Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 28-01-2009, 23:10   #1
ΛнмєΤRsτyŁє
HayâLPerest..
ΛнмєΤRsτyŁє - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
ΛнмєΤRsτyŁє is on a distinguished road
Standart “Kazanmak önemliydi”

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Bursaspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından teknik direktörümüz Luis Aragones, karşılaşma ile ilgili olarak "Kupa maçı bizim için önemliydi ve iyi oynadık" dedi. Aragones sözlerine şöyle devam etti: "Kazanmanın önemli olduğu bir maçtı ve bunu başardığımız için de memnunuz. Kupada her zaman fark yapmak iyidir. 3-0, 2-0'dan iyidir. Ama bugün Bursaspor'un da oynadığı iyi bir futbol vardı. İyi bastırdılar, şanslar buldular. Bizim 2 önemli fırsatımız vardı, onların ise 1 fırsatı vardı. 2-0'ı bulma şansı yakaladık ama olmadı. Devre arasında oyuncularımızla belli bir konuşma yaptık. Rakibin orta alanındaki 5'li blok iyi mücadele ediyordu. Bunu kırmak için de paslaşmamız gerektiğini konuştuk. Tabii bazı oyuncularımızın bireysel hatalarına ilişkin de konuştuk ama bunlar da bizim özelimizde kalsın istiyorum. Takımımda 29 oyuncu var. Hepsini tabii ki hazırlamak ve oynatmak isterim. Birini diğerinden ayrı tutmam, hepsi çok önemli. Herkese şans vermek istiyorum. Bugün de Önder'e şans verdim ve iyi mücadele etti. Bu da beni memnun etti. Edu'nun dönüşü doktorlarımızın vereceği bir karardır. Olabildiği kadar erken dönmesini elbette bekliyorum."

ΛнмєΤRsτyŁє isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama