|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A Milli Takım, 6 Ağustos Cumartesi saat 13.30’da İstanbul Swissotel The Bosphorus’da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 19.30’da FiYapı İnönü Stadı’nda gerçekleştirecek. 10 Ağustos Çarşamba günü Türk Telekom Arena’da oynanacak Türkiye-Estonya karşılaşması saat 21.30’da başlayacak. Aday kadroya şu oyuncular davet edildi: 1- VOLKAN DEMİREL- FENERBAHÇE 2- SİNAN BOLAT-STANDARD LIEGE 3- FEHMİ MERT GÜNOK-FENERBAHÇE 4- GÖKHAN GÖNÜL-FENERBAHÇE 5-SABRİ SARIOĞLU-GALATASARAY A.Ş. 6- SERDAR KESİMAL- FENERBAHÇE 7- GÖKHAN ZAN-GALATASARAY A.Ş. 8- SERVET ÇETİN-GALATASARAY A.Ş. 9- HAKAN KADİR BALTA-GALATASARAY A.Ş. 10- ÇAĞLAR BİRİNCİ-GALATASARAY A.Ş. 11- İSMAİL KÖYBAŞI-BEŞİKTAŞ A.Ş. 12- MEHMET EKİCİ-WERDER BREMEN 13- TUNAY TORUN-HERTHA BSC 14- SELÇUK İNAN-GALATASARAY A.Ş. 15- MEHMET TOPAL-VALENCIA C.F. 16- EMRE BELÖZOĞLU-FENERBAHÇE 17- SELÇUK ŞAHİN-FENERBAHÇE 18- ARDA TURAN-GALATASARAY A.Ş. 19- GÖKHAN TÖRE-HAMBURGER SV 20- BURAK YILMAZ-TRABZONSPOR A.Ş. 21- KAZIM KAZIM-GALATASARAY A.Ş. 22- SEMİH ŞENTÜRK-FENERBAHÇE 23- CENK TOSUN-GAZİANTEPSPOR
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
ulen bu şikeci takımdan ne gerek var 7 tane futbolcu aldınız bunlar nasılsa maçları sahada kazanmıyormuş tabi fener düşmanı diğer takım taraftarlarının dediklerini diyorum
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
offf bu Gökhan Zan Hakan Balta'dan ne zaman kurtulucaz
Caner bile 10 kat iyidir Hakan Balta'dan
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
gökhan zan , hakan balta , çağlar birinci ve kazım bizim zaten bu adamların ilk 11 oynadığı bir kadroda 2012 ye gitmemiz mucize ötesi olur
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Sırf Milli Takım seçimlerinden gsnin kötü yönde bu ülkede ağırlığı belli oluyor
Acil Avrupa'da başarı gerek çok acil
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Gökhan Zan diyorum baska bisey demiyorum.
|
|
|
#7 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
ayrıca kazımın yerine formsuz Tuncay çok daha iyi iş yapardı en azından milli forma içinde hırsla oynardı kaldı ki ben bunu Fenerbahçe'deykende söylüyordum kazımın milli takımı tercih etme sebebi içinde ki Türkiye aşkı falan değil tamamen kendi piyasasını düşünmesi benim düşüncem budur
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
aynen verdiği sözlerin arkasında hiç duramadı hep bildiğini okudu
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|