|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Ahmet Çakar'dan Kuran yeminli şike iddiası Çakar, 2 Kasım 1993'te Sami Çölgeçen ile hakem Röthlisberger'in yemekte konuştuklarını tartışmaya açtı. G.Saray'ın ertesi gün turu geçmesi milat diye yorumlanmıştı...
Sabah Gazetesi Ahmet Çakar 1993-94 sezonunda Galatasaray ile Manchester United arasında oynanan Şampiyonlar Ligi eleme turu rövanş maçı hakkında yazdıkları "20 yılda hakem hataları ve tuhaf işlerden 3 Büyükler fazlaca yararlanmış ama en çok da Galatasaray yararlanmıştır laflarımı tv'lerden çok duymuştunuz" diye başladı ve şöyle devam etti: "Mesela her şey düzgün olsa idi; G.Saray İstanbul'da M.United'ı eleyip ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne giremezdi. GS'lilerin milat dediği maçı siz bir de Sami Çölgeçen, Kurt Röthlisberger ve Adnan Polat'a sorun . Ağır iddia: Ben ve Sami Çölgeçen birlikte bir odaya gireceğiz. KURAN'ı da masaya koyacağız ve göz göze gelip en sevdiklerimiz üzerine yemin edeceğiz. Ben diyeceğim ki; 2 Kasım 1993 gecesini hatırlıyor musun Sami Abi? O soğuk geceyi... Hani Sarıyer Urcan'da yenilen balıktan sonra saat 24:00... Sami gözlerime bakıp 'Eeee' diyecek. Saat 24:00 sularında Kurt Röthlisberger sana "I can help you because tomorrow is very important for Turkey and GS" (Sana yardım ederim çünkü yarın Türkiye ve GS için çok önemli) dedi mi, demedi mi diyeceğim. Elimiz KURAN'da ve en sevdiklerimizin üzerine yemin ederek. 'KOD ADI RAHMİ' Mesela Erman'ın bir dönem FIFA hakemi olan Serdar Çakman-Adnan Polat ikilisini sizlere anlatmasını çok isterim. Aynı Kurt Röthlisberger Avrupa'da bazı takım ve milli takımların (Türk de var) hakem bağlama operasyonlarında kullanılmış ve İsviçre polisi tarafından yakalanmıştır. Türkiye operasyonlarında kod adı Rahmi idi. Ona bu kod adını bulan ve takan eski TFF Başkanı Levent Bıcakcı idi."... http://gundem.milliyet.com.tr/ahmet-...15/default.htm
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Bu ve benzerlerini gslilerde gayet tabiiki bliyorlar. Ama işte şeytanın avukatlığını yapıyorlar. Herhangi bir cezai yaptırım olamayacaktır. Halkın nazarında bunlarada etiket yapıştırılacaktır. Evet bu cümleye katılıyorum ama tutuklama ve iddianameye konu olmuş şlden men edilmiş bir takımmı yoksa sadece basında ve zihinlerde adı geçen takımmı?
Benim arzuladığım elbette bunlarda ceza almaksızın şikeye (zaten) bulaştığının kanıtlanmasıdır. Bu olursa en azındn hakkımızda abur cubur konuşacak yüz (zaten yokta) bulamazlar.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Ahmet Çakar'a bak hele.Şakıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 67 Mesajlar: 453
![]() |
Daha bunlar buz dağının tepesi.Ben esas Haluk Ulusoy zamanın açıklanmasını bekliyorum.
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir şey çıkmaz bu haberlerden.
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
her medyada bulunan gsli,
keşke bu sene bu kadar kötü olmasaydıkta bizde işin içinde olup tamamen temizlenseydik diyor.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|