yineliyorum, Brezilyalının oynamadığı maçlarda F.Bahçe’nin durumu işte ortada. Sarı - Lacivertlilerde oyun Alex’e endekslenmiş, bütün toplar onda toplanıyor. Her topa o vuruyor, olur olmadık yerlerde gelip topları alıyor. Hücum pozisyonuna gelmişken top istemesiyle tempoyu düşürüyor. Alıyor, yana veriyor, yine alıyor; her şey allak bullak oluyor. Alex’in yokluğunda Selçuk’un, Josico’nun ve Deivid’in nasıl oynadığını herkes gördü. Hepsi de görevlerini olağanüstü yaptı. Yine kafa olarak hepsi rahattı. Herkes top kullandı, herkes topa vurdu, goller attılar. Alex varken bunların hiçbiri olmuyordu. Aragones’in yerinde olsam bu takımı bozmam. Ama Alex iki maçtır sakat olduğu için oynamadı. Yedekte oturmasını da kimse kabullenemez. Evet; karşı çıkanlar çok olur. En başta İspanyol teknik adam Aragones böyle bir şeyi zaten yapamaz. Ancak şurası bir gerçek ki; Alex’siz F.Bahçe göze daha hoş geliyor. Bu bir teknik direktör olarak değil, tabii ki spor yazarı olarak benim görüşüm. Cumhuriyet
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
valla kardeşim alex lede alex sizde olmuyor
alex in varsa oynatacaksın gs ye attığımız gollere bakın bir tane posizyon olarak hazırlanmış gol yok hepsi ya duran toplardan geri dönenler yada gs savunmasının ahmaklığından bir tek devidin golü kendi yaratıcılığı alex lazım |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Alex olmadan olmaz,
Ben Sağlam bir ALEX i her zaman takımda görmek isterim.. |
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Arsenal maçında Alex yoktu; takım canla başla direndi.
Cincon maçında Alex yoktu. Yediğimiz golden başka pozisyon vermedik. Alex olsa iki gol fazla yiyebilirdik. Ama 4 tane daha da atardık
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
gese maçında en fazla Semih'in yerine Alex olurdu bence savunma anlamında öle çokta sıkıntı çekmezdik
attığımız gollerde ise kimse durduramazdı bizi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
bu yoruma katılmak mümkün değil
alex 5 senedir attığımız tüm gollerin yarısında pay sahibi ya asist yaptı ya kendi attı takım tek forvet diyenlere şaşıyorum tek forvetimiz kezman iken superlig gol kralı orta saha oyuncusu alex değil miydi alex bence dünyanın en büyük oyuncularındandır alex varsa önce onu koyarsın etrafına nasılsa 10 kişi bulunur |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
yok ya ..
Alexsiz FENERBAHÇE oyunları mı çıkıyor medyada?? yemezler ..ikileyin ... |
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
akılları sıra gündemi değiştirmeye çalışıyorlar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
oldu canım!!!
Alex olmayınca atılan gollerin bi çoğu duran toplardan falan veya kişisel yetenekten dolayı bence takımda oyun kurabilmeyi sağlayan en yetenekli oyunculardan biri (L) (L)
|
|
|
#10 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
sorun alex değil.sorun herkesin eşit sorumluluk taşımasında.alex varken sorumluluk almaya diğerleri korkuyor.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|