|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adnan Bolat denen ezik o gün çıktı ve şöyle dedi :
Kalan 10 maçımızı kazanırsak şampiyonuz O günkü maçıda aldılar ve kaldı 9 Adamın bunu diyebilecek hem gücü var Hemde bunu diyebilecek pozisyonda Ama birde kendimize bakalım Biz kalan 9 maçı kazanacağız ve bunun üstüne Eziktaş 1 kez yenilecek (Hadi biz yendik diyelim) Cincon 1 kez yenilip,1 kez berabere kalacak (Hadi o yenilgiyide bizden alsın diyelim) Bursa'nın ise 2 kez yenilip,1 kez berabere kalması lazım Yani iş mucizelere kaldı arkadaşlar Ya bıraktım rakiplerin puan kaybetmesiini Diyelim ki yukarda saydığım şeyler oldu Ve rakipler bu puanları kaybettiler Peki siz 9 maçı kazasız atlatacağımızı düşünebiliyor musunuz? Valla sizi bilmem ama ben düşünemiyorum Düşünsen şaşardık zaten diyen kardeşlerime rağmen içimden geçen bu ![]()
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
şampiyonluk şansımız sıfır(0).ziraat kupasını almamızda çok çok zor.daum finallerin hocası asla değildir olamamıştırda(kupada finalde 6s 5-0 kaybetti,denizlide şampiyonluğu verdi)
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 | |
Alıntı:
Kupada 5-0 değil 5-1 kaybetti !!
|
|
|
|
#4 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
bjk sezon başında 10 puan gibi gerimizdeydi, şu an 2 puan önümüzde.
kredimizin tükenip eksinin altına düştüğü bu durumda şu an bulunduğumuz sıranın bile garantisi yok ne şampiyonluğundan bahsediyorsunuz el konuşur biz dinleriz
|
|
|
#5 |
Uefa bile tehlikede kardeş (Kupayı alamazlarsa hele)
|
|
|
#6 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
teknik kadro ve futbolcular üzerinde radikal değişim olmadığı sürece gelecek sene için beklentim yok ki değişim beklentim de yok
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Derbi canavarı kimliğimizi kaybetmezsek sonuna kadar zorlarız...Onu da kaybetmişsek zaten bu sezonun sonunu zor getiririz.
|
|
|
|
#8 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Zirve şu şekilde;
Bursa 55 (D.Bakır maçının onların lehine tescil edileceğini düşünüyorum bugün karara bağlanacak zaten) 65 53 8JK 51 FB 49 ------------ Ts 43 - - Kalan 9 maç var.Bizim kalan 9 maçın 8. kesinlikle kazanmamız gerekiyor.Bir maça da puan kaybı ihtimali versek.Ben bu takımın bu gidişle daha çok puan kaybedeceğini düşünüyorum da... Anlayacağınız şampiyonluk çok zor.
|
|
|
|
#10 | |
Alıntı:
Ama görünen tabloda 2.lik bile büyük başarı olur
|
|
![]() |