|
|
#1 |
|
Guest
|
Herkesin gözü futbolun üzerindeyken salonlarda neler oluyor hiç bakan, ilgilenen var mı? Mesala doping yaptığı kesinleşen Kerem Gönlüm'ün neden hâlâ Efes Pilsen bünyesinde barındığını (Ben ve Bilgin Gökberk dışında) soran çıkmıyor. Bu işin üstüne gidilse neler olacak kimse merak etmiyor mu? Acaba Kerem kulüpten uzaklaştırırılırsa bir basın toplantısı yapar diye korkuluyor mu? Beylere TV ekranlarında sorarlar. "Sporumuzda en büyük tehlike nedir" derler. Arkadaş şöyle bir gerinir, "Şike, doping" der. Ve ekler: Bunların önüne geçilmesi lazım. Söylemler güzel de arkadaşları Kerem ile ilgili tek satır yazarken göremezsiniz. O da başka konu. Bakın en son G.Saray ile yapılan voleybol maçında F.Bahçe 14-9 öndeyken günyüzü görmemiş küfürler ediliyor, salona yabancı maddeler yağıyor. Aslında madde yabancı falan değil, bildiğimiz taş. Peki neden ve nasıl pervasızca bunları yapabiliyorlar. Çünkü ceza almayacaklarını biliyorlar. Alsalar da affedilecekler. F.Bahçe, Efes maçındaki olaylarda 5 maç ceza aldı, cezasını da çekti. Daha ağır olayların olduğu maçta G.Saray'ın aldığı ceza affedildi. Cemal Nalga olayında da affedildi, puanlar geriye verildi. Yiğit Şardan aklandı. Bu nasıl adalet sistemidir ki bir kulübe göre işliyor? Bu nasıl fütursuzca kayırılmaktır ki kimse bunlara ses çıkaramıyor? Galiba olay belli. Hatırlayın F.Bahçe-Efes serisinde hayatında basketbol topu görmemişler bile sayfalarca yazı yazdılar, TV'lerde özel programlar yaptılar. Peki aynı isimleri şimdi neden göremiyoruz? Federasyonlar gibi medyamızın büyük bir bölümü de kulüplerin renklerine göre yorum yapıyor. G.Saray taraftarının suçu yok. Onlar ne bulursa atacaklar. Nasıl olsa başkanları da özür de dilemiyor, cezaları affediliyor. Affedin kardeşim affedin. Affedin de böyle tepemize çıksınlar. Hey yarabbim. Bir de federasyonlara "F.Bahçeli" demezler mi? Başka söze gerek var mı? Ne desek boş. fotomaç |
|
|
|
#2 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,822
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
başka söze gerek yok
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Böyle bir konuya mesaj yazan bile yok...
Artık kızmıyorum valla bize her şey müstehak ... |
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
bu tarz şeylerin örnekleri sayısız herkes işine geldiği gibi davranıyor bizde birlik olalım diyoruz ama kendi içimizde ... neyse...
bu sene o kadar çok istiyorum ki şampiyonluk ve Avrupa'yı hiç bu kadar istememiştim doya doya kıskandıra kıskandıra kutlıyıcam
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
değişiyor muyuz ne
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Alıntı:
Fenerbahçe bünyesindeki biri hakkında bir yazı falan oldumu kaçırmıyoruz hemen tecrübeli durumunda olup başlıyoruz sayfalarca yazılar yazmaya
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Mesela ben yeni gördüm valla yalan olmasın Selçuk baba yine mantığı ve damarı birleştiren bir yazı yazmış Doğruları sıralarken arkalarından doğru yanıtlar alamayacağı sorular sormuş Bu soruların cevabı aslında tüm Türkiye tarafında bilinmekte Fakat konu Fenerbahçe dışı illegal bir duruma temas edince İşte orada akan sular duruluyor Aynı durumda biz olsak linç etmeye hazır kalemler Durum eziklerin bahçesinde yaşanınca 3 maymunu oynuyorlar Ağızlarını açtıklarında şereften ve haysiyetten dem vuranlar Bu değerleri işlerine geldiği gibi yorumlamaktan kaçınmıyorlar Ki şeref dediğimiz şeyin anlamı bellidir Bükemezsin,kesemezsin anlamını değiştiremezsin Ama bu soysuzlar bu değerlerin bile anlamlarıyla işlerine geldiği gibi oynayabiliyorlar Allah hepsinin belasını versin Allah versin diyorum Çünkü onun dışında bu it sürüsüne ceza verecek bir güç yada kurum yok maalesef
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|