|
|||||||
| Teknolojik Gelişmeler Internet, Facebook, Twitter ve diğer siteler ile iletişim sektörüdne yaşanan gelişmelerin paylaşıldığı forum. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,203
![]() |
LG LV5500 FULLHD LED TV aldım özelliklerine baktığımda 100 hzdi
Fakat eve getirdiler kurdular görüntü verdiler o an hiç dikkat etmedim servis gittikten sonra tvyi kapatıp açtım açıldığında 50hz yazıodu çok dikkatimi çekti görüntüdende istediğim verimi alamadım Milli maçı izlediğimde yakından baktığım çok kötü bir görüntü vardı Neyse lg müşteri hizmetlerini aradım Tvnin 100 hz olduğunu lakin Türkiyedeki yayın kalitesinin bunu karşılamadığını en fazla 50 hz gösterildiğini söyledi Bu doğru mu acaba? Bilgisi olan var mı arkadaşlar
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Laptoptan HDMI baglanti kablosuyla HD film dene, anlarsin. Mevcut normal yayinlar aldatabilir.
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Parlaklık cd/m2 : 550cd/m2
Marka : LG Elektrik Tüketimi (W) : 300 W (max) 1 W (stand by) Askı Aparatı : Yok Renk : Siyah Standart Uzunluk (mm) : GENİŞLİK 1012 mm DERİNLİK 39,2 mm YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 617 mm AĞIRLIK 13,2 Kg Scart : 2 Adet USB Bağlantısı : Var HD Ready : Var Tarama Frekansı : 100 hz. Ürün Ağırlığı (NET) (kg) : 13 Full HD Desteği : Var Tv Yayını : PAL/SECAM B/G D/K K I/I L/L Ses Çıkış Gücü : 2 x 10W Tepki Süresi : 3 ms Kumanda : Var Garanti Açıklaması : LG Türkiye Garantisi Altındadır. Çalışma Gerilimi : 220-240V AC, 50Hz HDMI Girişleri : 3 Televizyon Tipi : LED PC Bağlantısı : Var Otomatik Kanal Arama : Var Ses Sistemi : Stereo Görüntü Çözünürlüğü : 1920 x 1080 Piksel Dokunmatik Tuş Özelliği : Var Tuner : Var Kontrast Oranı : YÜKSEK KONTRAST Garanti Süresi : 24 Ay Diğer Özellikler : CİHAZ GERÇEKTE 100HZ. OLUP, 500HZ. PERFORMANSI İLE ÇALIŞMAKTADIR. Smart Share Smart TV Divx HD USB 2.0 DivX HD, Mp3, Jpeg 4.000.000:1 Kontrast Teleteks : Var Ekran Boyutu : 106 cm / 42" TV fena değil aslında. Hd uydu alıcınız yoksa zaten çok kaliteli yayınalamazsınız. Normal uydu alıcılarda digiturk kanaları iyi fakat ,NTV e NTV spor yayınları çok kötü. Tvniz 100hz buna şüphe yok. Abinin dediği gibi bir hd uydu alıcısı bağlamanızı öneririm. Bende PHILIPS 40" 200hz led tv var. Ntvden maç izlediğimde çok iyi görüntü alamıyorum. Ancak digiturk kanalından maç izlediğimde 10 numara izliyorum (yeşil sahanın neresinde topraklık var net bir şekilde görebiliyorum ) Tvnizde sorun olduğunu sanmıyorum. Birde ayarlarından 100hz aktif edilmemiş olabilir.
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Yayın kalitesi düşük olduğunda, büyük ekran ve kaliteli tvde bunu daha fazla hissediyorsun. Ben de 55 inc full hd led Sony almıştım. İlk günlerim hayal kırıklığı ile geçti. Daha sonra HD yayınları bağlayınca, analog yayınlarda da görüntü yükseltici kullanınca müthiş değişim oldu. Şimdi çok memnunum. Aldığın tv iyi bir tv bana kalırsa.
|
|
|
|
#5 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,203
![]() |
Evet uydu alıcım hd değil yakın zamanda dreambox hd bi uydu alıcısı alıcam zaten birde o zaman deneyelim
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Dreambox'ta lickTv yok artik, haberin olsun.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|