|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike soruşturmasında tutuklanmasının ardından merak edilen konu, kaptan Alex’in, Yıldırım’ı ziyaret etmeyişi idi.
Geçtiğimiz günlerde yazdığı mektubu Metris Cezaevi’ndeki Aziz Yıldırım’a gönderen Brezilyalı futbolcu, “Başkanım, Fenerbahçe formasını giymemi sağladığınız için size çok teşekkür ederim. Bana teslim ettiğiniz formayı gururla taşıyorum. Sizi hep cezaevinde ziyaret etmek istedim ama, başı hep dik olan sizi orada görünce çok üzülüp, ağlayacağımı düşündüğümden ziyaretinize gelmedim. Beni affedin” ifadesini kullandı. Yıldırım’ın da Alex’e bir mektup yazarak, “Cezaevinde çıktığım zaman seninle o meşhur mangal partilerimizden birini yapalım” dediği öğrenildi. Alex’in, daha önce verdiği mangal partilerinde yaptığı Brezilya usulü ‘picaninha’yı Yıldırım’ın et yemesi yasak olmasına rağmen bol bol yediği öğrenildi. Bu arada Alex’in G.Antep maçında giydiği formayı Yıldırım’a yollayacağı ileri sürüldü. (Hürriyet)
|
|
|
#2 |
![]() |
Yahu arkadaşlar bana birşey oldu. Hergeçen gün Alex'e hayranlığım artıyor.
Dediği lafa bakın: "FB forması giymemi sağladığınız için teşekkür ederim" !!!! Bundan daha iyi ifade edilebilir mi Fenerbahçelilik? Bu Alex denen adam insan değil, bundan artık eminim.
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
kral yahu
![]() sen ağlama kaptan bir damla gözyaşın yeter vallahi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Zaten 40 yıllık fenerbahçeli gibi biri oldu. Adam tam bir profesyonel. Özel hayatı ve insanlığı ile bir çok ünlü insana kapak olacak biri. Herşeye ve bu mektuba da eyvallahta, keşke bir kez olsun ziyarete gitseydi. İhtiyaç olduğundan yada zorunluluktan değil, takım kaptanı ve takımımızın gözbebeği olarak ağlama pahasınada olsa bir kez gitseydi.
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve kariyerim yaratılan bu güvensizlik ortamının üzerindedir gibi bir söz. Gerçekten felsefi bir yanı var bu Alex'in.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alex sevilmez mi ya candır can
delidana abimiz bile seviyor artık
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
Bu yaz bilfiil müşahade ettim şahsen.