|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
![]() A Milli Takıma Fenerbahçe’den 4 futbolcu A Milli Futbol Takımımızın Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Kadroya çağrılan Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu. A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı. 2 Ekim Pazar saat 17.00'de İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak 28 kişilik aday kadroda şu isimler yer alıyor: 1-VOLKAN DEMİREL / FENERBAHÇE 2- SİNAN BOLAT / STANDARD LIEGE 3-TOLGA ZENGİN / TRABZONSPOR 4- GÖKHAN GÖNÜL / FENERBAHÇE 5-SABRİ SARIOĞLU / GALATASARAY 6- SERKAN BALCI / TRABZONSPOR 7- GÖKHAN ZAN / GALATASARAY 8- SERVET ÇETİN / GALATASARAY 9- EGEMEN KORKMAZ / BEŞİKTAŞ 10-REMZİ GİRAY KAÇAR / TRABZONSPOR 11-ÖMER TOPRAK / BAYER 04 LEVERKUSEN 12- HAKAN KADİR BALTA / GALATASARAY 13- İSMAİL KÖYBAŞI / BEŞİKTAŞ 14- HAMİT ALTINTOP / REAL MADRID 15- MEHMET EKİCİ / WERDER BREMEN 16- TUNAY TORUN / HERTHA BSC BERLIN 17- SELÇUK İNAN / GALATASARAY 18- SELÇUK ŞAHİN / FENERBAHÇE 19- EMRE BELÖZOĞLU / FENERBAHÇE 20- MEHMET TOPAL / VALENCIA C.F. 21-YEKTA KURTULUŞ / GALATASARAY 22-MEHMET AURELIO / BEŞİKTAŞ 23- ARDA TURAN / CLUB ATLETICO DE MADRID 24- GÖKHAN TÖRE / HAMBURGER SV 25- BURAK YILMAZ / TRABZONSPOR A.Ş. 26- MEVLÜT ERDİNÇ / PARIS SAINT-GERMAIN 27- KAZIM KAZIM / GALATASARAY 28- UMUT BULUT / TOULOUSE FC
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 61 Mesajlar: 1,194
![]() |
volkan hariç hepside sakatlıktan daha yeni çıktı sakatlıkları nedeniyle belkide ibb maçında oynmayacaklar ama milli takıma çağırıyorlar çağırana ne dersin gönderene ne dersin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten herkes Fenerbahçe düşmanı göndermiyoruz desek bu basın neler yazar ne vatan hainliğimiz kalır ne şerefesizliğimiz.
|
|
|
|
#4 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
zaten sebep ne olursa olsun şu durumda milli takıma oyuncu göndermemiz kadar saçma bir durum yok...
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
![]() |
Hakan Kadir Balta
bu ismi Milli Takımda görmekten bıktım artık bu kadar düz bir futbolcu daha görmedim Selçuk bile arada zarif çalımlar atıyor bu adam tam robot
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
![]() |
Valla kimse bana alınmasın kırılmasın. Ben 4-5 yıldır milli takım maçlarına zaten gö zucuyla bakardım. Bu fatih terim ve vazgeçemediği cinconlu oyuncuları yüzünden, artık milli takımı seyretmiyorum ve seyredersem de karşı tarafı tutuyorum. Sakın bana milliyetçilik gazeli okumayın terim gibi. Benim gibi düşünen bir sürü beşiktaşlı trabzonlusuda var. Artık anladımki bu takım federasyonun takımı. Federasyonda hükümetin ve bakanların güdümünde. Siyaset Mesut yılmazın dönemindeki kadar bile futbola bu kadar bulaşmamıştı.
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Aday kadroda 4 FB'li, 5 de eski FB'li var. Tezat olmus
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,744
![]() |
Sabri'li, Kazim'li, H.Balta'li, Burak'li bir takimi desteklemek istesem de zor oluyor ne yalan soyleyeyim.
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
bu ülkede Mehmt Topuz gibi bir oyuncu daha yok niye alınmıyor
caner ismail'den de hakan dan da daha iyi bence yaık çok yazık
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
![]() |
İsmail neysede bu baltadan nefret ediyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|