|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
![]() Yunanistan´ın sport.net.gr sitesi dün verdiği haberde‚ "Olympiakos ve Fenerbahçe‚ Riera´yı istiyor" diye yazdı. Haberde‚ "Olympiakos‚ Riera konusunda Fenerbahçe´nin yapacağı son teklife göre pozisyon alacak" ifadesi de kullanıldı. First Name:............. Albert Surname:................ Riera Squad Number:.........11 Position:..................Midfield Height:....................1.88m Weight:.................. 80 kg D.O.B.:................... 15 Apr 1982 Town of Birth:.......... Manacor Country of Birth:....... Spain Nationality:.............. Spanish
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
bu adamı alırsak dünyada büyük sükse yaparız
ama sanmıyorum niyeyse
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
çok iyi oyuncu da
bence pek golcü değil ben taraftarların aksine devşirme bir sol açık istiyorum
|
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
kazım ve santos gollerle başladılar lige ben umutlanmıştım ama kazım gidiyor Santos da sol bekte ne kadar etkili gördük son maçlarda golcü kanat oyuncuları(Tuncay Kewell gibi) hep diğer takımların başına beladır
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
ispanyollar türkiyeye uyum sağlıyamıyor.(kel boske,juan fran,josico,aragonez,guiza)bedava alınsa istemem.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Riera iyi adamdır.
En azından tam anlamıyla bir sol açık. Çizgiye iner orta açar,çapraz koşular yapar,çalım atar.. Tam istediğim adamdır kendisi. Fakat İspanyolların Türkiye'deki başarısızlığı beni korkutuyor.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
bence,devre arası transferde ilk tercihimiz santrafor / forvet olmalıdır..
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu adam gelirse çok süper olur. Ama şu an ilk tercihimiz forvet olmalı bence.
|
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
iyi bir sol ayağı ve tekniği olduğunu biliyorum ama açıkçası çok izlemişliğim yok
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
guardado ilk tercihimdir sol açıkta.başkasını istemem su anda.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|