|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
![]() Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde (C) Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, grubundaki 7. maçında Almanya'nın Alba Berlin takımıyla deplasmanda karşı karşıya geldi ve maçtan 72-63 mağlup ayrıldı. Grubundaki son maçında İspanya'nın TAU Ceramica takımına 81-69 mağlup olan ve 6 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgiyle 4. sırada yer alan sarı-lacivertli takım, bu maçın ardından 4. yenilgisini aldı. Sarı-lacivertli takımın rakibi Alba Berlin ise şu ana dek yaptığı 7. maçında 3. galibiyetine ulaştı. Mücadelede ilk çeyrek Fenerbahçe Ülker'in 19-10'luk üstünlüğü ile sona erdi. Sarı lacivertli ekip, maçın ilk yarısını da 30-27 önde kapattı. Üçüncü periyotta üstünlüğü alan Alba Berlin, son çeyreğe 51-48 önde girdi. Son çeyrekte üstünlüğünü sürdüren Alman ekibi, maçı 72-63 galip tamamladı. Alba Berlin'de Ansu Sesay, 17 sayıyla takımını sırtlarken, 16 sayıyla oynayan McElroy galibiyetin bir başka mimarı oldu. Fenerbahçe Ülker'de ise Mirsad Türkcan'ın 13 sayısı takımını kurtarmaya yetmedi. 09.12.2008 Kaynak : Sporx.com
|
|
|
|
#2 |
|
Ölümüne Fenerbahçe.!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 19 Mesajlar: 1,423
![]() |
bu yıl işimiz çok ama çok zor.
marcus green solomon'un yerini dolduramıyor..
|
|
|
#3 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
M.Green daha tam performansını göstermiş değil,Giricek de daha adam gibi oynayabilmiş değil,Devin smith ve mirsad'Da performans düşüklüğü var.
Ve takım sadece dışardan atışlara dönmüş durumda. Sanırım oyuncular da biraz maç seçiyor. Bu sene işler hiç iyi değil,ama sanıyorum Tanjevic bunun onlemini almıştır.
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,757
![]() |
maçı izleyemediğim için bi şey söyleyemem ama takımın köklü bir toparlanmaya ihtiyacı var,
bir maç alıp diğerini kaybetmekle iş yürümüyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Alıntı:
Tau maçında inanılmaz bir oyun,Daçka'da ise tanınamayacak kadar kötü bir takım.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,757
![]() |
Alıntı:
mesela Tau maçında bir Smith vardı ki adam maç boyunca eline gelen topu attı,başka hiçbirşey yapmadı ama süreklide koz olarak oyuna girdi. Enes niye birden takımda düşünülmemeye başlandı anlamadım.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 66 Mesajlar: 453
![]() |
Ben şahsen bu Koç'a ısınamadım.Aydın Örs hocayı mumla arar oldum.Her maçta 75-80 sayıdan az basket yemiyoruz.
Bir kere bu koçun ismine gıcık kaptım.
|
|
|
#8 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 99- Deivid De Souza Yaş: 19 Mesajlar: 470
![]() |
Benim M.Green'den pek beklentim yok. Adam ne defans yapabiliyor ne hücum. Ne şut atıyor ne iyi savunma. Belli ki kapasitesi belli.
|
|
|
#9 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
ilk yarı öndeydik
baya umutlandım ama kötü bitti:(:( |
|
|