|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,819
![]() |
Hiç kaçırmazdım,kış,yaz,giderdim!
Teknik adam Didi,futbolcular şu an yaşlanmış olan,Cemil,Alpaslan ,Ziya,ersoy,Fuat,Arap Mustafa,Levent,Serkan,Osman,Ender,Nevruz,vs vs daha niceleri.... O zamanlar Kalamışta ,antrenman yapardık,geri planda 2000 kişilik bir tahta tribün vardı. Sezon açılışları orada,dere ağzında olurdu!Rahmetli amigolar Çetin ve Numan her daim sarı-laci giysileri ile orada olurdu!Ve o 2000 kşilik tahta tribün dolar,bir de saha etrafı hınca hınç insan dolardı... Ben sabah erkenden giderdim,elimde bir buket çicek,futbolculara ulaşmak için... Etrafda kokoreçciler,sucuk-ekmek yapanlar,panayır yeri gibi idi... Hele ,hava güneşli ise,ne güzeldi o Fenerbahçe antrenmanları! ![]() O zamanlar öyle formamız falan yoktu,ama atkımız vardı!O sahanın etrafını en az 10.000 kişi çevirir,sezon açılışlarında,orayı panayır yerine döndürürdü!.. ''gündüz Feneri'' diye nitelendirdiğimiz büyük insan Didi ve o meşhur futbolcuları görmek bile bizim için bir nimetti! Ziya,Alpaslan,Yılmaz,Cemil,Osman, Ender ,Engin,niceleri... O günleri hala gözüm yaşararak hatırlıyorum!... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Nostalji kadar güzeli var mıdır abi..
Yıllar geçtikçe insan herşeyi özlüyor eskiye dair, hele ki konu Fenerbahçe aşkı olunca. ben de yaşım itibariyle eskilerden özlediğim TSYD kupası maçlarıdır.. yazın sonlarına doğru ne güzel maçlar oynanırdı ya.. o günlerden bir video göndereyim belki sizler de özlemişsinizdir: http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...inali-tanitimi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
güzel nostalji için teşekkürler üstadım
amatör futbol olarak oynuyordum,,o zaman hoca falan yok,para yokki antrenör olsun,,,maçlara kendimiz hazırlanıyorduk,,o toprak sahaya giderdim fb antremanı izlemek için,,elimde defter kalem ,,yaptıkları antremanı kağıda çizer kendimiz uygulardık,,ne günlerdi,,dün gibi hatırlıyorum,,resimler hala silinmedi,, sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Cem Abi televizyonda maç yayını bir tarafa, evlerde televizyonun nadiren bulunduğu, ülkenin yüzde sekseninde tv yayınının izlenemediği o senelerde, stadda veya antrenmanda o efsaneleri görebilmek bambaşka bir duyguydu
![]() Hele izlemek için güzel bir yere yerleşip ekmek arası sucuk veya köfteyi yemenin tadına doyum olmazdı
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|